Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
50134
30.5.12 14:22

Dneska jsem nakonec upekla kuře na způsob ala kachna se zelím a knedlíkem. K večeři udělám ze zbytku zelí zelňačku a zbyde nám i na zítra :pankac: A v pátek bude treska na másle s volským okem a k tomu bramboramy a okurkový salát :pankac:

• načítám...
9994
30.5.12 14:34

K obědu Rošťáci a večer divočák na smetaně, taťka ulovil :palec: .

• načítám...
1270
30.5.12 15:28

U nás zapečené těstoviny a zeleninový salát

• načítám...
17914
30.5.12 15:35

Divočáka bych si dala!!

Dneska jsem nebyla v práci, takže oběd doma jen pro mě - studený kuřecí salát s hlávkovým salátem, mandarinkou a jogurtovým dressingem (sůl, čerstvě mletý barevný pepř, česnek). Ke svačině máme jahodový koláč.

• načítám...
16557
30.5.12 16:03

Mňam,jak se dělá jahodovej koláč? :nevim: To je něco jako bublanina?Já akorát dovařila smetanovou polívku s bramborama a zelenýma fazolkama,chlap jí už třetí talíř :P

• načítám...
456
30.5.12 16:12

Taky se k vam s dovolenim pridam :)
Dnes jsem poprve delala kureci prsicka v jogurtove marinade a zeptam se, taky vam to na panvi tak prska, kdyz to smazite? Nevim, co bylo spatne :nevim: Jinak k tomu ryze, pro dcerku rajcatkovy salatek se salotkou a zakys.smetanou, pro mne ledovy s klasickym nalevem. Predtim bramborovo-zelerovy krem s krutonkama. Zitra zbytek a pozitri „pizza“ z listoveho testa a la Hawai, polevka asi brokolicova, ale mam pocit, ze je furt tocim dokola, nemate tip?

• načítám...
1101
30.5.12 18:00

My dnes dojídáme rizoto a červená řepa a k večeři mládě květákovou polévku a já hemenex

• načítám...
17914
30.5.12 18:38

Mahdalko, já na bublaninu neměla šlehačku, tak jsem udělala jen obyčejný olejový koláč s jahodama.
Naopak si ráda vezmu recept na tu polévku z fazolek :)

• načítám...
850
30.5.12 21:09

:mavam: dnes znojemska s rýži a pol.jenom pro malýho zel.nahusto to mu jde :mrgreen:

• načítám...
20656
30.5.12 21:24

zítra a pozítří bude hovězí guláš s gnocchi resp s chlebem
malá bude mít totéž co dneska

přemýšlím, co na víkend … nějaký nápady, co budete dělat vy? (ne nic s knedlíkem pls ;) )

• načítám...
50134
30.5.12 22:17
@Marcell píše:
Taky se k vam s dovolenim pridam :)
Dnes jsem poprve delala kureci prsicka v jogurtove marinade a zeptam se, taky vam to na panvi tak prska, kdyz to smazite? Nevim, co bylo spatne :nevim: Jinak k tomu ryze, pro dcerku rajcatkovy salatek se salotkou a zakys.smetanou, pro mne ledovy s klasickym nalevem. Predtim bramborovo-zelerovy krem s krutonkama. Zitra zbytek a pozitri „pizza“ z listoveho testa a la Hawai, polevka asi brokolicova, ale mam pocit, ze je furt tocim dokola, nemate tip?

Já to sice dělala jednou, ale pekla jsem to v horkovzdušné troubě bez tuku a nic neprskalo :pankac:

• načítám...
15054
31.5.12 07:04

kuřecí steak,hranolky,zelný salát

• načítám...
10631
31.5.12 08:32

Kuřecí ondráš a zeleninkový salát :P

• načítám...
2535
31.5.12 09:34

V úterý byla čočka s párkem a chlebem.
Včera a dnes řízky s bramborem k tomu já hlávkový salát, manžel švestkový kompot, dítě skleničku :jazyk: (půl včera a půl dnes, pořád nežere a nežere :mrgreen: :zed: ).
Zítra už asi ten buřt guláš a o víkendu, protože mám chuť na zelí bude buď s pečeným masem a br.knedlíkem, nebo jitrnicovým prejtem a brambory :pankac: .

• načítám...
746
31.5.12 09:35

Dojidáme ze včerejška :) Zitra asi rajska :?:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport