Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
vepr.krkovice na prirodno s bra. a salatem pol.vyvar s nudl. na vecu pomazanka ryb. uz neni ![]()
na zitra mam v planu pol.bram. smetanova omack. a testoviny se zel. chci bez masa ![]()
Dnes hovězí a houbách s rýží,zítra vepřový nudličky na kari s bramborem,pozítří guláš s chlebem
@panenka87 píše:
Ahoj holky, já vám ty jídla tak závidímmě je teď pořád špatně kvůli těhotenství a nejsem schopna moc vařit
a když už něco uvařím, tak spíš jen kvůli příteli, aby měl teplé jídlo a já sama to nesním. Jsem ostuda
Snad to miminku nebude chybět…
Neboj se nebude miminku nic chybet,ja poradne n ejedla skoro nic a pribrala jsem jen 8 kg a to jsem deti cekala 2 ![]()
Dnes dojíme vývar ze včerejška a druhé nevařím, poněvadž jdu k zubaři a nemám čas.
Tal včera byl salát z první zeleniny, s rukolou a mozzarelou (a bohužel asi nezbyde, neb po něm muž již ráno pátral …) a plátek hovězího na přírodno.
Dnes to vidím asi na dušenou mrkev s bramborem. Nebo špagety.
Holky, mám doma z víkenud kančí maso (s tím si nějak poradím, i když za nějaký recep bych byla vděčná …) ale hlavně kančí srdíčko, pajšl - co s tím?
Za rady a nápady děkuji ![]()
Já kance peču se zeleninou špekem,česnekem,a kořením.Jinak víc neporadím.
@levmah28 děkuji, taky bych do toho masa nic moc jiného nervala, možná jalovec. Nebo ragů. Ale nevím, co s těmi vnitřnostmi. Dá se z toho třeba spáchat paštika? Lakota mi nedá, abych to vyhodila ![]()
@romcaonca píše:
@levmah28 děkuji, taky bych do toho masa nic moc jiného nervala, možná jalovec. Nebo ragů. Ale nevím, co s těmi vnitřnostmi. Dá se z toho třeba spáchat paštika? Lakota mi nedá, abych to vyhodila
@lenulina1979 píše:
http://www.toprecepty.cz/…ivoke-srdce/
DÍÍÍÍÍK
![]()
pouze gulášová polívka… a pro ty co by měli málo… levná bábovka z dvojité dávky a s přidáním ořechů… + ořechovej krém a karamelovou polevou ![]()
@romcaonca píše:
DÍÍÍÍÍK![]()
@romcaonca píše:
DÍÍÍÍÍK![]()
Včera i dnes dušená játra na cibulce, těstoviny, hlávkový salát.
Zítra nevím, asi buřtguláš
.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat