Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
my dnes pol.zel.ze včerejška a plněné bramborové knedlíky se švestkami s osmaženou strouhankou a na veču rajčata s mozarellou na to se těším
![]()
Pondělí Boloňská se špagety, Úterý sýrová omáčka s těstovinami,
Středa bram.kaše a špízy, Čtvrtek Palačinky smarmeládou a šlehačkou.
my dnes kotlety potrene majonezou posypane syrem a cibuli, k tomu zeleninovy salat ![]()
Ahoj holky, já vám ty jídla tak závidím
mě je teď pořád špatně kvůli těhotenství a nejsem schopna moc vařit
a když už něco uvařím, tak spíš jen kvůli příteli, aby měl teplé jídlo a já sama to nesním. Jsem ostuda
Snad to miminku nebude chybět…
@levandule25 píše:
Pondělí Boloňská se špagety, Úterý sýrová omáčka s těstovinami,
Středa bram.kaše a špízy, Čtvrtek Palačinky smarmeládou a šlehačkou.
Jeee, Tebe bych chtěla mít doma ![]()
Dneska jsem nevařila, pt nám zbylo jídlo od včera
Ted jsem dopekla slaný štrúdl z nivy, tvarohu a plátkem slaniny
Zítra jsem v práci, tak nevařím ![]()
O víkendu udělám ty švestkové knedlíky s tvarohem a mákem
A druhý den asi pečené kuř.čtvrtky a br.kaší.
Zítra udělám kuřecí zadní stehna. Vymyslím si nějakou kořenící směs a upeču je v pečícím pytlíku. Udělám k tomu asi bramborovou kaši a otevřu domácí švestkový kompot.
@slunicko 123 píše:
Holky nějaký tip na něco s kuřecího masa+zelené fazolky?Děkuji
Já dělávám kuřecí steaky a ty fazolky zvlášť v páře s česnekem jako přílohu ![]()
k večeři plněná vejce s toustovým chlebem opečeným a zítra hamburgery s kuřecím masem.....jdu se inspirovat na víkend ![]()
@slunicko 123 píše:
Holky nějaký tip na něco s kuřecího masa+zelené fazolky?Děkuji
asi bych ty fazolky podusila se smetanou a pak přelila na kuřecí masíko
dnes jen těstovinový salát, a já si ted jdu udělat smažený sýr s novými bramborami.
včera zapečené brambory,dnes bramboračka,zítra čína s kari rýží a vývar s knedlíky,ten zbyde i na sobotu a ještě mám krkovici,ale nevím,co s ní,nějaký nápad kromě přírodní na pánvi? ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dneska dělám zapečenou rybičku se špenátem a sýrem + rýže. A když už je trouba rozehřátá udělám kuřecí plátky pečené na mrkvi a pórku. To bude k večeři a na zítra k obědu.