Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dnes nic, mám od včerejška zapečené těstoviny s nivou a brokolicí. Malá má rajskou. Tak mám aspoň čas sedět u pc a pracovat ![]()
dnes jen hrachová polévka a na další asi 3dny udělám rajskou omáčku s kolínkama ![]()
@MUFICE píše:
No, já to v sobotu pekla v troubě v zapékací misce a bylo to moc dobré. Stačí tak 20-30 minut.
@hubička píše:
@ondas jak to pak pečeš když je to v tom jogurtu??
potom to hodím jen do strouhanky a osmahnu.Je tam(jeden b.jogurt,jedno vejce,lžička bramborového škrobu,provensl.koření maso předem nasolím a pokapu citrónovou štˇávou) je to tak křehučký a štavnatý.mnˇam
brokolicovej krém, plněná panenka a přítel ten dnes konečně dojedl pizzu … na zítra sekanou a nové brambory… jinak v troubě se peče bublanina s jahohama a čokoládou
@NikysekR píše:
Dneska byl jitrnicový prejt, vařený brambor a hlávkový salát.
To bych si dala
Ale s hořčicí ![]()
@Eliška Byl domácí a hrozně dobrý. Taky to máme jednou za uherský rok
![]()
Poraďte miniobčerstvení na krátkou oslavu narozenin práci. Musí to být něco, co je malé a nepotřebuju na to moc nádobí, příbory, nejlíp stylu jednohubek. Zatím jsem vymyslela miniřezy smetanové želé v košíčkách na muffiny a listové šneky naslano. Pak mě napadla plněná cherry rajčátka, ale to nevím, co do nich vrazit. Co ještě?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat