Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Mijunkaa píše:![]()
a nám večeři, buď pan Mc Donald nebo pan KFC
.
Takhle je to nejlepší, když se člověk nemusí s ničím patlat
![]()
Zdravím ![]()
Hledala jsem přesně takovouhle diskuzi, protože přesně nazvané - věčné téma - je na denním pořádku a někdy to bývá tedy oříšek, než to vymyslíme, co těm našim miláčkům dobrého pod nos, co?? ![]()
Tak snad mě přijmete mezi sebe a pro začátek hlásím, že dnes musím navařit, protože čekáme každým dnem narození našeho cipíska a tak aby nám taťka doma nesmutněl, musím zaplnit trochu ledničku na víkend.
Takže bude plná zapejkačka francouzských brambor, polívka z kachních křídel a hodím na plech koláč, jen ještě nevím jestli to risknout z borůvkového kompotu nebo jablečnej…takže vyrážím něco pokoupit a pustím se do toho.
Tak hezký den všem ![]()
dnes pizza zítra pizza a v neděli bude chtít přítel asi ještě pizzu … to už ale já pro sebe udělám něco normálního ![]()
dneska dojíme špagety s mletým masem
zítra buřtguláš a v neděli asi řízky s bramborem
@lenulina1979 píše:
dnes pizza zítra pizza a v neděli bude chtít přítel asi ještě pizzu … to už ale já pro sebe udělám něco normálního
ty máš celkem nenáročnýho manžela ![]()
@PetkaK píše:
@Mijunkaa D+kujeme. Jo, u nás je všechno rychleporod za 2,5h od první bolesti, a domů jsme dorazily včera. Jen mi to teď tady všechno padá na hlavu, a můj jde zítra už do práce
(teda on pracoval i včera a dnes ale z domu, cestou z porodnice jsme zastavovali u firmy, byl tam 30minut
) - a my s maličkou jdeme do poradny, tak jsem zvědavá jak to zvládneme, protože s námi půjde i velká, a ta bude vyvádět.
Peti taky gratulace, nás to čeká v srpnu, taky máme zaměstnaného tatínka, co bude akorát ve zkušební době v nové práci, a do poradny s námi bude chodit i starší, takže to bude rozhodně zajímavé, držím pěsti, abyste se co nejdřív zadaptovaly doma
![]()
@eshta píše:
ty máš celkem nenáročnýho manžela
@lenulina1979 píše:
no mne se to moc nenáročné nezdá, není to žádná odfláknutá pizza tak jak nějaká mrazená potvora na které hledáš kousíček sýru a šunky
já vím, mám od tebe recept a je super ![]()
já to spíš myslela tak, že chce přítel furt pizzu- v tom je ta nenáročnost ![]()
Dnes nevařím, jsem nemocná. Ale v plánu bylo rizoto (se spoustou zeleniny) a buřtguláš, do kterýho jsem taky hodlala zamaskovat spooooustu zeleniny.
@hubička píše:
@kuliiischekhodně štěstí v porodnici!!!
Mockrát děkuju
koukám na fotce taky pupík????
@kuliiischek ano ano, ale my až na konci září
ale už se to blíží rychlým krokem
a já bojím!!!
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat