Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
130
18.5.12 11:57
@hubička píše:
@kuliiischek ano ano, ale my až na konci září :-) ale už se to blíží rychlým krokem :-( a já bojím!!!

Já vím, to uteče jako nic, ale za sebe můžu říct, že na to, jak to uteklo neuvěřitelnou rychlostí, tak tenhle konec, ty dlouhé dny plné čekání a napětí jsou teda pekelně dlouhý a nekonečný… už jsme měli totiž termín v úterý, takže do bříška domlouváme, aby už šel ven :)
Tak užívej, hlavně zdravíčko..a víš co to bude???

• načítám...
3374
18.5.12 12:24
no jj já mám raději trochu jinou kuchyň, on přítel pořád chtěl pizzu tady z jedný pizzerky co je v Prostějově a já jsem mu řekla že mu udělám moji pizzu a pak že už nebude chtít jinou :D no a jak jsem řekla tak se stalo, jenže teď bych mohla dělat pořád jen pizzu :/ :D ta by mu nevadila když by byla i pětkrát týdně
@eshta píše:
já vím, mám od tebe recept a je super :*
já to spíš myslela tak, že chce přítel furt pizzu- v tom je ta nenáročnost ;)
  • načítám...
179
18.5.12 12:32

@lenulina1979
Tak jak tady pořád o té pizze básníte, tak sem na ni dostala taky chuť. Tak prosím sem s receptem :lol:

Já sem si dnes udělal k obědu jen knedlík s vajíčkem. Večer budou řízky, tak to musí manželovi stačit :lol:

• načítám...
3374
18.5.12 12:43
http://www.recepty.cz/…zdeho-149218 když vyzkoušíš tak pak dej vědět jestli chutnala ;)
@lenanej píše:
@lenulina1979
Tak jak tady pořád o té pizze básníte, tak sem na ni dostala taky chuť. Tak prosím sem s receptem :lol:Já sem si dnes udělal k obědu jen knedlík s vajíčkem. Večer budou řízky, tak to musí manželovi stačit :lol:
  • načítám...
3374
18.5.12 12:49

už zase ta pizza

tak v lednici plná mísa těsta na pizzu, to bude přítel spokojenej jak blecha… myslím že by dokázal konzumovat jen toto… taky už se mne podle toho pěkně zakulatil. a máme podobný bříška :D

• načítám...
15054
18.5.12 12:53
@lenulina1979 píše:
http://www.recepty.cz/…zdeho-149218 když vyzkoušíš tak pak dej vědět jestli chutnala ;)

dělám jí taky tak jen mám v receptu 300g mouky a 150ml vody a je fakt výbornááááá

• načítám...
10631
18.5.12 18:19

Tak zítra rýžový nákyp se švestkama a skořicí a nějaká sytá polévka - buď gulášová nebo frankfurtská :palec:

• načítám...
PetkaK
18.5.12 18:41

@veveruskaa Děkuji.

Musím říct, že jsme byly doma samotné do 12h a paráda, vše v pohodě, a jen co přišel táta a šly jsme k dr, a potom už byl teda odpol doma tak děs běs - velká prostě tátu neposlouchá a když jí já „vynadám“ tak se hned jde k němu potulit a slzičky utřít a tak, je to mazel u něj. Takže mi možná nebude tak líto že nebude táta doma :nevim:

• Upravit
23033
18.5.12 18:52

A my stehujem, pres vikend finisujeme takze delam hovezi polivku a gulas pecu babovky asi se z toho poseru :cert: :roll:

• načítám...
5misa6
18.5.12 19:37

U nás hranolky a smažák.

• Upravit
1270
18.5.12 20:04

Brambory s máslíčkem nebo tvarohem, každý dle chuti :mrgreen:

• načítám...
9994
18.5.12 21:43

U nás bude kuřecí víkend. Zítra pečené s bramborem a v neděli na paprice s knedlíkem. A mezitím pro změnu zítra k večeři kuřecí čínské řízečky. Měli jsme „zabíjačku“, 12 jich padlo :oops:

• načítám...
5misa6
19.5.12 07:21

šunkofleky,to jsme dlouho neměli.

• Upravit
sophinka
19.5.12 11:27

slepičí vývar s játrovými knedlíčky a drobením, čočková polévka,palačinky , kuře na paprice a těstoviny. Citronový dort ozdobený broskvemi

• Upravit
sophinka
19.5.12 11:27
@Monjie píše:
A my stehujem, pres vikend finisujeme takze delam hovezi polivku a gulas pecu babovky asi se z toho poseru :cert: :roll:
že se na to nevy… :mavam:
  • Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová