Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@hubička píše:
@kuliiischek ano ano, ale my až na konci záříale už se to blíží rychlým krokem
a já bojím!!!
Já vím, to uteče jako nic, ale za sebe můžu říct, že na to, jak to uteklo neuvěřitelnou rychlostí, tak tenhle konec, ty dlouhé dny plné čekání a napětí jsou teda pekelně dlouhý a nekonečný… už jsme měli totiž termín v úterý, takže do bříška domlouváme, aby už šel ven ![]()
Tak užívej, hlavně zdravíčko..a víš co to bude???
@eshta píše:
já vím, mám od tebe recept a je super
já to spíš myslela tak, že chce přítel furt pizzu- v tom je ta nenáročnost
@lenulina1979
Tak jak tady pořád o té pizze básníte, tak sem na ni dostala taky chuť. Tak prosím sem s receptem ![]()
Já sem si dnes udělal k obědu jen knedlík s vajíčkem. Večer budou řízky, tak to musí manželovi stačit ![]()
@lenanej píše:
@lenulina1979
Tak jak tady pořád o té pizze básníte, tak sem na ni dostala taky chuť. Tak prosím sem s receptemJá sem si dnes udělal k obědu jen knedlík s vajíčkem. Večer budou řízky, tak to musí manželovi stačit
tak v lednici plná mísa těsta na pizzu, to bude přítel spokojenej jak blecha… myslím že by dokázal konzumovat jen toto… taky už se mne podle toho pěkně zakulatil. a máme podobný bříška ![]()
@lenulina1979 píše:
http://www.recepty.cz/…zdeho-149218 když vyzkoušíš tak pak dej vědět jestli chutnala
dělám jí taky tak jen mám v receptu 300g mouky a 150ml vody a je fakt výbornááááá
Tak zítra rýžový nákyp se švestkama a skořicí a nějaká sytá polévka - buď gulášová nebo frankfurtská ![]()
@veveruskaa Děkuji.
Musím říct, že jsme byly doma samotné do 12h a paráda, vše v pohodě, a jen co přišel táta a šly jsme k dr, a potom už byl teda odpol doma tak děs běs - velká prostě tátu neposlouchá a když jí já „vynadám“ tak se hned jde k němu potulit a slzičky utřít a tak, je to mazel u něj. Takže mi možná nebude tak líto že nebude táta doma ![]()
A my stehujem, pres vikend finisujeme takze delam hovezi polivku a gulas pecu babovky asi se z toho poseru
![]()
U nás bude kuřecí víkend. Zítra pečené s bramborem a v neděli na paprice s knedlíkem. A mezitím pro změnu zítra k večeři kuřecí čínské řízečky. Měli jsme „zabíjačku“, 12 jich padlo ![]()
slepičí vývar s játrovými knedlíčky a drobením, čočková polévka,palačinky , kuře na paprice a těstoviny. Citronový dort ozdobený broskvemi
@Monjie píše:že se na to nevy…
A my stehujem, pres vikend finisujeme takze delam hovezi polivku a gulas pecu babovky asi se z toho poseru![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat