Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
smažený květák, nové brambory s pažitkou, květáková polívka a na odpoledne se pečou kyškoví brumíci ![]()
Hribova polivka + bram.placky
Zitra k te polivce kralik jeste,ale nevim jak ho udelat.Tak jdu koukat na recepty ![]()
nové brambory s máslem a jarní cibulkou, panenka z divočáka pečená v troubě na oliv. oleji a s kouskem špeku, kuřecí vývar s domácími nudlemi a zeleninou
Koupila jsem krůtí řízky, nemáte někdo nějaký dobrý recept, obalené ve strouhance to nechci. Díky.
Kuřecí vývar s domácími nudlemi, krůtí pečené s brambory a broskvový kompot.
@MUFICE píše:
Koupila jsem krůtí řízky, nemáte někdo nějaký dobrý recept, obalené ve strouhance to nechci. Díky.
co naložit do jogurtu? ![]()
@veveruskaa píše:
co naložit do jogurtu?
To mě taky napadlo, co tam dáváš za koření?
@MUFICE píše:
To mě taky napadlo, co tam dáváš za koření?
No já to ještě právě neměla odvahu zkusit
ale asi bych tam dala pepř a česnek - na to maso, trochu osolit a pak do toho jogurtu ![]()
@veveruskaa píše:
No já to ještě právě neměla odvahu zkusitale asi bych tam dala pepř a česnek - na to maso, trochu osolit a pak do toho jogurtu
Ted jsem koukala na recepty, máš pravdu, dává se tam česnek, sůl, pepř a různé bylinky, co mám na zahrádce. Tak jdu na to ![]()
@MUFICE píše:Řízky osolit, opepřit, potřít olejem a hoooodně opaprikovat, musejí být úplně rudé. Do pekáčku vymazaného máslem dát vrstvu cibule na kolečka, na to ty řízky, na ně šunku, na ní plátk.sýr, pak zase na kolečka cibuli a navrch kousky másla. Trošililičku podlít a péct hodinku. Při pečení vždy podlévat, ale jen tak, aby zbylo trošku šťávy.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Kuřecí polívku s dom.nudlemi.Játrovou omáčku s kolínkama.Zítra pečené kuře s rýží a kompot.