Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@CokeLady píše: Čím nahradit podravku?? V receptu na takový zelný slaný koláč je tohle dochucovadlo, nemám, nekupuju, nepoužívám… co do syrového těsta nasypat? Majoritou je samozřejmě sůl (60%), ale co dál?Nemáte někdo doma udělanou nějakou ňamkovitou směs koření, kterou ochucujete? Samozřejmě bez soli a glutamátů a podobných ňamek.
tak tam dej nejaky cerstvy bylinky..
ten chřest by me zajímal taky ![]()
dnes falešná držková bram. s lososem ![]()
Mě se dnes nechce vařit, tak sem vytáhla guláš z mrazáku
@zanda81
My tortilly taky kupujeme (v Kauflandu). Doma dělám jen pita chleba
@Pajule22 píše:
Holky,mate nekdo nejakej osvedcenej dobrej recept na chrest??
Dělala jsem v neděli chřestový krém s kuřecím vývarem. Není to špatný, ale jinak chřest nemůžu, má specifickou vůni, na mě až moc…
@Pajule22 píše:
Holky,mate nekdo nejakej osvedcenej dobrej recept na chrest??
@lenulina1979 píše:
http://prostreno.bety.cz/…/typjidla/27 zkus kouknout tady
@Pettuulka píše:
Zdravím, zkoušeli jsme s přítelem dělat domácí tortily, ale není to ono. Nejlepší je, koupit je hotové. Mám vyzkoušené tortily z alberta, zn. POCO LOCO - je jich tam 8, nikdy nejsou slepené, mají dlouhou trvanlivost a jsou fakt dobré.Stojí 35,–
My kupujeme ty z Lidlu, když mají mexické týdny ![]()
@Pettuulka píše:
Zdravím, zkoušeli jsme s přítelem dělat domácí tortily, ale není to ono. Nejlepší je, koupit je hotové. Mám vyzkoušené tortily z alberta, zn. POCO LOCO - je jich tam 8, nikdy nejsou slepené, mají dlouhou trvanlivost a jsou fakt dobré.Stojí 35,–
Díky za tip! Hlavně i dobrá cena
Já jen, že to u nás jde na dračku, tak jsem chtěla zkusit domácí.
Dneska čína s nudlemi a k večeři těstovinový salát s kuřecím masem, zeleninou a cottage sýrem.
dneska se dojí zbytky a k večeři vajíčková pomazánka s pečivem a se zeleninou
Dnes čočková polévka a špagety se směsí z mletého masa se žampionama. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat