Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Vařila babička, kuřecí řízky s bramborem a hlávk. salátem a hrachovou polívku. Po o ještě zmrzlina a můj jablečný koláč. Ještě budem dělat nepečený piškotový moučník se zakysankou, malinama a borůvkama.
Nám dnes taky vařila babička: vývar s domácími nudlemi, pečené kuře s br. kaší, hlávkový salát. Zítra ještě vůbec netuším - možná něco sladkého ![]()
dnes lasagne
, mladá kuřecí vývar s nudlemi ze včerejška a kousek halibuta s br. kaší
Včera jsem dělala zapečené brambory a salát z čínského zelí, dneska jsem upekla stehna, s rýží. Zítra budou zbytky.
Dneska jsem vařila lososa na bylinkách, br.krokety pečené v troubě na sucho a k tomu okurkový salát. Zítra plánuju kuřecí nudličky s rajčatovou omáčkou a k tomu těstoviny.
Tak dnes kureci rizek v bramborakovem testicku a jako priloha salat z rukoly a redkvicek,balsamicovy sirup..
V sobotu bylo kuře na paprice a těstoviny, bylo toho moc tak si to dnes pěkně dojíme
.
Včera vepřové plátky na kmíně, rýže a hlávkový salát. Oba dny kuřecí vývar s nudlemi, jediný oběd který teď maloch jí
.
Zítra bude smažený květák, nové brambory a zase hlávkový salát
.
Týdenní plán ![]()
Pondělí - kuřecí nudličky se smetanou a broskví, rýže Úterý - brambory na loupačku, kefír
Středa - kuřecí vývar a lívance Čtvertek - koprovka s bramborem a vajíčkem
Pátek - asi ryba s bramborem
Dneska máme krkovici pečenou na zelí s knedlíkem. Zítra ovocné knedlíky. ![]()
všem! Já dneska zbytky od včera a večer večeře před kinem…uvidím na co malá v bříšku dostane chuť ![]()
Brambůrková kašička a řízeček -kuřecí naložený v jogurtu ,citrónku a provensálském koření ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat