Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Včera zemlbába, dnes mrkev s bramborem (manžel s párkem), zítra asi jen kuřecí vývar.
dneska palačinky s marmeládou a tvarohem
, vývar s nudlemi, br.kaše a kuřecí maso - prcek
pizza k obědu dovezena až domu z restaurace a večeře brambory s tvarohem a cibulkou
@PetkaK - už jste doma a i vaříte
. To jste to rychle zvládly holky. Gratulujem
.
@Mijunkaa D+kujeme. Jo, u nás je všechno rychle
porod za 2,5h od první bolesti, a domů jsme dorazily včera. Jen mi to teď tady všechno padá na hlavu, a můj jde zítra už do práce
(teda on pracoval i včera a dnes ale z domu, cestou z porodnice jsme zastavovali u firmy, byl tam 30minut
) - a my s maličkou jdeme do poradny, tak jsem zvědavá jak to zvládneme, protože s námi půjde i velká, a ta bude vyvádět. ![]()
@mahdalka píše:
Jé to zní dobře-dáš sem prosím recept?
2× lilek, 2× mozzarella, brambory na plátky, plechovka krájených rajčat, sůl, pepř, utřený česnek dle chuti
Nasolený a opečený lilek dám do zapékací misky, na to nakrájenou mozzarellu, krájená rajčata, česnek, brambory, sůl, pepř a peču tak 30 minut troubě a je to výborný ![]()
filé na másle s br kaší, děti to jedí všechny a chutná jim to, tak se s nima u oběda aspoň nebudu dneska sejřit ![]()
Buď Ikea - jestli se mnou někdo pojede,m nerada jezdím sama, nebo doma koprovka s vajíčkem a novým bramborem.
Na víkedn kuba z lošáků (bože já se na ni tak těším
) a večer asi živáňská v alobalu, já tresku, muž kuřátko.
Tak jsem dnes chtěla dělat k obědu kuřecí salát, nakonec budou mleté řízky a vařené brambory. A kuřecí salát udělám na večeři ![]()
@PetkaK - tak to byla teda rychlovka
. To věřím
, když vím co ten náš raubíř dělá
a skoro neposlechne. Držte se
.
Jinak my dnes koprovka, vajíčko a brambory.
Zítra buď upeču kuře s rýží nebo bude na paprice s těstovinama. Uvidím, co si chlapi vyberou
.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat