Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Paoloska píše:
Takhle je dělám já: Nasypu do mísy půl kila hrubé mouky, přidám asi lžičku soli a jednu starší nakrájenou housku. Dám si ohřát mléko, do hrnečku půl kostky droždí a půl lžičky cukru zaleju trochou mléka a rozmíchám, nechám vykynout a vyklopím do mísy s moukou. Rozkvrdlám jeden žloutek a jedno celé vejce v troše zbývajícího mléka, naleju do mísy. Pak dodělám těsto, hnětu, hnětu, přilévám mléko tak, aby konzistence byla spíš tužší. Celkově je toho mléka asi 1/3 litru. Dám kynout asi na hoďku, vytvaruju dva knedlíky a vařím v páře (nebo ve vodě) 25 minut. Povedou se vždycky.
Včera jsem tenhle recept testla a musím říct, že se mi knedlíky poprvé povedly!
Takže ještě jednou díky za super recept ![]()
@Kačta píše:
Včera jsem tenhle recept testla a musím říct, že se mi knedlíky poprvé povedly!Takže ještě jednou díky za super recept
Tak to je super
![]()
Dneska bude zeleninová polévka na máslíčku dělaná a štrůdl s listového těsta
Já mám taky vždycky problém vymyslet, co budu vařit.
Tak si to teď zapisuju do kalendáře a když mě nic nenapadá, tak tam mrknu a ono se něco najde ![]()
Manžel není doma, bude sojové maso, kuskus, okurka
On má koprovku, zeleninovou polévku a rybičkovou uzenou pomazánku, tak snad na robotě také nesuší pusu ![]()
@romcaonca to bylo určo myšleno jako salát přílohový
zbíhají se mně na něj chutě..se špekem ![]()
@lenanej píše:
@Gabry
Tak sem koukala a některé recepty určitě vyzkouším.Já mám taky vždycky problém vymyslet, co budu vařit.Tak si to teď zapisuju do kalendáře a když mě nic nenapadá, tak tam mrknu a ono se něco najde
taky dobrý nápad s tím kalendářem. Já už kolikrát i vyhledávám na netu, co zrovna která hospoda nabízí na meníčko pro inspiraci ![]()
doporučuji tuto zakysanou smetanu od Milka-je úžasně krémová a vynikající. Cena cca 13,– http://www.potravinydomu.cz/…hp7tX0K0.jpg
@consi píše:
doporučuji tuto zakysanou smetanu od Milka-je úžasně krémová a vynikající. Cena cca 13,– http://www.potravinydomu.cz/…hp7tX0K0.jpg
Kde ji kupuješ?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat