Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@lenanej
No já ho tam dám a už ho tam nechám, pak na další použití jen sundám vršek a strčím na pár sekund zase do mikrovlnky. Musíš si, ale koupit ty menší rozprašovače, aby se vešlo do mikrovlnky, jinak se dá použít jakákoli lahev na kterou pasuje ten vršek s hadičkou rozprašovače. Třeba malá od džusu Jupík, jen ustřihneš hadičku. Já moc nepeču tak na ty vychytávky teprve začínám přicházet. Jinak mám moc ráda Baklavu, ale nemám ráda když to plave v tom cukrovém sirupu a je to přeslazené, tak to nezalévám sirupem, ale jen stříkám tím rozprašovačem.
Dal by se pou
Dají se koupit buď v drogerii, domácích potřebách, ale i v zahradních potřebách, nebo v podstatě v každém supermarketu. Myslím že se dají koupit i čistě jen ty rozprašovací vršky s hadičkou, dá se to pak nasadit na jakoukoli lahev.
Já dnes vyndala z mrazáku ovocné knedlíky-tvaroh, cukřík, máslíčko-mnamka ![]()
zítra asi sýrová omáčka s testovinami ![]()
Včera jsme ještě dojídali kance na smetaně a dnes trošku odlehčíme a bude čočka. ![]()
u nás včera guláš a dnes asi šunkafleky… a salát s dresingem, taky máme v lednici tiramisu
@lenulina1979
Tiramisu vypadá dost luxusně. Hned bych si dala. Z čeho děláš krém?
My dnes budeme mít osmažené špagety se šunkou a taveňákem - naprosto jednoduché a hlavně strešně rychlé ![]()
@lenulina1979 To tiramisu vypadá úúúžasně.Manžel pořád chce atˇmu ho udělám a mně se moc nechce ,protože mi to moc nechutná,ale jestli můžu mohla bych poprosit o recept.Asi se o víkendu přemůžu.
Dneska máme pórkovou polévku a kuře na paprice, kluci s knedlíkem, já s mamkou (dojede na návštěvu) s žitnou bagetou, vypadá to zdravěji ![]()
Zítra bude čočka a volské oko.
@lenulina1979 píše:
u nás včera guláš a dnes asi šunkafleky… a salát s dresingem, taky máme v lednici tiramisu
Jdi už s tím pekáčem, nebo ti to snim i s monitorem ![]()
@ondas píše:
@lenulina1979 To tiramisu vypadá úúúžasně.Manžel pořád chce atˇmu ho udělám a mně se moc nechce ,protože mi to moc nechutná,ale jestli můžu mohla bych poprosit o recept.Asi se o víkendu přemůžu.
@lenulina1979 píše:
pokud by se ti zdálo trochu velká dávka tak doporučuji udělat poloviční… u nás se to prostě sní za chvilku i z této
receptjá udělala z 8ks 250g plnotučných tvarohů ve vaničce, 2ks 33% smetana na šlehání,, 4ks ztužovač šlehačky, 2 balíčky cukrářské piškoty, 3 balíčky 120g piškoty… cukr podle chuti, uvařené instantní kafe na namáčení piškotů… šlehačku ušlehat se ztužovačem pak vyšlehat s tvarohy a cukrem… piškoty máčet v kávě a postupně vrstvit piškoty a krém z tvarohu… nakonec posypat kakaem smíchaným s cukrem a vychladit… já dala 4 ztužovače, ale možná stačí i dva
Díky
udělám s poloviční dávky a když to bude jóóó dobrý udělám raději další.
zbyla mi brkaše tak jdu k tomu vymyslet nějakou úpravu žampionů,taky hodím foto svého výtvoru ![]()
@dzarunka píše:
zbyla mi brkaše tak jdu k tomu vymyslet nějakou úpravu žampionů,taky hodím foto svého výtvoru
Vidím,že je tu spousta šikovných děvčat
Já umím tak perník ,štrůdl,a když se přemůžu tak nějaký táč.pečení sladkého mě moc nebaví(hlavně,když si manžel dá dva kousky syn taky a já pak musím dojíst zbytek ,protože je mi líto to vihodit),ale zato svíčkovou tu mám nejlepší
![]()
@ondas píše:
Vidím,že je tu spousta šikovných děvčatJá umím tak perník ,štrůdl,a když se přemůžu tak nějaký táč.pečení sladkého mě moc nebaví(hlavně,když si manžel dá dva kousky syn taky a já pak musím dojíst zbytek ,protože je mi líto to vihodit),ale zato svíčkovou tu mám nejlepší
![]()
svíčková je základ
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat