Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2458
14.5.12 20:54

@lenanej
No já ho tam dám a už ho tam nechám, pak na další použití jen sundám vršek a strčím na pár sekund zase do mikrovlnky. Musíš si, ale koupit ty menší rozprašovače, aby se vešlo do mikrovlnky, jinak se dá použít jakákoli lahev na kterou pasuje ten vršek s hadičkou rozprašovače. Třeba malá od džusu Jupík, jen ustřihneš hadičku. Já moc nepeču tak na ty vychytávky teprve začínám přicházet. Jinak mám moc ráda Baklavu, ale nemám ráda když to plave v tom cukrovém sirupu a je to přeslazené, tak to nezalévám sirupem, ale jen stříkám tím rozprašovačem.

Dal by se pou

• načítám...
2458
14.5.12 20:56

@Paoloska

Dají se koupit buď v drogerii, domácích potřebách, ale i v zahradních potřebách, nebo v podstatě v každém supermarketu. Myslím že se dají koupit i čistě jen ty rozprašovací vršky s hadičkou, dá se to pak nasadit na jakoukoli lahev.

• načítám...
5misa6
15.5.12 07:41

Tak my dnes frankfurtská polévka a rýžový nákyp.

• Upravit
241
15.5.12 08:07

Já dnes vyndala z mrazáku ovocné knedlíky-tvaroh, cukřík, máslíčko-mnamka ;)
zítra asi sýrová omáčka s testovinami :palec:

• načítám...
marcela_81
15.5.12 08:25

Včera jsme ještě dojídali kance na smetaně a dnes trošku odlehčíme a bude čočka. :)

• Upravit
3374
15.5.12 08:55

u nás včera guláš a dnes asi šunkafleky… a salát s dresingem, taky máme v lednici tiramisu

• načítám...
179
15.5.12 09:06

@lenulina1979
Tiramisu vypadá dost luxusně. Hned bych si dala. Z čeho děláš krém?

My dnes budeme mít osmažené špagety se šunkou a taveňákem - naprosto jednoduché a hlavně strešně rychlé :lol:

• načítám...
549
15.5.12 09:13

@lenulina1979 To tiramisu vypadá úúúžasně.Manžel pořád chce atˇmu ho udělám a mně se moc nechce ,protože mi to moc nechutná,ale jestli můžu mohla bych poprosit o recept.Asi se o víkendu přemůžu.

• načítám...
30628
15.5.12 09:14

Dneska máme pórkovou polévku a kuře na paprice, kluci s knedlíkem, já s mamkou (dojede na návštěvu) s žitnou bagetou, vypadá to zdravěji :mrgreen:
Zítra bude čočka a volské oko.

• načítám...
9994
15.5.12 09:20
@lenulina1979 píše:
u nás včera guláš a dnes asi šunkafleky… a salát s dresingem, taky máme v lednici tiramisu

Jdi už s tím pekáčem, nebo ti to snim i s monitorem :lol:

• načítám...
3374
15.5.12 09:27
pokud by se ti zdálo trochu velká dávka tak doporučuji udělat poloviční… u nás se to prostě sní za chvilku i z této :)
recept :) já udělala z 8ks 250g plnotučných tvarohů ve vaničce, 2ks 33% smetana na šlehání,, 4ks ztužovač šlehačky, 2 balíčky cukrářské piškoty, 3 balíčky 120g piškoty… cukr podle chuti, uvařené instantní kafe na namáčení piškotů… šlehačku ušlehat se ztužovačem pak vyšlehat s tvarohy a cukrem… piškoty máčet v kávě a postupně vrstvit piškoty a krém z tvarohu… nakonec posypat kakaem smíchaným s cukrem a vychladit… já dala 4 ztužovače, ale možná stačí i dva :)
@ondas píše:
@lenulina1979 To tiramisu vypadá úúúžasně.Manžel pořád chce atˇmu ho udělám a mně se moc nechce ,protože mi to moc nechutná,ale jestli můžu mohla bych poprosit o recept.Asi se o víkendu přemůžu.
  • načítám...
549
15.5.12 09:32
@lenulina1979 píše:
pokud by se ti zdálo trochu velká dávka tak doporučuji udělat poloviční… u nás se to prostě sní za chvilku i z této :)
recept :) já udělala z 8ks 250g plnotučných tvarohů ve vaničce, 2ks 33% smetana na šlehání,, 4ks ztužovač šlehačky, 2 balíčky cukrářské piškoty, 3 balíčky 120g piškoty… cukr podle chuti, uvařené instantní kafe na namáčení piškotů… šlehačku ušlehat se ztužovačem pak vyšlehat s tvarohy a cukrem… piškoty máčet v kávě a postupně vrstvit piškoty a krém z tvarohu… nakonec posypat kakaem smíchaným s cukrem a vychladit… já dala 4 ztužovače, ale možná stačí i dva :)

Díky :palec: udělám s poloviční dávky a když to bude jóóó dobrý udělám raději další.

• načítám...
15054
15.5.12 09:36

zbyla mi brkaše tak jdu k tomu vymyslet nějakou úpravu žampionů,taky hodím foto svého výtvoru ;)

• načítám...
549
15.5.12 09:46
@dzarunka píše:
zbyla mi brkaše tak jdu k tomu vymyslet nějakou úpravu žampionů,taky hodím foto svého výtvoru ;)

Vidím,že je tu spousta šikovných děvčat :palec: Já umím tak perník ,štrůdl,a když se přemůžu tak nějaký táč.pečení sladkého mě moc nebaví(hlavně,když si manžel dá dva kousky syn taky a já pak musím dojíst zbytek ,protože je mi líto to vihodit),ale zato svíčkovou tu mám nejlepší :lol: :lol:

• načítám...
15054
15.5.12 09:47
@ondas píše:
Vidím,že je tu spousta šikovných děvčat :palec: Já umím tak perník ,štrůdl,a když se přemůžu tak nějaký táč.pečení sladkého mě moc nebaví(hlavně,když si manžel dá dva kousky syn taky a já pak musím dojíst zbytek ,protože je mi líto to vihodit),ale zato svíčkovou tu mám nejlepší :lol: :lol:

svíčková je základ :mrgreen: :palec:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová