Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3832
12.5.12 10:20
@Mata132 píše:
Já jakékoli pláty lasagne vždy hodím na 3 minut do vroucí vody, pak jsou po upečení krásně měkké. I když píšou nevařit hned dát zapéct, nevěřím jim :jazyk:

Ono jak které. Některé upečeš jen tak a jsou měkké, ale já už je teď raděj povařím

• načítám...
30628
12.5.12 11:17

Ryby nejí jeden ze synů, já je mám ráda, ale nechce se mi vařit dvě jídla. Ale už jsem měla filé v ruce, tak je po neděli určitě udělám, zapečené se zeleninou a brambory. A syn si namaže chleba 8) taky nevím, kde je koupit, ani nevím, jestli tu nějakou rybárnu máme.

Dneska máme celerovou polívku a těstoviny s kuřecím masem a lečem, zítra vaří kluci, když je ten Den matek. Bude čína :palec: Jen by pak po sobě mohli uklidit kuchyň, ať je to dokonalé :mrgreen:

• načítám...
16557
12.5.12 11:56

:mavam: Můžete mi někdo poradit jak děláte vepřové nudličky na kari?Jen hodíte na osmahnutou cibuli maso,posypete kari,dusíte a pak zalijete smetanou? :nevim:

• načítám...
549
12.5.12 12:00

Na trošce másla dáme zpěnit cibulku a česnek, přidáme vepřové maso a necháme chvilku restovat. Přidáme pokrájenou papriku, zasypeme kari kořením a zalijeme smetanou. Do základu přidáme 2 obdélníky taveného sýru a kostku bylinkového bujonu a necháme probublat.

• načítám...
16557
12.5.12 12:03

To zní zajímavě,díky :kytka:

• načítám...
50143
12.5.12 12:12
@denca29 píše:
Holky jak tu čtu vaše jídlníčky, moc se tu neobjevují ryby. Je pravda, že my taky moc často nemíváme. Důvod je, že pokud koupím rybu tak je bez chuti nebo se to nedá jíst. Poradíte kde kupujete ryby?

No, my kupujeme většinou mražené v Lidlu - losos, aljašská treska a nebo kvalitního tuňáka v konzervě do salátu. Čerstvé a dobré ryby mají v Makru.

• načítám...
50143
12.5.12 12:14

Včera jsem oběd nevařila a večer jsme měli grilovačku :pankac: Dneska udělám kuřecí maso s těstovinama a rajčatovou omáčkou.

• načítám...
179
12.5.12 14:08
@denca29 píše:
Holky jak tu čtu vaše jídlníčky, moc se tu neobjevují ryby. Je pravda, že my taky moc často nemíváme. Důvod je, že pokud koupím rybu tak je bez chuti nebo se to nedá jíst. Poradíte kde kupujete ryby?

My máme rybu většinou k večeři. Na oběd jen smaženého kapra nebo file. Hodně kupuji tuňák v konzervě. Někdy míváme pstruha (co svagr uloví) a teď občas taky losos (koupený v makru). V létě dost grilujem makrely, ty kupujem normálně mražené.

• načítám...
2976
12.5.12 15:47

No my jsme dnes měli lososa (kupovali jsme mraženého), shodli jsme se na tom, že to byly vyhozené peníze, radši připlatit a koupit čerstvou rybu, ale to je právě problém.

• načítám...
1101
12.5.12 16:12

My oběd u tchýně polévku s knedlíčkami a rajskou s masem a knedlíkem (děti s těstovinami) teď dělám buchtu se smetanou a jablky. K večeři polévku od tchýně.

• načítám...
PetkaK
12.5.12 16:13

Na večeři palačinky.

Ad ryby - já je nejím, takže je kupuju jen kvůli dítěti, případně manžela když jí doma, ale kupuju mražené v lidlu (treska 4kostky, a teď jsem jim koupila lososa, ať si ho udělají až nebudu doma). Dělám většinou na másle s nějakou zeleninou a bylinkami.

• Upravit
50143
12.5.12 19:26
@jonatanka píše:
No my jsme dnes měli lososa (kupovali jsme mraženého), shodli jsme se na tom, že to byly vyhozené peníze, radši připlatit a koupit čerstvou rybu, ale to je právě problém.

Dobrého lososa mají v Lidlu toho vykuovaného - 250g za 109 Kč :think:

• načítám...
50143
12.5.12 19:27

Ke sváče jsem dělala palačinky se zmrzlinou a banánem a k večeři bude asi namazaný chleba se šunkou a sýrem :lol:

• načítám...
3968
12.5.12 19:31

dneska šunkofleky a zítra čevapčiči s bramborem

• načítám...
1610
12.5.12 19:43

K véče Gulášovka, s mletým a novými bramborami.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová