Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
9994
9.5.12 12:59

Holky a není majoránka v té čočce na chuť zvláštní? Ten kmín by mi tak nevadil.

• načítám...
50147
9.5.12 13:05
@Paoloska píše:
Holky a není majoránka v té čočce na chuť zvláštní? Ten kmín by mi tak nevadil.

Já tam zase dávám bazalku, česnek a cibuli, pak ta čočka nenadýmá :pankac:

• načítám...
5924
9.5.12 13:13

Ahojky kuchyřky :mavam: dělám rajskou omáčku a nějak se mi jí nedaří dochutit , :nevim: timián ,skořice , cukr , sůl ., jsem tam dala . bobkový list a nové koření taky , ale nevím pořád to nemá ten šmrnc , poradíte co jsem zapoměla ? nebo ještě cukr ?? :think: :think: díky za rady kuchyřinky :hug:

• načítám...
9994
9.5.12 13:14
@MUFICE píše:
Já tam zase dávám bazalku, česnek a cibuli, pak ta čočka nenadýmá :pankac:

Bazalka nevim, ale cibule i česnek to nedám. Třeba taková bramboračka, ta se mnou dělá divy. Každá máme to zažívání prostě jiný. Zrovna v pondělí jdu na ultrazvuk - játra, žlučník a uvidim, jestli od úterý nebudu jen na suchých houskách.

• načítám...
50147
9.5.12 13:18
@31Léňa píše:
Ahojky kuchyřky :mavam: dělám rajskou omáčku a nějak se mi jí nedaří dochutit , :nevim: timián ,skořice , cukr , sůl ., jsem tam dala . bobkový list a nové koření taky , ale nevím pořád to nemá ten šmrnc , poradíte co jsem zapoměla ? nebo ještě cukr ?? :think: :think: díky za rady kuchyřinky :hug:

Dávám tam i pár kapek citronu a třeba skořici vůbec.

• načítám...
5924
@31Léňa píše:
Ahojky kuchyřky :mavam: dělám rajskou omáčku a nějak se mi jí nedaří dochutit , :nevim: timián ,skořice , cukr , sůl ., jsem tam dala . bobkový list a nové koření taky , ale nevím pořád to nemá ten šmrnc , poradíte co jsem zapoměla ? nebo ještě cukr ?? :think: :think: díky za rady kuchyřinky :hug: [/cichtěla jsem napsat děkuji kuchařky :oops:
  • načítám...
657
@31Léňa píše:
Ahojky kuchyřky :mavam: dělám rajskou omáčku a nějak se mi jí nedaří dochutit , :nevim: timián ,skořice , cukr , sůl ., jsem tam dala . bobkový list a nové koření taky , ale nevím pořád to nemá ten šmrnc , poradíte co jsem zapoměla ? nebo ještě cukr ?? :think: :think: díky za rady kuchyřinky :hug:

Já tam ještě přidávám trochu octa, ale radši nejdřív málo a pak kdyžtak přidat… Podle mě jí to dodá takovej ten šmrnc :P

• načítám...
5924

@MUFICE hm, tak citron nemám :nevim:

• načítám...
50147
9.5.12 13:19
@31Léňa píše:
@MUFICE hm, tak citron nemám :nevim:

Tak tam dej ten ocet jak tu radila Kačta, to vyjde skoro na stejno.

• načítám...
657
9.5.12 13:20

Jinak já budud dnes dělat salát ze řapíkatého celeru, jablka, nivy, zakysané smetany a vlašských ořechů. Vynikající :)

• načítám...
5924
9.5.12 13:21

@Kačta tak že tam přidat ještě máslo ? dělala jsem zásmažku s másla a mouky :think: lae zkusím tak přidat eště máslo ( ocet padl na vyvyřovaní varné konvice ) :lol: :lol:

• načítám...
6882
9.5.12 13:21

@Paoloska my jsme na majoránku zvyklí, tak už nám to nějak nepřipadne. Jako bylinku jí mám velmi ráda a tak po ní sahán automaticky :)Ale nesmíš to přehnat, stačí špetka.

• načítám...
1610
9.5.12 13:57

Podle mě ti tam ten o bude chybě :-), adávala jsi koření do vývaru od začátku?

• načítám...
1101
9.5.12 14:13

Obalovaná brokolice s br.kaší a zeleninovým salátem

• načítám...
850
9.5.12 16:47

knedlo vepro zelo bude i na zitra pol.bramboracka
vytahla jsem z mrazacku krab.tycinky tak i udelam salat :mavam:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie