Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
549
9.5.12 07:04
@S.a.n.y6444 píše:
presne tak i u nas v italii se to tak dela, ze to predvari

Divím se,že pak výrobci uvadí,že se můžou skládat do formy už syrové.Tedˇmomentálně sice doma žádné nemám,ale měla jsem dvoje a myslím,že u obou to tak bylo.Poprvé jsem to zkusila a bleble.Kamoška mi pak řekla,že je předvařuje.Ale zůstali jsem věrnější špagetám, penne a ty trojbarevné vrtulky od Panzany mnˇam.
Zdovolením i já se podělím,co dnes k obědu.Bude u nás dnes kuřecí s listovým špenátem , nivou a smetanou s bramborovými gnocchi(noky-nejsem si jistá,že je to správně :oops: )A je to strááášně rychlé.

• načítám...
marcela_81
9.5.12 08:07

Já nepředvářim a vždycky jsou vynikající, kupuju Panzani. :nevim:
Dnes boloňské špagety a prcek brokolicový krém.

• Upravit
15054
9.5.12 08:41

v pondělí vepřový guláš s houskovým knedlíkem,včera karbanátky se šťouchanýma bramborama a dnes to dojíme

• načítám...
1961
9.5.12 10:56

Tak mi minimálně do pátku čočka na kyselo, trochu mi ujela ruka :evil: :lol:

• načítám...
549
9.5.12 11:07
@romcaonca píše:
Tak mi minimálně do pátku čočka na kyselo, trochu mi ujela ruka :evil: :lol:

Jéé tu bych si ale dala.A asponˇmáš do pátku postáráno o to,co budeš vařit :mrgreen:

• načítám...
767
9.5.12 11:09
@romcaonca píše:
Tak mi minimálně do pátku čočka na kyselo, trochu mi ujela ruka :evil: :lol:

Já to mám s čočkou vždycky taky takhle podobně :-) Jednou jsem vařila kuřecí vývar a s písmenkama mi ujela ruka a to pak byli spíš těstoviny se zeleninou :-)

• načítám...
767
9.5.12 11:10

Ještě se zeptám, s čím děláte čočku pro děti? Jde udělat jen s vajíčkem?

• načítám...
1832
9.5.12 11:10
@ondas píše:
Divím se,že pak výrobci uvadí,že se můžou skládat do formy už syrové.Tedˇmomentálně sice doma žádné nemám,ale měla jsem dvoje a myslím,že u obou to tak bylo.Poprvé jsem to zkusila a bleble.Kamoška mi pak řekla,že je předvařuje.Ale zůstali jsem věrnější špagetám, penne a ty trojbarevné vrtulky od Panzany mnˇam.
Zdovolením i já se podělím,co dnes k obědu.Bude u nás dnes kuřecí s listovým špenátem , nivou a smetanou s bramborovými gnocchi(noky-nejsem si jistá,že je to správně :oops: )A je to strááášně rychlé.

vzdyt to mas jedno jestli je to spravne napsane :palec:

• načítám...
6882
9.5.12 11:31

dnes rajská omáčka, včera šťouchané brambory s pažitkou, špenát, vajíčko :)

• načítám...
179
9.5.12 11:37

@Mata132 Já dělám čočku většinou jen s vařeným vajíčkem nebo volským okem a chlebem. Někdy udělám i párek, ale to se mě musí chtít :lol:

• načítám...
6882
9.5.12 11:42

@lenanej čočku miluji :) a moc jsme si doma oblíbili cizrnu :palec:

• načítám...
9994
9.5.12 11:49

Čočku taky miluju, ale ty následky :roll: Červená mi tak nejede :think:

• načítám...
1961
9.5.12 12:01

Tak k všeobecným čočkovým dotazům :-) Já maso nemůžu, takže když muž chce, ať si k tomu koupí párek, že … Jinak ale má raději i on jen s vajíčkem na hniličku.
Kyselím vždy nakrájenými okurkami, které dávám k závěru vaření.
Proti meteorickým efektům :mrgreen: přidávám lžičku drceného kmínu a majoránky, dost to pomáhá 8)
Přeci člověk nebude pořád sušit hubu jen proto, že je to společensky nevhodné. Na to prdím … a prdět budu až do neděle :jazyk:
Ale je jí teda fakt hodně, manžel už se pal, zda z toho nelze vyrobit i něco jiného - popřípadě, že prý bude eď stavět novou zeď, tak že by to použil :lol: :lol: holomek! :twisted:

• načítám...
179
9.5.12 12:28

@consi My cizrnu taky můžem, manžel se mě už asi tak půl roku ptá, kdy ji uvařím. Ale teď má smůlu - v těhu bych to nedala já a teď by to zase roztrhalo prcka :mrgreen:

• načítám...
6882
9.5.12 12:46

@lenanej vařila jsem jí i v těhu, já Ti to snáším nějak bez následků :-D
Taky dávám majoránku jako @romcaonca :palec:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí