Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@PetkaK píše:
@Mijunkaa Rypoší znamená že zkouší jíst sám? To buď ráda že alespoň tak, naše je trdlo a čeká s otevřenou pusou než MÁMÁ DÁ- za celé těhu jsem nebyla schopná jí naučit jíst lžičkou ani vidličkou, prostě čeká než jí něco vlítne do krku
U nás to také tak bylo, chtěl vždycky jen ode mě a snědl všechno. Teď asi tak měsíc chce jen sám a když ho chci krmit tak nesní nic a když se v tom rypoší sám, tak mu tam mezi tím pár lžiček šoupnu
a ostatní je všude jen ne v puse.
Hubicka-no ja ji delala poprve,taky jsem k tomu vzdy mela odpor,ale co,pry je to zdrave
tak jsem to vyzkousela a me to teda docela chutnalo…teda polivka ani ne,ale ty knedlicky byli luxusni ![]()
@PetkaK píše:
@Mijunkaa Rypoší znamená že zkouší jíst sám? To buď ráda že alespoň tak, naše je trdlo a čeká s otevřenou pusou než MÁMÁ DÁ- za celé těhu jsem nebyla schopná jí naučit jíst lžičkou ani vidličkou, prostě čeká než jí něco vlítne do krku
To má ještě čas a naučí se to rychle. Já zkoušela synovi dávat lžičku/vidličku od 18 měs. a po měsíci už mu to šlo a pak se každý měsíc zdokonaloval. Ale ze začátku bylo dost odpadu všude kolem ![]()
My měli k obědu zbytek chilli con carne s tortillou a k večeři budou tuňákové toasty se vejcem a zelen.salát.
Gita ji sama lzickou i vidlickou. k veceri peceny brambory s tvarohem a snitlikem
@eshta píše:
tak to já mám rádaa ještě drožďovou pomazánku
Ahoj, zajímalo by mě jestli si třeba děláte na celý týden jídelníček co budete vařit, nebo jen nakoupíte suroviny a pak z toho vaříte?
Jídelníček nedělám, určující je momentální chuť na něco, většinou moje
.
@Mata132 píše:
Ahoj, zajímalo by mě jestli si třeba děláte na celý týden jídelníček co budete vařit, nebo jen nakoupíte suroviny a pak z toho vaříte?
V 90% případů vymýšlím jídlo max. den dopředu, ale minulý týden jsem ho plánovala dokonce 5 dní dopředu, pt jsem potřebovala spotřebovat víc věcí v lednici
![]()
Zítra udělám tresku s br.kaší a k tomu zel.salát a ještě upeču jablečný štrúdl ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat