Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dnes byla zeleninová polévka a zapékané brambory se zbytkem sekané, zasypané sýrem. Na odpoledne je udělaný malinový „pudlík“ ![]()
doplňuji o česnekovou polévku a kosek vepřového na kostky-dušeného s rýží
odpo ještě nějakou buchtu asi kynutou ![]()
dnes zeleninové rizoto, odpo přijede babi, bude hlídat zítra dcerku a uvaří si čočku s vajíčkem a my zítra oběd někde na druhé straně republiky páč musíme s mladší na kontrolu do Brna ![]()
Tak my dnes vývar s nudlemi a „bifteky“ s hranolkama.
Večer budeme grilovat kuřecí stehna, mňam - už se těším (snad nezačne pršet) ![]()
Holky, mě se dnes „povedla“ rošáda. Měla jsem naloženého králíka, že ho udělám na zelenině a nějak ty tepla neustál
Tak jsem tajně vytáhla nahonem starou samici z mrazáku původně určenou na sekanou, pekla ji celou noc a výsledek předložila rodině k obědu. No, přestože mě vázlo každé sousto v krku a nemohla jsem to vůbec sníst, rodina si pomlaskávala, jak je ten mlaďounkej králík dobrej
Ve finále se mě syn zeptal, co udělám s tou starou samicí z mrazáku
No, stydím se
, ale povedlo se mi je oblafnout ![]()
@Paoloska Z toho si nic nedělej, to se prostě stane. Já jsem si takhle zas jednou nechala rozmrznout maso a dala ho do mikrovlnky, aby se na lince nepletlo, když jsem myla nádobí a pak jsem ho tam zapomněla a přemejšlela co k obědu a druhej den sem na něj narazila ![]()
U nás nákyp z brokolice a jahodový dort, v tom vedru bude k chuti ![]()
čočková polívka, steak a brkaší a já se zbytkem bramborovýho salátu jupí!
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat