Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Nemáte někdo nějaký recept na rebarboru kromě koláče a buchty s brambor? ![]()
Dneska plněné papriky mletým masem pečené a brambory.....zítra řízky a kaše.....a četla jsme ted někde,že místo hladké mouky na obalování je lepší polohrubá…tak vyzkouším
@Petra Z píše:
Dneska plněné papriky mletým masem pečené a brambory.....zítra řízky a kaše.....a četla jsme ted někde,že místo hladké mouky na obalování je lepší polohrubá…tak vyzkouším
Já obaluju strouhanka - vajíčko - strouhanka, (jednou mi došla mouka), a chutná nám to tak líp ![]()
V sobotu kuřecí vývar a rizoto.
Včera krémová chřestová polévka a konečně ta zapečená kuřecí prsa s broskvemi a sýrem, hranolky z trouby, k tomu hlávkový salát.
Dnes dojíme zbytky, odpoledne upeču bublaninu s rebarborou a zítra nevím
, asi pojedeme k mamince
.
Člověk jak je sám a nemusí vařit dítěti, tak se mu nic nechce (no možná je to i tím mým stavem
).
Takže jdu ven, a někam si sednu na meníčko ![]()
@PetkaK to se nekdo ma
i kdyz to cekani asi nic moc ![]()
u nas dneska kyselo a spagety s mletym
@lenholka No má, je mi smutno
už není doma od čtvrtku a nebude tak dlouho dokud se nerozpadnu, a zatím to nevypadá ![]()
@PetkaK píše: Člověk jak je sám a nemusí vařit dítěti, tak se mu nic nechce (no možná je to i tím mým stavem).Takže jdu ven, a někam si sednu na meníčko
jo to je presny, taky nenavidim vareni v tomhle stavu.Pet uz to musi byt narocny , ale je lepsi ze mas klid, ja treba dite budu mit doma nez se rozpadnu a uz ted jak je nemocna 14dni v kuse a manzel 12tky v praci toho mam plny brejle
Treba dneska jsem mela chut na ryzi s masem s okurkovou omackou, samozrejme okurky sezrany ![]()
@PetkaK - to věřím , horší je když se nechce než když nemůžeš. A je to divný být sama, to si ani nedovedu představit
. Já jsem bez malého ještě nebyla a asi ani nebudu. Nikdo si ho nevezme
. Navíc teď šííííleně zlobí a vůbec nic nežere
, takže kvůli němu taky nevařím
.
@Monjie píše:
Mijunkaa nelepsi kombinace nezere a zlobi:D to znáááááááááme![]()
Už jsme po o, akorát se v tom rypošil
. Prosím prosím, že to brzo přejde
.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat