Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1270
7.5.12 10:41

Nemáte někdo nějaký recept na rebarboru kromě koláče a buchty s brambor? :)

• načítám...
23033
7.5.12 10:42

kompot

• načítám...
9044
7.5.12 10:44

dneska čočcka s vajíčkem

• načítám...
65353
7.5.12 10:47

Dneska plněné papriky mletým masem pečené a brambory.....zítra řízky a kaše.....a četla jsme ted někde,že místo hladké mouky na obalování je lepší polohrubá…tak vyzkouším

• načítám...
30628
7.5.12 10:57
@Petra Z píše:
Dneska plněné papriky mletým masem pečené a brambory.....zítra řízky a kaše.....a četla jsme ted někde,že místo hladké mouky na obalování je lepší polohrubá…tak vyzkouším

Já obaluju strouhanka - vajíčko - strouhanka, (jednou mi došla mouka), a chutná nám to tak líp ;)

• načítám...
2535
7.5.12 11:01

V sobotu kuřecí vývar a rizoto.
Včera krémová chřestová polévka a konečně ta zapečená kuřecí prsa s broskvemi a sýrem, hranolky z trouby, k tomu hlávkový salát.
Dnes dojíme zbytky, odpoledne upeču bublaninu s rebarborou a zítra nevím :nevim:, asi pojedeme k mamince :mrgreen: .

• načítám...
PetkaK
7.5.12 11:19

Člověk jak je sám a nemusí vařit dítěti, tak se mu nic nechce (no možná je to i tím mým stavem :cert: ).

Takže jdu ven, a někam si sednu na meníčko :)

• Upravit
4509
7.5.12 11:21

@PetkaK to se nekdo ma :cert: i kdyz to cekani asi nic moc :roll:

u nas dneska kyselo a spagety s mletym

• načítám...
PetkaK
7.5.12 11:23

@lenholka No má, je mi smutno :( už není doma od čtvrtku a nebude tak dlouho dokud se nerozpadnu, a zatím to nevypadá :(

• Upravit
3108
7.5.12 11:26

kuřecí směs s bramboráčky :) :lol:

• načítám...
23033
7.5.12 11:27
@PetkaK píše: Člověk jak je sám a nemusí vařit dítěti, tak se mu nic nechce (no možná je to i tím mým stavem :cert: ).Takže jdu ven, a někam si sednu na meníčko :)

jo to je presny, taky nenavidim vareni v tomhle stavu.Pet uz to musi byt narocny , ale je lepsi ze mas klid, ja treba dite budu mit doma nez se rozpadnu a uz ted jak je nemocna 14dni v kuse a manzel 12tky v praci toho mam plny brejle :nevim: Treba dneska jsem mela chut na ryzi s masem s okurkovou omackou, samozrejme okurky sezrany :zed:

• načítám...
2535
7.5.12 11:37

@PetkaK - to věřím , horší je když se nechce než když nemůžeš. A je to divný být sama, to si ani nedovedu představit :think: . Já jsem bez malého ještě nebyla a asi ani nebudu. Nikdo si ho nevezme :mrgreen: . Navíc teď šííííleně zlobí a vůbec nic nežere :lol: :cert: , takže kvůli němu taky nevařím :mrgreen: .

• načítám...
23033
7.5.12 11:39

Mijunkaa nelepsi kombinace nezere a zlobi:D to znáááááááááme :zed: :lol:

• načítám...
4509
7.5.12 11:41
@PetkaK píše:
@lenholka No má, je mi smutno :( už není doma od čtvrtku a nebude tak dlouho dokud se nerozpadnu, a zatím to nevypadá :(

peti tak to ti nezavidim :? me se od maly taky nikdy nechce, ale vydrz, podle fotek je spokojena tak aspon to je utecha :kytka:

• načítám...
2535
7.5.12 12:03
@Monjie píše:
Mijunkaa nelepsi kombinace nezere a zlobi:D to znáááááááááme :zed: :lol:

Už jsme po o, akorát se v tom rypošil :jazyk: . Prosím prosím, že to brzo přejde :zed: :mrgreen: .

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová