Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@sophinka píše:
já dělám ,,citronový dort ,, korpus 4 vejce ,10 lžic cukru,12 lžic hl. mouky,prdopeč (někdy ho dělám dvoubarevný tak do půlky ještě kakao)
a nahoru dávám - citronová kůra z jednoho citronu plus šťáva,smíchám s tvarohem(2 ks) smetanou osladím dle chuti a popř želatinu aby to lépe drželo. Nahoru ovoce dle libosti -osvědčilo se jahody,hrozny,ananas,mandarinky,pomeranč…
Dneska holandáky a br.kase,polevka asi kvetakova a budou to mit kluci i na zitra,ja budu cely den v praci.
šťouchané brambory s cibulkou a pečené maso,salát z pekingského zelí
Včera vařila restaurace, dala jsem si kuřecí plátek na meruňkách a americké brambory, přítel si objednal svíčkovou.
Dnes bude pečená sekaná s novým bramborem a okurkovým salátem a zítra uvařím vepřový plátek na žampionech a slanině, se zakysanou smetanou s houskovým knedlíkem.
My dnes zelňačku a kuřecí maso se smetanovo-nivovou omáčkou + špagety.
My dnes pečené krůtí, brambor. knedlík a špenát.
Zítra či pozítří mám v plánu kuřecí játra na cibulce s rýží ![]()
Vývar se zeleninou a domácíma nudlema, kuřecí řízky s brkaší a ledovej salát. Když smažíte řízky v troubě, na jakou teplotu?
@Eliška píše:
Vývar se zeleninou a domácíma nudlema, kuřecí řízky s brkaší a ledovej salát. Když smažíte řízky v troubě, na jakou teplotu?
Já tak 180-200 podle typu msa, ale v troubě dělám jen krkovičku nečastěji tak na 200
Dnes guláš s těstovinami a odpoledne udělám ten citronový dort od Sophinky
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat