Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
25007
10.5.12 17:41

dneska kuře s nádivkou a bramborem a kuřecí vývar s nudličkama
zítra restaurace a pozítří lasagne, pak možná nějaký závin z listového těsta z kuřecího masa :think: možná s kysaným zelím :think:

• načítám...
2551
10.5.12 20:06

zítra kuřecí grilované kuřecí paličky, br.kaše a zeleninový salátek - zbyde i na sobotu, páč si vařím zítra sama pro sebe :pankac:

• načítám...
1101
10.5.12 20:27

Dnes domácí pizza na přání rodiny
Zítra file na přírodno s bramborem

• načítám...
1270
10.5.12 21:43

Míchaná vajíčka s rajčaty, cibulkou, hermelínem a pažitkou s chlebem :D

• načítám...
50143
10.5.12 21:47

Zítra udělám těstoviny s kuřecím masem a rajčatovou omáčkou. A večer jdeme na grilovačku :pankac: :D

• načítám...
549
10.5.12 21:56
@MUFICE píše:
Zítra udělám těstoviny s kuřecím masem a rajčatovou omáčkou. A večer jdeme na grilovačku :pankac: :D

Má pršet :lol:
Ale mi jdeme v sobotu :,(

• načítám...
30628
10.5.12 22:00

Cibulová omáčka, brambory a vajíčko natvrdo, zítra asi těstoviny s česnekem a špekem.

• načítám...
1961
11.5.12 06:08
@laducha píše:
Cibulová omáčka, brambory a vajíčko natvrdo, zítra asi těstoviny s česnekem a špekem.

Obojí zní báječně! :P

My stále a vytrvale čočka :D domácí müsli sušenky. Na víkend, neb bude pracovní a studijní, jsem udělala táborovou pomazánku, upekla chléb a fin :mrgreen:
Kdo má dvě ruce, ten se obslouží ;)

• načítám...
5misa6
11.5.12 06:37

Dnes grilované žebírka na pivě.

• Upravit
3108
11.5.12 06:53

my dneska segedínský guláš s knedlíkem

• načítám...
marcela_81
11.5.12 07:44

Dneska řízky s bramborovou kaší a ledový salát. K večeři asi vajčková pomazánka.

• Upravit
179
11.5.12 08:19
@romcaonca píše:
Obojí zní báječně! :PMy stále a vytrvale čočka :D domácí müsli sušenky. Na víkend, neb bude pracovní a studijní, jsem udělala táborovou pomazánku, upekla chléb a fin :mrgreen:
Kdo má dvě ruce, ten se obslouží ;)

Jak děláš to domácí müsli?

• načítám...
1961
11.5.12 08:28

@lenanej jen jednoduše, vezmu cca hrnek ovesných vloček, půl hrnku sezamových nebo lněných semínek, půl hrnku pomletého máku. Vše opražím ve smaltovaném hrnci do zlatova. Zaleju vroucí vodou, aby poměr byl cca jako na rýžovou kaši. Vmíchám sušené sojové mléko zajíc (bez příchutě, ale vanilkové by mohlo být taky mňam) a 2 Pl třinové melasy. Vše provařím a nechám odstydnout na teplotu, že mohu „ponořit prst“ aniž bych se spálila :mrgreen:
Za rychlého míchání do toho vmíchám jedno vejce a přidám jeden prášek do pečiva. Pokud chci obměnu, využiju koření /vanilka, skořice, hřebíček, badyán/ nebo sušené ovoce / mám domo sušené jahody, třešně, jablka, rozinky/.
Lžící omočenou ve vlažné vodě vytvářím na pečícím papíru bochánky a ty tou lžící rozmáznu (pokud děláš na Vánoce marokánky, tak tak).
Peču v předehřáté troubě na cca 150 - 180 °C /mám horkovzduch/ 30 minut, poté vypnu teplotu a nechám jen při větráku a stávající teplotě trouby sušenky dosušit. A pak papám :D

Chutnájí asi jako rýžová kaše, jen jsou přenosnější :lol: :mrgreen:

• načítám...
2535
11.5.12 08:31

U nás měl být zbytek těch masových koulí, jenže jsme je večer doslova sežrali :mrgreen: , tak bude první špenát ze zahrady s vajíčkem a brambory.

• načítám...
30628
11.5.12 08:51
@romcaonca píše:
Obojí zní báječně! :P

No jo, není na maso, tak to přes týden řešíme takhle, vařím, co vařívala moje babička, naštěstí to klukům chutná, malá jí ve školce a tam to maso má ;)

To domácí müsli vypadá dobře :palec:

Příspěvek upraven 11.05.12 v 09:27

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii