Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
brokolicova kremova, bram. a vepr.kotleta na prirodno salat ![]()
zitra spagety a strudl ![]()
Dneska kanec na smetaně, knedlíky. Ještě přemýšlím, jestli to udělám jako klasickou svíčkovou nebo změním recept.
Dneska budou zapékané těstoviny s žampionama, česnekem, rajčatama, list.špenátem, mozarellou a parmezánem, večer asi listovej závin na slano.
Zítra houbový rizoto a pozítří kotlety, ještě nevím jak je udělám.
Jak zapékáte kotlety a s čím?
kotlety s cherry rajcatama, hribkama,syrem a slehackou. nebo klasicky cibule, slehacka zampiony.
Kotlety zapékám s bramborami a šlehačkou a přidávám podle chuti nebo podle toho co je doma…např. niva nebo rajčata, žampiony, cibule, česnek, špenát.....
Jelikož jsem dnes naprosto shnilá cokoliv dělat,budou pečené brambory s tvarohem. No a i do toho se musím teda nutit
. Nechce se někomu přijít mi oloupat brambor ![]()
@1024 píše:
Jelikož jsem dnes naprosto shnilá cokoliv dělat,budou pečené brambory s tvarohem. No a i do toho se musím teda nutit. Nechce se někomu přijít mi oloupat brambor
Detem, maminka ma dneska svatek:D tak detatka muzou uvarit:DD
@Monjie Tak to asi neprojde,jsem tu sama jen s 22 měs.prckem,to by dopadlo
. Manžel i dcerka se vrátí z chalupy již k hotovému. No a od manži si vyslechnu,proč jsem do tvarohu nedala i česnek,který jí jen on-klasika
@1024 píše:
@Monjie Tak to asi neprojde,jsem tu sama jen s 22 měs.prckem,to by dopadlo. Manžel i dcerka se vrátí z chalupy již k hotovému. No a od manži si vyslechnu,proč jsem do tvarohu nedala i česnek,který jí jen on-klasika
tak mu udelej extra tvaroh:D ale ty peceny brambory jsou dobrej napad. A k tomu nejakou sytou polivku treba cibulacka, ta je rychla. No ja jdu taky na to.
BTW. REKNEte mi co delate z krutiho mleteho?
Svíčková s domácím knedlíkem a jako zákusek pudinkové řezy s čokoládovou polevou
brkaše a kuřecí steak,mrkvový salát,na zítra koprovka s bramborama,k večeři tousty
@Monjie píše:BTW. REKNEte mi co delate z krutiho mleteho?
já dělám z mletýho kuřecího kuřecí karboše, ale musí se to dobře okořenit..anebo bolognská by šla taky, s nastrouhanýma cuketama směs na toasty, prostě stejný věci jako dělám z ml.hovězího ![]()
díky za tip na kotlety ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat