Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
já ty výtvory mám i někde v albu tady na emimino… ulítávám na vaření a pečení
a třeba na facebooku tam už jsou takové albíčka dvě
, s čím mám doma problém… já osobně mám děsně ráda polívky, ovšem přítel ani jeho mamina ti je nemusí a jen pro mě vařit polívku nemá cenu :/ přitom u nás doma vždy platilo, polívka je grunt a jak to máte doma vy? taky mě dostala ta jeho mamina když mě v jejích 60 letech řekla že nikdy nevařila a nedělala plněné paprikové lusky… prý to neumí
jsem nevěřila vlastním uším, a rajskou dělá z kečupu
tak teda dělala kuchyň tam už teď nechodí ani jednou týdně jak byla zvyklá, a jde to na ní i vidět jak se nám krásně zakulatila ![]()
@lenulina1979 jsem se musela hned mrknout,nebyl by prosím receptík na ty piškotové řezy s pudinkem ![]()
@dzarunka píše:
svíčková je základ![]()
@dzarunka píše:
@lenulina1979 jsem se musela hned mrknout,nebyl by prosím receptík na ty piškotové řezy s pudinkem
@lenulina1979 píše:
já ty výtvory mám i někde v albu tady na emimino… ulítávám na vaření a pečenía třeba na facebooku tam už jsou takové albíčka dvě
, s čím mám doma problém… já osobně mám děsně ráda polívky, ovšem přítel ani jeho mamina ti je nemusí a jen pro mě vařit polívku nemá cenu :/ přitom u nás doma vždy platilo, polívka je grunt a jak to máte doma vy? taky mě dostala ta jeho mamina když mě v jejích 60 letech řekla že nikdy nevařila a nedělala plněné paprikové lusky… prý to neumí
jsem nevěřila vlastním uším, a rajskou dělá z kečupu
tak teda dělala kuchyň tam už teď nechodí ani jednou týdně jak byla zvyklá, a jde to na ní i vidět jak se nám krásně zakulatila
U nás je to s těma polévkama naopak. Můj chlap by nejradši polévky denně a mně stačí tak 1× týdně. No a když udělám hrnec, tak to jíme 3 dni ![]()
Jinak rajská z kečupu, to je
No, každá ženská hold vařit neumí.
Dnes zapečené těstoviny s červenou řepou. Chlap s malým to bude mít i zítra. Já budu na školení.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat