Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1452
14.5.12 09:31

Moje mamka má takovýho toho robota co hněte knedlík..a má je luxusní..rukama je to pěknej opruz..zvlášť pro mě, nemám v nich jaksi sílu..i cukroví hněte můj muž :-) a jak mu to jde od ruky :-) takže asi bude muset i knedlíky :-)
Já si dnes k obědu udělám špagety s olivovým olejem, bazalkou, pestem a rajčaty..posypu parmezánem a budu si žít :-) a jinak cuketový guláš..

• načítám...
3968
14.5.12 10:57

dušené maso s rýží

• načítám...
30628
14.5.12 11:03

Dneska máme zapečené těstoviny se zeleninou, na zítra vařím kuře na paprice, musím využít toho, že se mi chce a udělám všechno najednou 8)

• načítám...
7276
14.5.12 11:07

žemlovka pro mě a malou,manžel jí nejí,tak mu taky udělám smažené žampiony..

• načítám...
3126
14.5.12 11:20

jak vidím, dnes vedou žampiony :D my dnes zapečené mleté maso se zelím a nevím bud jen s chlebem nebo bramborem, sem sama doma a práce až nad hlavu :lol:

• načítám...
549
14.5.12 11:33

Smažák se šunkou ,hranolky tatrka-konečně něco nezdravého-děti dostanou jiné těm to ještě nedopřeju

• načítám...
3905
14.5.12 11:54
@laducha píše:
Dneska máme zapečené těstoviny se zeleninou, na zítra vařím kuře na paprice, musím využít toho, že se mi chce a udělám všechno najednou 8)
:palec:
  • načítám...
1101
14.5.12 12:34

Dnes dojíme Španělské ptáčky s rýží.

• načítám...
657
14.5.12 12:43

my dneska šneky z listového těsta s pórkem a hermelínem :)

• načítám...
2535
14.5.12 13:19

V sobotu byla uzená polévka, uzené maso, br kaše a meruňkový kompomt.
V neděli kuřecí vývar, plněná paprika s rajskou a těstoviny. Dnes klasika, dojídáme zbytky z víkendu :lol: .

• načítám...
549
14.5.12 13:34
@Mijunkaa píše:
V sobotu byla uzená polévka, uzené maso, br kaše a meruňkový kompomt.
V neděli kuřecí vývar, plněná paprika s rajskou a těstoviny. Dnes klasika, dojídáme zbytky z víkendu :lol: .

Tak na plněnou papriku mám chutˇuž dlouho .Jenže u nás v tescu mají papriky tak úzký,že do nich nestrčím ani zrnko soli natož maso.Musím počkat,nebo si nechat zajít chutˇ

• načítám...
1452
14.5.12 13:38
  • načítám...
2535
14.5.12 13:39
@ondas píše:
Tak na plněnou papriku mám chutˇuž dlouho .Jenže u nás v tescu mají papriky tak úzký,že do nich nestrčím ani zrnko soli natož maso.Musím počkat,nebo si nechat zajít chutˇ

To samo bylo i u nás. Ale vybrala jsem ty největší a dvě byli jen takové žížalky :pankac: .

• načítám...
9994
14.5.12 16:13
@hubička píše:
Moje mamka má takovýho toho robota co hněte knedlík..a má je luxusní..rukama je to pěknej opruz..zvlášť pro mě, nemám v nich jaksi sílu..i cukroví hněte můj muž :-) a jak mu to jde od ruky :-) takže asi bude muset i knedlíky :-)
Já si dnes k obědu udělám špagety s olivovým olejem, bazalkou, pestem a rajčaty..posypu parmezánem a budu si žít :-) a jinak cuketový guláš..

Mě je většinou taky zadělává manžel, ale spíš proto, že ho alespoň nějak využiju v kuchyni. Nepřijde mi to takový oprus, není třeba to těsto dlouho hňácat, kvalitní droždí zmůže hodně.

• načítám...
1452
14.5.12 17:18

@Paoloska a jaké je kvalitní droždí?Kupuju takový to ve stříbrným obalu tuším s modrým nápisem??

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová