Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Moje mamka má takovýho toho robota co hněte knedlík..a má je luxusní..rukama je to pěknej opruz..zvlášť pro mě, nemám v nich jaksi sílu..i cukroví hněte můj muž
a jak mu to jde od ruky
takže asi bude muset i knedlíky ![]()
Já si dnes k obědu udělám špagety s olivovým olejem, bazalkou, pestem a rajčaty..posypu parmezánem a budu si žít
a jinak cuketový guláš..
Dneska máme zapečené těstoviny se zeleninou, na zítra vařím kuře na paprice, musím využít toho, že se mi chce a udělám všechno najednou ![]()
žemlovka pro mě a malou,manžel jí nejí,tak mu taky udělám smažené žampiony..
jak vidím, dnes vedou žampiony
my dnes zapečené mleté maso se zelím a nevím bud jen s chlebem nebo bramborem, sem sama doma a práce až nad hlavu ![]()
Smažák se šunkou ,hranolky tatrka-konečně něco nezdravého-děti dostanou jiné těm to ještě nedopřeju
@laducha píše:
Dneska máme zapečené těstoviny se zeleninou, na zítra vařím kuře na paprice, musím využít toho, že se mi chce a udělám všechno najednou
V sobotu byla uzená polévka, uzené maso, br kaše a meruňkový kompomt.
V neděli kuřecí vývar, plněná paprika s rajskou a těstoviny. Dnes klasika, dojídáme zbytky z víkendu
.
@Mijunkaa píše:
V sobotu byla uzená polévka, uzené maso, br kaše a meruňkový kompomt.
V neděli kuřecí vývar, plněná paprika s rajskou a těstoviny. Dnes klasika, dojídáme zbytky z víkendu.
Tak na plněnou papriku mám chutˇuž dlouho .Jenže u nás v tescu mají papriky tak úzký,že do nich nestrčím ani zrnko soli natož maso.Musím počkat,nebo si nechat zajít chutˇ
@ondas píše:
Tak na plněnou papriku mám chutˇuž dlouho .Jenže u nás v tescu mají papriky tak úzký,že do nich nestrčím ani zrnko soli natož maso.Musím počkat,nebo si nechat zajít chutˇ
To samo bylo i u nás. Ale vybrala jsem ty největší a dvě byli jen takové žížalky
.
@hubička píše:
Moje mamka má takovýho toho robota co hněte knedlík..a má je luxusní..rukama je to pěknej opruz..zvlášť pro mě, nemám v nich jaksi sílu..i cukroví hněte můj muža jak mu to jde od ruky
takže asi bude muset i knedlíky
Já si dnes k obědu udělám špagety s olivovým olejem, bazalkou, pestem a rajčaty..posypu parmezánem a budu si žíta jinak cuketový guláš..
Mě je většinou taky zadělává manžel, ale spíš proto, že ho alespoň nějak využiju v kuchyni. Nepřijde mi to takový oprus, není třeba to těsto dlouho hňácat, kvalitní droždí zmůže hodně.
@Paoloska a jaké je kvalitní droždí?Kupuju takový to ve stříbrným obalu tuším s modrým nápisem??
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat