Veet easy wax - má někdo zkušenost?

4087
15.3.13 14:45

veet easy wax-ma nekdo zkusenost?

Holky dorazil mi do schranky z DM jejich active beauty a na konci na slevovych kuponkach je prave sleva 25% na veet easy wax…jinak tady:
http://www.youtube.com/watch?… atak me zajimalo jestli to uz nekdo zkousel, jestli to fakt pekne vezme chloupky? zkusila bych to, ale at to zas nejsou vyhozene penize :roll:.Diky za odpovedi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11044
15.3.13 15:05

@apocalypsa Prostě epilace voskem. Stejnou službu udělají epilační pásky. Chloupky budou muset dorůst minimálně do 0,5 cm. To už bych dávno nevydržela. Za mě to jsou vyhozené peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4087
15.3.13 16:04

@Trojlístek no epilacni pasky jsou pekne na prd ty jsem zkousela a nepobraly skoro nic ale tohle vypada lip…akorat by me zajimalo esi kdyz prilozi ten papirek a strhne tak esi toho vezme fakt hodne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11044
15.3.13 22:16

@apocalypsa A zkoušela jsi tyto?

http://www.nejlepsiceny.cz/…o-12-ks.html

Levné, výborné, mají i verzi na obličej (horní ret).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4087
16.3.13 10:18

@Trojlístek ee tohle jsem nezkousela rikas ze super jo.. :think: ze by?? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11044
16.3.13 22:46

@apocalypsa Bere mi to všechny chloupky, ale opravdu musí mít minimálně těch 0,5 cm. Jsou docela šetrné. Pečlově zahřát, přitisknout a strhneš tím opravdu hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
19.3.13 21:24

Včera jsem si ho koupila, dneska vyzkoušela a maximální spokojenost:-) Doporučuju! Perfektně vezme všechny chloupky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aapocalypsa
19.3.13 21:40

@putako jeeeeee-dikyyyy!!!to jsem chtela slyset ;) (jsem to ja apocalypsa)jen jsem se ted neprihlasila)

• Citovat
  • Upravit
74
19.3.13 21:45

Nejdřív jsem se děsila toho, jak se to používá :D, ale je to úplně v pohodě :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4087
19.3.13 21:50

@putako a myslis ze i na trisla by to slo…protoze kdyz mi to dela kosmeticka tak kolikrat jsem ji pomahala i myma rukama-ze jsem si napinala kuzi at to krasne strhne :think: tak at to zvladnu jen dvema rukama ;) ty jsi zkousela nohy??jeste by me zajimalo jak dlouho to tak vydrzi-neni tam psane??dikyyy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
20.3.13 17:46

@apocalypsa
Hele na ty třísla nevim, zkoušela jsem jen nohy a vydrží mi to tak 14 dní u každýho je to jinak, záleží jak je máš silný a tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4087
20.3.13 18:05

@putako ja sm myslela jak dlouho vydrzi ten vosk vis ;) na kolik je to pouziti nebo tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
20.3.13 18:27

@apocalypsa hele já jsem na nohy spotřebovala tak ani ne čtvrtku, mám to skoro pořád plný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
9.4.13 19:56

Ahoj holky tak mě se právě zahřívá vosk v zásuvce tak sem zvědavá jak to bude účinné a jak moc to bude bolet sem hroznej posera :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aapocalypsa
9.4.13 20:39
@lulu1986 píše:
Ahoj holky tak mě se právě zahřívá vosk v zásuvce tak sem zvědavá jak to bude účinné a jak moc to bude bolet sem hroznej posera :lol:

jeee, tak jak jsi dopadla???povidej-stoji to za to??

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml