Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já teda nevím jak dneska ale když jsme žádali o adopci my tak se nás nikdo neptal co doma jíme. ![]()
@Marka76 píše:
Já teda nevím jak dneska ale když jsme žádali o adopci my tak se nás nikdo neptal co doma jíme.
Omylem uloženo 2×.
Příspěvek upraven 31.12.16 v 10:56
@Anonymní píše:
Neviete ako to je v pripade ze rodicia ktori su adoptovat dieta su vegani - a samozrejme ze planuju viest svoje adopotovane dieta k veganstvu. Je to problem v procese adopcie?
Ač proti veganství dospělých lidí nic nemám, nutit k tomu dítě bych jako problém viděla. Ale jak je to s adopcí, netuším.
Těžko říct, zda se vás na to někdo bude ptát.
Problém by mohl nastat u dětské lékařky, ta už se jídlem a příkrmy zabývá na 100% a názory lékařů na veganství dětí jsou dost jednoznačné.
Co se týče adopce, tak si myslím, že se na toto neptaji, ale o tomto stravování by si každý měl rozhodnout sám. A miminko se nerozhodne
a jak psala @Sany80s u pediatra může být problém
@Anonymní píše:
Neviete ako to je v pripade ze rodicia ktori su adoptovat dieta su vegani - a samozrejme ze planuju viest svoje adopotovane dieta k veganstvu. Je to problem v procese adopcie?
A je nutné vést dítě k veganství? Nestačí vegeratiánství a jednou týdně maso, jen pro dítě? Třeba do doby, než si dítě rozhodne samo co chce jíst, např po věku 10+? Jinak s mudr může být problém, neradi vidí veganské děti ani pubertální, natož pak malé děti… ![]()
@Lístečka píše:
Co se týče adopce, tak si myslím, že se na toto neptaji, ale o tomto stravování by si každý měl rozhodnout sám. A miminko se nerozhodnea jak psala @Sany80s u pediatra může být problém
Souhlas ![]()
Kamarádky se taky neptali, asi čekali že má dost rozumu a nechá dítě si pak samo rozhodnout…
@Anonymní píše:
A vy jste jako děti maso nejedli? ![]()
Já nejím maso, ale děti samozřejmě ano. Ke zdravému vývoji ho potřebují, stejně jako jiné živiny, které z veganské stravy nezískají.
Nezlob se na mě, já bych vám dítě nedala. Máte k dětem velmi sobecký a zdraví škodlivý přístup.
@Tamtama Ani dětská, jak máte zavedené příkrmy?
Nás teda jo a kamarádky taky. Jako ne nijak podrobně, ale tak obecně, jak pokročily s příkrmy.
@Ice79 píše:
A vy jste jako děti maso nejedli?
já třeba ne, začala jsem jíst maso, když mi bylo 18.. starší syn taky maso nejí..
@Sany80s píše:
@Tamtama Ani dětská, jak máte zavedené příkrmy?
Nás teda jo a kamarádky taky. Jako ne nijak podrobně, ale tak obecně, jak pokročily s příkrmy.
vůbec, jen v určitém věku vždycky řekla, co můžu zařadit..