Vejcovod naplněný tekutinou

213
30.5.24 07:57

Vejcovod naplněný tekutinou

Zdravím,

prosím o rady, zda některá z Vás nemá zkušenost s vejcovodem, který je naplněný tekutinou. Mám za sebou 2 ivf, z toho 4 transfery, v lednu jsem byla ve Františkových lázní, do té doby na ultrazvuku vše v pořádku, v únoru mi diagnostikovali tekutinu v jednom vejcovodu, nyní mě odkazují rovnou na operační řešení problému, a to vejcovod odstranit. Nedalo by se tohle zkusit vyřešit nejdřív antibiotiky, než se přejde k samotnému zákroku? Jsem objednaná ještě na jednu konzultaci, ale až za týden. Nemůže se ten zánět dostat i do ostatních částí orgánů? Předem děkuji za Vaše zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69126
30.5.24 08:26

Sactosalpinx? Tam je problém, že jakmile je takhle poškozený, tak se to u něj pak opakuje a je to bráno jako samo o sobě hodně přitěžující okolnost k otěhotnění. On už stejně není moc funkční. Nemusí být naplněny tekutinou vždy, ale poškozený už je. Věř, že pokud by se tohle dalo řešit antibiotiky, tak doktoři jen tak z pleziru lidem orgány neodebiraji. Konzultovala bych klidně ještě jinde (a ne, za ten týden se ti to po břiše nerozleze, to je problém toho jednoho vejcovodu), ale operace je v těchhle případech obecně doporučována. A zvlášť, pokud je jenom jeden a doktoři mají jasno, tak bych si ho odstranit nechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí