Věk miminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26.9.14 17:58

No děkuji, vidím, že se to vrátilo částečně k trapné diskusi z roku 2009. Nejde mi ani tak o zeleninu, ale o mléko s označením 1 nebo 2, asi se to nerozlišuje pro srandu králíkům. S dvojkou tedy počkám a běžím do lékárny k dokoupení jedničky. Obdivuji, kolik z vás má čas takhle rychle reagovat. Proto tuto diskusi končím, určitě lze reagovat na zajímavější témata. Ještě jednou díky za názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
26.9.14 18:02
@berunkab3 píše:
A on někdo počítá věk narozeného miminka na týdny? 8o No naši kluci už budou mít za chvilku 520 týdnů :think:

Jé, tak že jim přeju všechno nejlepší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
26.9.14 18:03

@Tálibatun nevím jaký metodický pokyn potřebuješ k výpočtu stáří mimina. Většině lidí stačí kalendář :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
26.9.14 18:11
@Tálibatun píše:
No děkuji, vidím, že se to vrátilo částečně k trapné diskusi z roku 2009. Nejde mi ani tak o zeleninu, ale o mléko s označením 1 nebo 2, asi se to nerozlišuje pro srandu králíkům. S dvojkou tedy počkám a běžím do lékárny k dokoupení jedničky. Obdivuji, kolik z vás má čas takhle rychle reagovat. Proto tuto diskusi končím, určitě lze reagovat na zajímavější témata. Ještě jednou díky za názory.

Ale evidentně pro srandu nám :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17630
26.9.14 18:17
@RadkaCh píše:
Ale evidentně pro srandu nám :mrgreen:

Já bych navrhla výrobcům UM, aby na obal svých výrobků uváděli metodický pokyn k určení věku dítěte. Třeba právě ten kalendář a v něm vyznačeno co znamená měsíc a co týden. A krátce vysvětleno jaký je to rozdíl v praxi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
26.9.14 19:14

Ani se mi nechce počítat kolik mám týdnů já… Bych zjistila hrůzné číslo… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
26.9.14 19:35
@Tálibatun píše:

Kdybys položila dotaz, kdy přejít na UM2, tak bys dostala normální odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí