od kdy rajčata

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
225
3.3.09 11:51

od kdy rajčata

Ahoj holky, od kdy jste začaly dávat mrňousům rajčátka? Nějak se nemůžu dopídit jednotných informací. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
48576
3.3.09 12:47

Já dávala myslím od roka,vlastně vše jsem zkoušela od roka,jako jeden den jsem dala,když mu to nic neudělalo tak jsem dala zas + jsem přidala zas něco nového,třeba okurku
jinak rajčata dávají do skleniček myslím od ukončeného 6 měsíce
mrkni jsem,jsou tam ruzné recepty vhodné od začátku i pro straší děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.3.09 12:54
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
3.3.09 13:02

Hlavně bych je nezaváděla do příkrmů teď, když jsou hnusné bledé a bez chuti. Počkala bych na pravá letní voňavá rajčata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
3.3.09 13:07
makina píše:
Hlavně bych je nezaváděla do příkrmů teď, když jsou hnusné bledé a bez chuti. Počkala bych na pravá letní voňavá rajčata.

Já přidávám šery rajčátka, ty jsou chutná :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
3.3.09 13:32
Péťka píše:
makina píše:
Já přidávám šery rajčátka, ty jsou chutná :wink:

No, Peťko, nevím, jak u vás v Ústí, ale u nás v Brně jsou i ta cherry rajčátka pěkně hnusná. Vyčkala bych určitě do léta!!! :roll:
Teda - manželovi je kupuji, neb si je žádá, ale vůbec netuším, co na nich vidí. Ta zimní rajčata jsou fakt pěkně hnusná. Takže manželovi klidně, ale dítěti bych to nedala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TehotnaTerezka
3.3.09 14:21
makina píše:

pod to se podepisuju, protoze to vypada, ze Rozarce po zimnich rajcatech, buh vi cim vyhnanych, vyrasil ekzem a to jsem je jedla ja a ne ona :)
pritom v lete jsem rajcata dlabala o 106, ale vetsinou byla domaci

• Citovat
  • Upravit
5579
3.3.09 17:25

Rajcata bych davala tak od roku, ale rozhodne pockej az budou pekna letni, ne ty nadopovany vsim mozny ted v zime. A taky pozor na reakce malyho… treba nas syn v pohode, ale dcera se po rajcatech doted osypava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
3.3.09 19:17

Já se po nich osypávám, tak jsem je malé chtěla zavést až v roce, ale přidala jsem ji do jídla jedno oloupané vařené cherry rajčátko a pak měla pořádné opruzeniny, takže od té doby, jsem si už netroufla, snad to zas zkusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí