Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
No děkuji, vidím, že se to vrátilo částečně k trapné diskusi z roku 2009. Nejde mi ani tak o zeleninu, ale o mléko s označením 1 nebo 2, asi se to nerozlišuje pro srandu králíkům. S dvojkou tedy počkám a běžím do lékárny k dokoupení jedničky. Obdivuji, kolik z vás má čas takhle rychle reagovat. Proto tuto diskusi končím, určitě lze reagovat na zajímavější témata. Ještě jednou díky za názory.
@berunkab3 píše:
A on někdo počítá věk narozeného miminka na týdny?No naši kluci už budou mít za chvilku 520 týdnů
Jé, tak že jim přeju všechno nejlepší ![]()
@Tálibatun nevím jaký metodický pokyn potřebuješ k výpočtu stáří mimina. Většině lidí stačí kalendář ![]()
@Tálibatun píše:
No děkuji, vidím, že se to vrátilo částečně k trapné diskusi z roku 2009. Nejde mi ani tak o zeleninu, ale o mléko s označením 1 nebo 2, asi se to nerozlišuje pro srandu králíkům. S dvojkou tedy počkám a běžím do lékárny k dokoupení jedničky. Obdivuji, kolik z vás má čas takhle rychle reagovat. Proto tuto diskusi končím, určitě lze reagovat na zajímavější témata. Ještě jednou díky za názory.
Ale evidentně pro srandu nám ![]()
@RadkaCh píše:
Ale evidentně pro srandu nám
Já bych navrhla výrobcům UM, aby na obal svých výrobků uváděli metodický pokyn k určení věku dítěte. Třeba právě ten kalendář a v něm vyznačeno co znamená měsíc a co týden. A krátce vysvětleno jaký je to rozdíl v praxi
Ani se mi nechce počítat kolik mám týdnů já… Bych zjistila hrůzné číslo… ![]()
@Tálibatun píše:
Kdybys položila dotaz, kdy přejít na UM2, tak bys dostala normální odpovědi.