Velikonoce - koledníci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1557
5.4.22 23:27
@Anonymní píše:
Ahojky jen prosím radu mám ročního chlapečka který je vázaný jen na mě a chtěla bych tento rok vyrazit s ním na koledu velikonoční myslíte že můžu jít s ním já jako mamka i s taťkou nebo jen malý a táta? nebude to trochu blbé kdybych šla s nima bydlíme na vesnici a otevírají jen důchodci díky za odpověď

Přijde mi to trapné dost, je na to ještě malý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
5.4.22 23:53

Já bych tedy poslala jen taťku…u nás tedy chodí jen pánové, my holky otevíráme kolednikum… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44191
6.4.22 03:56

Hodně trapné, je ještě malý a vypadá to, že za každou cenu něco chcete. Cokolady stejně sníte vy.
Jít s tak malým dítětem je vhodné maximálně po rodině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
6.4.22 07:30

Poslala bych ho jen s tatínkem. Žádnou maminku jsem u nás u koledy nikdy neviděla.
Navíc, roční dorbek z toho nic mít nebude, možná bude jen držet pomlázku, koledovat určitě nebude. Počkala bych za rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
6.4.22 07:40

@adamcoka když si představím, jak by to vypadalo, když bych u nás poslala naše roční kluky s tatínkem na koledu :lol: ty lidi, co by otevřeli by s největší pravděpodobností pomlázkou dostali do obličeje :mrgreen: :lol:
Zakladatelko, takhle malé dítě bych vzala „koledovat“ maximálně po rodině. Čokoládu a takové věci, co by dostal na koledě ve vsi by stejně zřejmě nejedl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.4.22 07:44

Díky za odpovědi spíše to necháme za rok taťka půjde sám a příští rok půjde s malým

• Citovat
  • Upravit
1735
6.4.22 07:47
@Anonymní píše:
Díky za odpovědi spíše to necháme za rok taťka půjde sám a příští rok půjde s malým

Já je u nás spíš „vypustím“ s pomlázkou v ruce, když se k nám bude někdo dobývat :mrgreen: ti klidně dostat můžou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65011
6.4.22 17:36
@Anonymní píše:
Ahojky jen prosím radu mám ročního chlapečka který je vázaný jen na mě a chtěla bych tento rok vyrazit s ním na koledu velikonoční myslíte že můžu jít s ním já jako mamka i s taťkou nebo jen malý a táta? nebude to trochu blbé kdybych šla s nima bydlíme na vesnici a otevírají jen důchodci díky za odpověď

v roce bych rozhodně děcko na koledu k cizím nebrala, jen babička atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný