Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Ahojky jen prosím radu mám ročního chlapečka který je vázaný jen na mě a chtěla bych tento rok vyrazit s ním na koledu velikonoční myslíte že můžu jít s ním já jako mamka i s taťkou nebo jen malý a táta? nebude to trochu blbé kdybych šla s nima bydlíme na vesnici a otevírají jen důchodci díky za odpověď
Přijde mi to trapné dost, je na to ještě malý
Já bych tedy poslala jen taťku…u nás tedy chodí jen pánové, my holky otevíráme kolednikum… ![]()
Hodně trapné, je ještě malý a vypadá to, že za každou cenu něco chcete. Cokolady stejně sníte vy.
Jít s tak malým dítětem je vhodné maximálně po rodině.
Poslala bych ho jen s tatínkem. Žádnou maminku jsem u nás u koledy nikdy neviděla.
Navíc, roční dorbek z toho nic mít nebude, možná bude jen držet pomlázku, koledovat určitě nebude. Počkala bych za rok.
@adamcoka když si představím, jak by to vypadalo, když bych u nás poslala naše roční kluky s tatínkem na koledu
ty lidi, co by otevřeli by s největší pravděpodobností pomlázkou dostali do obličeje
![]()
Zakladatelko, takhle malé dítě bych vzala „koledovat“ maximálně po rodině. Čokoládu a takové věci, co by dostal na koledě ve vsi by stejně zřejmě nejedl…
Díky za odpovědi spíše to necháme za rok taťka půjde sám a příští rok půjde s malým
@Anonymní píše:
Díky za odpovědi spíše to necháme za rok taťka půjde sám a příští rok půjde s malým
Já je u nás spíš „vypustím“ s pomlázkou v ruce, když se k nám bude někdo dobývat
ti klidně dostat můžou ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky jen prosím radu mám ročního chlapečka který je vázaný jen na mě a chtěla bych tento rok vyrazit s ním na koledu velikonoční myslíte že můžu jít s ním já jako mamka i s taťkou nebo jen malý a táta? nebude to trochu blbé kdybych šla s nima bydlíme na vesnici a otevírají jen důchodci díky za odpověď
v roce bych rozhodně děcko na koledu k cizím nebrala, jen babička atd.