Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Paoloska píše:K-a-č-i-k píše:Nebo holt 9 z 10 jde z kola ven…Chlap x píše:Jsem chtěla napsat, že Yvonne má třeba malou ručku
Když to tak čtu, tak děkuji Bohu, že ženy mají menší ruce, bo sám sobě bych se asi „nelíbil“, mám velkej měřák.
Mně by zajímalo, jak to dělá… to začnou předehru, ona ho přeměří a vypakuje ven? ![]()
chuanitka píše:
Mně by zajímalo, jak to dělá… to začnou předehru, ona ho přeměří a vypakuje ven?
Prý ne, jednou a dost
!
Já nevím, taky jsem si to měřila a na mojí ruku to vychází 3 cm průměr ![]()
ahoj,teda mě to nedá se nepřipojit
…můj má cca 16-17cm a průměr teda takovej,že tak akorát ty prsty spojím
A mě to tak vyhovuje,navíc je moooc šikovnej
(i když on si teda myslí,že by mohl mít většího a být šikovnější…je to truhlík).A i kdyby měl menšího,tak ho nevyměním,pže ho miluju ![]()
P.S baví mě to
![]()
Já ani po těch letech vlastně nevim, jestli spojim, nebo nespojim, nikdy mě teda nenapadlo nad tím přemýšlet…no ale já mám opravdu hodně dlouhý prsty, tak asi jo…
já si to včera schválně„přeměřila“
taky mě to nikdy dřív nenapadlo..... ![]()
krokodylek píše:
ahoj,teda mě to nedá se nepřipojit…můj má cca 16-17cm a průměr teda takovej,že tak akorát ty prsty spojím
A mě to tak vyhovuje,navíc je moooc šikovnej
![]()
(i když on si teda myslí,že by mohl mít většího a být šikovnější…je to truhlík).A i kdyby měl menšího,tak ho nevyměním,pže ho miluju
P.S baví mě to![]()
![]()
Hezky napsaný
, mám to stejně, jen o trochu větší velikost ![]()
yvonne tebe už zachrání jen malá ručka ,bo jinak budeš za nenasytu
až se mi poštěstí tak přeměřim ,v chcíplém stavu to je na nanic ![]()
mě by to bavilo ,kdyby na mě nelezl jak na kolo,to mě hrozně odrazuje a nebaví mě být za paní učitelku
,asi ho pošlu do nějakého kurzu,v pondělí má angličtinu, tak v úterý by to šlo a ve středu už by to doma předvedl ,,středa je ho tam třeba ,,
to je divný ,dneska je čtvrtek a třeba je ho tam taky,něco je špatně
![]()
Holky, i když zatím nepřispívám, tak sleduji tuto diskusi a bavím se
jste super praštěný ![]()
p.s.sex je i mým koníčkem
saracenka píše:
mě by to bavilo ,kdyby na mě nelezl jak na kolo,to mě hrozně odrazuje a nebaví mě být za paní učitelku,asi ho pošlu do nějakého kurzu,v pondělí má angličtinu, tak v úterý by to šlo a ve středu už by to doma předvedl ,,středa je ho tam třeba ,,
![]()
saracenka píše:
mě by to bavilo ,kdyby na mě nelezl jak na kolo,to mě hrozně odrazuje a nebaví mě být za paní učitelku,asi ho pošlu do nějakého kurzu,v pondělí má angličtinu, tak v úterý by to šlo a ve středu už by to doma předvedl ,,středa je ho tam třeba ,,
![]()
Sariel píše:Taky bych byla ráda za nějakou inspiraciEneer píše:Za SZ budu ráda.sicilka píše:Taky bych brala SZ, páč by mě zajímalo, kde jsou ty hranice toho, co je úchylný a co ne a třeba se i inspirovala
Asi ti napíšu sz pokud chceš, jinak to tu zamknou.
saracenka píše:
![]()
hmmm,u nás je třeba téměř pořád…s tou středou jsem souvislost nevypozorovala-to je jen nějaká pověra
![]()
inspirace-tu jsem někde vyčetla- on na zádech na posteli,ty na zádech na něm…je to supr,celkem pohodlné a on všude i dosáhne
![]()
kam že dosáhne?na stolek pro pití ne?
jsem si to představila ,hele to by nešlo ,to neni pro vorvaně..
![]()