Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14721
2.2.12 10:38
Paoloska píše:
K-a-č-i-k píše:
Chlap x píše:
Když to tak čtu, tak děkuji Bohu, že ženy mají menší ruce, bo sám sobě bych se asi „nelíbil“, mám velkej měřák.
Jsem chtěla napsat, že Yvonne má třeba malou ručku :D
Nebo holt 9 z 10 jde z kola ven… :lol:

Mně by zajímalo, jak to dělá… to začnou předehru, ona ho přeměří a vypakuje ven? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
2.2.12 10:54
chuanitka píše:
Mně by zajímalo, jak to dělá… to začnou předehru, ona ho přeměří a vypakuje ven? :mrgreen:

Prý ne, jednou a dost :mrgreen: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
2.2.12 11:05

Já nevím, taky jsem si to měřila a na mojí ruku to vychází 3 cm průměr :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2827
2.2.12 11:22

ahoj,teda mě to nedá se nepřipojit :oops: …můj má cca 16-17cm a průměr teda takovej,že tak akorát ty prsty spojím :) A mě to tak vyhovuje,navíc je moooc šikovnej :lol: :oops: (i když on si teda myslí,že by mohl mít většího a být šikovnější…je to truhlík).A i kdyby měl menšího,tak ho nevyměním,pže ho miluju :srdce:
P.S baví mě to :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
2.2.12 11:25

Já ani po těch letech vlastně nevim, jestli spojim, nebo nespojim, nikdy mě teda nenapadlo nad tím přemýšlet…no ale já mám opravdu hodně dlouhý prsty, tak asi jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2827
2.2.12 11:30

já si to včera schválně„přeměřila“ :lol: taky mě to nikdy dřív nenapadlo..... :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
2.2.12 11:37
krokodylek píše:
ahoj,teda mě to nedá se nepřipojit :oops: …můj má cca 16-17cm a průměr teda takovej,že tak akorát ty prsty spojím :) A mě to tak vyhovuje,navíc je moooc šikovnej :lol: :oops: (i když on si teda myslí,že by mohl mít většího a být šikovnější…je to truhlík).A i kdyby měl menšího,tak ho nevyměním,pže ho miluju :srdce:
P.S baví mě to :lol: :lol: :lol:

Hezky napsaný :pankac:, mám to stejně, jen o trochu větší velikost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
2.2.12 12:04

yvonne tebe už zachrání jen malá ručka ,bo jinak budeš za nenasytu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: až se mi poštěstí tak přeměřim ,v chcíplém stavu to je na nanic :cert:

• Citovat
  • Upravit
saracenka
2.2.12 12:06

mě by to bavilo ,kdyby na mě nelezl jak na kolo,to mě hrozně odrazuje a nebaví mě být za paní učitelku :think: ,asi ho pošlu do nějakého kurzu,v pondělí má angličtinu, tak v úterý by to šlo a ve středu už by to doma předvedl ,,středa je ho tam třeba ,, :think: to je divný ,dneska je čtvrtek a třeba je ho tam taky,něco je špatně :roll: :cert:

• Citovat
  • Upravit
káťa
2.2.12 12:18

Holky, i když zatím nepřispívám, tak sleduji tuto diskusi a bavím se :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jste super praštěný :kytka:

p.s.sex je i mým koníčkem

• Citovat
  • Upravit
3722
2.2.12 12:24
saracenka píše:
mě by to bavilo ,kdyby na mě nelezl jak na kolo,to mě hrozně odrazuje a nebaví mě být za paní učitelku :think: ,asi ho pošlu do nějakého kurzu,v pondělí má angličtinu, tak v úterý by to šlo a ve středu už by to doma předvedl ,,středa je ho tam třeba ,, :think: to je divný ,dneska je čtvrtek a třeba je ho tam taky,něco je špatně :roll: :cert:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
2.2.12 12:32
saracenka píše:
mě by to bavilo ,kdyby na mě nelezl jak na kolo,to mě hrozně odrazuje a nebaví mě být za paní učitelku :think: ,asi ho pošlu do nějakého kurzu,v pondělí má angličtinu, tak v úterý by to šlo a ve středu už by to doma předvedl ,,středa je ho tam třeba ,, :think: to je divný ,dneska je čtvrtek a třeba je ho tam taky,něco je špatně :roll: :cert:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Hele, tak mě napadá, když doma nic moc, třeba už do nějakýho kursu dávno chodí… ;)Jen se ti nepochlubil :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
2.2.12 12:33
Sariel píše:
Eneer píše:
sicilka píše:
Asi ti napíšu sz pokud chceš, jinak to tu zamknou. :mavam:
Taky bych brala SZ, páč by mě zajímalo, kde jsou ty hranice toho, co je úchylný a co ne a třeba se i inspirovala :mrgreen:
Za SZ budu ráda. :)
Taky bych byla ráda za nějakou inspiraci :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2827
2.2.12 12:38
saracenka píše:

hmmm,u nás je třeba téměř pořád…s tou středou jsem souvislost nevypozorovala-to je jen nějaká pověra :lol: :lol: :lol:

inspirace-tu jsem někde vyčetla- on na zádech na posteli,ty na zádech na něm…je to supr,celkem pohodlné a on všude i dosáhne :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
2.2.12 12:47

kam že dosáhne?na stolek pro pití ne? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jsem si to představila ,hele to by nešlo ,to neni pro vorvaně.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky