Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chlap x píše:
Ani s klackem nejdou všechny polohy ani s kašpárkem nejdou všechny polohy, páč s klackem některý polohy bolí a kašpárek zase někdy nedosáhne tam kam má nebo to tam úplně nevyplní, pak to netěsní nebo vypadává a musí se pořád dokola zastrkovat.![]()
![]()
Jinak středu jsme měli včer hned ráno a vlastně teď mám zrovna období, kdy se můj týden skládá jen ze samých střed.![]()
![]()
To jakomá být provokace? ![]()
vinná klobása jo ..tu nebrat teda a vůbec klobásu do toho netahej chlape jeden ..já chci normálního lofasa ,že jo bubu
K-a-č-i-k píše:sicilka píše:to u nás když je rýmečka, tak na to hupsnem místo paralenu
Pro doplnění informací, můj milý má rýmečku, takže fakt nevím jak na tom bude zdravotně, až se vrátí z odpolední, ale asi mu budu dělat sestřičku, teda zdravotní, takže si vyberu pěkně regulační poplatek
To jsem zkoušela včera a musela jsem přepnout na autopilota ![]()
To mi máme ve středu třeba i dvě středy, no není středa jako středa ![]()
sicilka píše:K-a-č-i-k píše:To jsem zkoušela včera a musela jsem přepnout na autopilotasicilka píše:to u nás když je rýmečka, tak na to hupsnem místo paralenu
Pro doplnění informací, můj milý má rýmečku, takže fakt nevím jak na tom bude zdravotně, až se vrátí z odpolední, ale asi mu budu dělat sestřičku, teda zdravotní, takže si vyberu pěkně regulační poplatek
sicilka píše:
To jakomá být provokace?
No nechci se chlubit, ale zrovna nám to doma klape.
![]()
Ale za tejden můžu taky klidně sušit hubu a lákat tady některou z vás.
![]()
Paoloska píše:
To mi máme ve středu třeba i dvě středy, no není středa jako středa
joooo, takový středy taky znám, hlavně na Vánoce
Chlap x píše:sicilka píše:No nechci se chlubit, ale zrovna nám to doma klape.
To jakomá být provokace?![]()
![]()
Ale za tejden můžu taky klidně sušit hubu a lákat tady některou z vás.![]()
![]()
napiš míry, třeba se nějaká chytne…ale tady jsme většinou zadané a nedobytné ![]()
K-a-č-i-k píše:Paoloska píše:joooo, takový středy taky znám, hlavně na Vánoce
Mladý jsme jenom jednou, říká můj 41letej manžel… ![]()
saracenka píše:
vinná klobása jo ..tu nebrat teda a vůbec klobásu do toho netahej chlape jeden ..já chci normálního lofasa ,že jo bubu
No to musíš mít silnou vůli, koupíš so klobásu a představuš si že držíš lofasa.
A můžeš si ho hned tajně přeměřit tím palcem a ukazovákem.
![]()
Paoloska píše:K-a-č-i-k píše:Mladý jsme jenom jednou, říká můj 41letej manžel…Paoloska píše:joooo, takový středy taky znám, hlavně na Vánoce
to jo, ale jak není utahanej z práce a má volno, tak se vrací do puberty
Tak přemýšlím či na večer zvoliz nějaký oděv, či nikoli. Mám doma pouze dětského lékaře, ale mohla by to být bžunda, hrajete si taky někdo doma v pelechu na něco?
sicilka píše:
Tak přemýšlím či na večer zvoliz nějaký oděv, či nikoli. Mám doma pouze dětského lékaře, ale mohla by to být bžunda, hrajete si taky někdo doma v pelechu na něco?
tady už návrh byl, čekat nahatá, sedět v pekáči a čekat
K-a-č-i-k píše:
napiš míry, třeba se nějaká chytne…ale tady jsme většinou zadané a nedobytné
Průměr, nevím jestli mám dát toto
nebo toto ![]()