Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
saracenka píše:
hele koho tady fakt baví sex?
Saracenko, budeš dělat nějakej průzkum?
sicil - a co děláš pro to, aby ta psina byla? Vyprávíte si vtipy? ![]()
To zrovna ne, ale docela mně dovede pobavid partnerův údiv nad novýma experimentama, nebudu raději popisovat, ale mně se to moooc líbí když jakože dělá drahoty a tváří se že né a já vidím že přímo čeká až s tím začnu, tuhle situaci fakt miluju
![]()
no a psina bylo myšleno zábava, ty vtipy bych fakt nedala. já jsem děsně akční, jak v jiných diskuzích holky píšou že si připadaj za úchylačky tak já si taky někdy tak připadám, ale když miláček s tím nemá problém tak to neřeším a jdu na věc. ![]()
My totiž zatím nic nového nezkoušíme. Zatím nemáme potřebu. Nechci, aby nás to ale začalo nudit, tak by bylo fajn, něco vymyslet. Máme dokonce jen 3 polohy, které střídáme.
My taky máme tu svojí klasiku, ale občas vymyslím nějakou změnu i partner občas překvapí, vždy mile. Je to fajn, člověk pak má majednou nějak chuť zkloušet nové a nové věci i když jsem si mysklela že už nic nového nezažiju, fantazie stále funguje. Ale jen 3 polohy si neumím představit. Ale pokud vám to vyhovuje, je to o.k. Tak hlavně ať vás to baví ![]()
Já nemám vůbec žádné nápady. Obdivuju vás, že vy jo.
Já bych klidně i něco nového vyzkoušela, ale nevím co. ![]()
saracenka píše:Paoloska píše:já myslím ,že ho hnedka nevykopne..jen ho znova nepozve noYvonne píše:Krátký prsty?
Na pánský penis mám i takový fyzický měřák, který při sex.hrátkách je nenápadný a těžko provalitelný, snad to zkousnete, a dokáži to dobře vysvětlit
. když obejmu penis rukou a spojuje se mi ukázováček s palcem, tak pá pá
![]()
pro mě nedostačující průměr, délku penisu si už pak odhadnu klasicky. Takže takto já to zkouším přímo na těle.
Ne, vážně, nějak si nedovedu představit, že po tom co chlapa „přeměříš“, ho vykopneš z postele…
na zásun
Asi tak, proč ho znovu zvát, když mě to neuspokojí.
saracenka píše:Katka86 píše:jojo normálně zakrní a chcípne
A jako každý sval začně po určitém čase ochabovat![]()
![]()
![]()
Diskusi jsem kvůli tomuto příspěvku nemohla přes slzy smíchu dočíst
Řechtám se jak blbá
Saracenka mě svýma výrokama vždycky dostane..
Jiank k tématu..Já nevím. Celý život mám jen jednoho chlapa a ten je nad evr. průměrem tak nemůžu posoudit a ani nechci ![]()
sicilka píše:
Asi ti napíšu sz pokud chceš, jinak to tu zamknou.
Taky bych brala SZ, páč by mě zajímalo, kde jsou ty hranice toho, co je úchylný a co ne a třeba se i inspirovala ![]()
Eneer píše:sicilka píše:Taky bych brala SZ, páč by mě zajímalo, kde jsou ty hranice toho, co je úchylný a co ne a třeba se i inspirovala
Za SZ budu ráda. ![]()
Eneer píše:sicilka píše:Taky bych brala SZ, páč by mě zajímalo, kde jsou ty hranice toho, co je úchylný a co ne a třeba se i inspirovala
No pokud v tom nehrají nějakou zásadnější roli, zvířata, děti a mrtvolky, tak si myslím, že to ještě jde…
![]()
etatinku v tomhle roli tyto věci nehrajou
asi i spíš jde o intimitu asi bych tu tak veřejně neflákla svoje postelové záležitosti a anonymně psát nechci ![]()
K-a-č-i-k píše:saracenka píše:Saracenko, budeš dělat nějakej průzkum?
hele koho tady fakt baví sex?
jasná věc musí se to tady oživit taková pěkná diskuze
![]()