Velikost partnerova penisu

• Fotoalbum (99)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1937
1.2.12 17:43
saracenka píše:
hele koho tady fakt baví sex?

Saracenko, budeš dělat nějakej průzkum?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
1.2.12 17:44

sicil - a co děláš pro to, aby ta psina byla? Vyprávíte si vtipy? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
1.2.12 18:01

To zrovna ne, ale docela mně dovede pobavid partnerův údiv nad novýma experimentama, nebudu raději popisovat, ale mně se to moooc líbí když jakože dělá drahoty a tváří se že né a já vidím že přímo čeká až s tím začnu, tuhle situaci fakt miluju :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
1.2.12 18:04

no a psina bylo myšleno zábava, ty vtipy bych fakt nedala. já jsem děsně akční, jak v jiných diskuzích holky píšou že si připadaj za úchylačky tak já si taky někdy tak připadám, ale když miláček s tím nemá problém tak to neřeším a jdu na věc. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
1.2.12 18:09

My totiž zatím nic nového nezkoušíme. Zatím nemáme potřebu. Nechci, aby nás to ale začalo nudit, tak by bylo fajn, něco vymyslet. Máme dokonce jen 3 polohy, které střídáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
1.2.12 18:13

My taky máme tu svojí klasiku, ale občas vymyslím nějakou změnu i partner občas překvapí, vždy mile. Je to fajn, člověk pak má majednou nějak chuť zkloušet nové a nové věci i když jsem si mysklela že už nic nového nezažiju, fantazie stále funguje. Ale jen 3 polohy si neumím představit. Ale pokud vám to vyhovuje, je to o.k. Tak hlavně ať vás to baví :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
1.2.12 18:17

Já nemám vůbec žádné nápady. Obdivuju vás, že vy jo. :) Já bych klidně i něco nového vyzkoušela, ale nevím co. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
1.2.12 18:20

Asi ti napíšu sz pokud chceš, jinak to tu zamknou. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
1.2.12 18:40
saracenka píše:
Paoloska píše:
Yvonne píše:
Na pánský penis mám i takový fyzický měřák, který při sex.hrátkách je nenápadný a těžko provalitelný :mrgreen:, snad to zkousnete, a dokáži to dobře vysvětlit :mrgreen: . když obejmu penis rukou a spojuje se mi ukázováček s palcem, tak pá pá :pankac: :mavam: pro mě nedostačující průměr, délku penisu si už pak odhadnu klasicky. Takže takto já to zkouším přímo na těle.
Krátký prsty? :mrgreen: Ne, vážně, nějak si nedovedu představit, že po tom co chlapa „přeměříš“, ho vykopneš z postele…
já myslím ,že ho hnedka nevykopne..jen ho znova nepozve no :mrgreen: na zásun

Asi tak, proč ho znovu zvát, když mě to neuspokojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
1.2.12 18:45
saracenka píše:
Katka86 píše:
A jako každý sval začně po určitém čase ochabovat :lol: :lol: :lol: :P
jojo normálně zakrní a chcípne :,(

Diskusi jsem kvůli tomuto příspěvku nemohla přes slzy smíchu dočíst :mrgreen: Řechtám se jak blbá :mrgreen: Saracenka mě svýma výrokama vždycky dostane.. :palec: Jiank k tématu..Já nevím. Celý život mám jen jednoho chlapa a ten je nad evr. průměrem tak nemůžu posoudit a ani nechci :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
1.2.12 19:12
sicilka píše:
Asi ti napíšu sz pokud chceš, jinak to tu zamknou. :mavam:

Taky bych brala SZ, páč by mě zajímalo, kde jsou ty hranice toho, co je úchylný a co ne a třeba se i inspirovala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
1.2.12 19:29
Eneer píše:
sicilka píše:
Taky bych brala SZ, páč by mě zajímalo, kde jsou ty hranice toho, co je úchylný a co ne a třeba se i inspirovala :mrgreen:

Za SZ budu ráda. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
1.2.12 19:38
Eneer píše:
sicilka píše:
Taky bych brala SZ, páč by mě zajímalo, kde jsou ty hranice toho, co je úchylný a co ne a třeba se i inspirovala :mrgreen:

No pokud v tom nehrají nějakou zásadnější roli, zvířata, děti a mrtvolky, tak si myslím, že to ještě jde… :mrgreen: :P

• Citovat
  • Upravit
446
1.2.12 19:41

etatinku v tomhle roli tyto věci nehrajou :mrgreen: :mrgreen: asi i spíš jde o intimitu asi bych tu tak veřejně neflákla svoje postelové záležitosti a anonymně psát nechci :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
1.2.12 19:58
K-a-č-i-k píše:
saracenka píše:
hele koho tady fakt baví sex?
Saracenko, budeš dělat nějakej průzkum?

jasná věc musí se to tady oživit taková pěkná diskuze :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky