Velikost partnerova penisu

• Fotoalbum (99)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5473
21.1.12 21:40

A když už jsme nakously to pomlouvání chlapů, taky se vám zdá, že často jsou na vzhled žen náročný chlapy, o které by si člověk ani neopřel kolo? :x To mi někdy hlava nebere. A vůbec je obecně známo, že ženský dají na vzhled chlapa mnohem míň než chlapi na vzhled svých partnerek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
22.1.12 11:35
Samamama píše:
A když už jsme nakously to pomlouvání chlapů, taky se vám zdá, že často jsou na vzhled žen náročný chlapy, o které by si člověk ani neopřel kolo? :x To mi někdy hlava nebere. A vůbec je obecně známo, že ženský dají na vzhled chlapa mnohem míň než chlapi na vzhled svých partnerek.

Jo jo-tak tos nakousla dobře…tenhle jev už totiž pozoruju dávno :think: :think: ˇJe to jako v té scéně z filmu(jen teď nevim, který to byl :think:)jak tam takovýmu obtloustlýmu slizounovi vadilo u jinak nádherný holky, že má druhej prst na noze delší než palec 8o :P :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.12 12:32

Jsem již delší dobu vdaná, manžel nijak zvlášť obdařen není, ale dokud jsem nepoznala nikoho jiného, tak mi to nevadilo. Sex nebyl vždy 100%, manžel moc eroticky založený není :( .
Delší dobu to neklape, tak jsem si našla přítele a ten je obdařený ještě míň než manžel.
Mě to nevadí, za to přece nemůže, jinak je fajn. Ale je pravda, že ze sexu nic nemám. Ale to je jen můj boj, asi taky záleží na technice, i na poloze.
Kdo umí, umí i s malým a ten druhý… však to znáte :lol:

• Citovat
  • Upravit
14020
22.1.12 17:58

já to říkám pořád, i s malým kaškárkem jde zahrát velké divadlo :pankac: , krom toho, jsou nejrůznější erotické pomůcky, které můžou prožitek prohloubit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
22.1.12 19:28

spíš to vidim tak ,že je to o celkovém přístupu k té posteli ,jak je chlap nemastnej ,.neslanej a zakomplexovanej ,tak to bude stát za prd ikdyby tam měl klobásu jak blázen..

• Citovat
  • Upravit
14020
22.1.12 20:46
saracenka píše:
spíš to vidim tak ,že je to o celkovém přístupu k té posteli ,jak je chlap nemastnej ,.neslanej a zakomplexovanej ,tak to bude stát za prd ikdyby tam měl klobásu jak blázen..

to je fakt :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
22.1.12 22:10

tady pan hojda do toho očividně půjde s tim ,že to dopředu stojí za prd ,to je nejhorší co může pro sebe a dotyčnou udělat .. :think:

• Citovat
  • Upravit
15977
23.1.12 20:44
saracenka píše:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
23.1.12 20:46
Samamama píše:

Přesně!! Ti, co by se mi nelíbily ani po flašce rumu jsou nejvíc kritičtí. :pocitac: Nám to může být jedno. To oni navždy zůstanou bez partnerky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
23.1.12 20:48
Ditta77 píše:
Samamama píše:
Jo jo-tak tos nakousla dobře…tenhle jev už totiž pozoruju dávno :think: :think: ˇJe to jako v té scéně z filmu(jen teď nevim, který to byl :think:)jak tam takovýmu obtloustlýmu slizounovi vadilo u jinak nádherný holky, že má druhej prst na noze delší než palec 8o :P :zed:

Ten film znám. :D Nakonec se ukázalo, že ten tlusťoch má delší kostrč, který vypadá jako ocásek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hojda
30.1.12 09:45
K-a-č-i-k píše:
to potěší zrovna tak jako výrazy od chlapů „lentilky pod kobercem“, „plochá jak prkno“, „prsa jako uši kokršpaněla“…
myslím, že si nemáme co vyčítat :mrgreen:

Tohle jsem nikdy žádné ženské neříkal, tak mě laskavě neházejte do jednoho pytle s těmi, kteří se tak vyjadřují !

• Citovat
  • Upravit
11689
30.1.12 09:52
hojda píše:
K-a-č-i-k píše:
to potěší zrovna tak jako výrazy od chlapů „lentilky pod kobercem“, „plochá jak prkno“, „prsa jako uši kokršpaněla“…
Tohle jsem nikdy žádné ženské neříkal, tak mě laskavě neházejte do jednoho pytle s těmi, kteří se tak vyjadřují !

No tak ty to nedělej taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chlap x
30.1.12 09:53

Tady si na to musíš zvyknout. Některé ženy prostě mají potřebu mluvit „za ženy“.
Tedy chlapi (všichni, kromě toho mýho, ten můj takový není) doma nic nedělají, myslí jen na sex, chtěj každou ženskou dostat do postele, moc o sebe nedbají, chlastají, jsou nezodpovědní, neumí se postarat o dítě, atd…
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Napřed mě to štvalo, ale pak jsem si řek, že je to naopak výhoda, pro tu moji jsem taky takový princ, kterého by nevyměnila, když jsou všichni ostatní chlapi takoví.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.1.12 09:59

Jak se říká, nemusí být velký, stačí, když je dlouhý a tlustý. Říká se, že i s malým kašpárkem se dá zahrát velké divadlo. Jenže je to vždy komedie nebo tragédie.

• Citovat
  • Upravit
1937
30.1.12 10:12
hojda píše:
K-a-č-i-k píše:
Tohle jsem nikdy žádné ženské neříkal, tak mě laskavě neházejte do jednoho pytle s těmi, kteří se tak vyjadřují !

Nebuď tak vztahovačný…

Tohle nebylo myšlený subjektivně, prostě takových chlapů znám hodně a častokrát se takhle o holkách baví i přede mnou…A přesně takhle se najdou i takové ženské. Takže člověk se nemůže divit negativnímu přístupu k tomu, co jim nevyhovuje. Sice je to netaktní, takhle to občas chodí, ale všechny ženské takové nejsou, takže si vybudovat mindrák opravdu kvůli tomu, že někdy natrefíš na tu nesprávnou, za to nestojí. Takže tak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí