Velikost partnerova penisu

• Fotoalbum (99)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14020
20.1.12 22:04
saracenka píše:
eviliska píše:
etatínku : nejde ani tak o vzrůst, ale o posilování aby dýl a líp fungoval i po padesátce a to bez viagry
po 70tce .. :cert:

to by mě zabilo - se budu sotva hýbat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
20.1.12 22:05

jinak celkem vtipná představa - v domově důchodců , zuby ve sklince a my jako dva naddrženci :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
20.1.12 22:06

přijde manžel a zeptá se mě : lásko tak dneska jak - se zubama nebo bez :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
20.1.12 22:06
eviliska píše:
jinak celkem vtipná představa - v domově důchodců , zuby ve sklince a my jako dva naddrženci :pankac:

coco vyndáš si inkontinenční vložku ,děda vyndá koudel a jde se na věc

• Citovat
  • Upravit
14020
20.1.12 22:07

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nemravo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
20.1.12 22:08
eviliska píše:
saracenka píše:
eviliska píše:
etatínku : nejde ani tak o vzrůst, ale o posilování aby dýl a líp fungoval i po padesátce a to bez viagry

Sarina tím naráží, že má doma starou konzervu… A že vona chce ještě aspoň do padesáti souložit, víš?? :lol: :D

• Citovat
  • Upravit
saracenka
20.1.12 22:10

héj eotče nenarážej do mě .. :cert: :mrgreen: nebo ti něco udělam :think:

• Citovat
  • Upravit
etatinek
20.1.12 22:12
saracenka píše:
héj eotče nenarážej do mě .. :cert: :mrgreen: nebo ti něco udělam :think:
Co, dítě?? Ničeho jiného se totiž více nebojím!! :mrgreen: :P
  • Citovat
  • Upravit
14020
20.1.12 22:13
etatinek píše:
eviliska píše:
saracenka píše:
eviliska píše:
Sarina tím naráží, že má doma starou konzervu… A že vona chce ještě aspoň do padesáti souložit, víš?? :lol: :D

jo tááááááák :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
20.1.12 22:13
etatinek píše:
saracenka píše:
héj eotče nenarážej do mě .. :cert: :mrgreen: nebo ti něco udělam :think:
Co, dítě?? Ničeho jiného se totiž více nebojím!! :mrgreen: :P

pché já tobě jo?

• Citovat
  • Upravit
4239
20.1.12 22:48
hojda píše:
No já mám teda víc než 5cm (v erekci tak 13-14 cm) ale i to je pro ženské malej penis. O ženy už nemám zájem. To radši budu už celej život sám než aby se se mnou zase nějaká rozešla kvůli velikosti a mít tak zase seběvědomí na nule. A podle mýho jsou ženy neuvěřitelně sobecká stvoření, co svýma výrokama typu „Na velikosti záleží“ nutí chlapi si kupovat různý andropensy, tabletky na zvětšení a další různý drahý nesmysly !!!

Jo tak tohle mě fakt pobavilo…promiň, ale píšeš jak 17ti letej puboš
:roll:
Nečetla jsem celou diskuzi.....ale na tenhle výrok musim reagovat:Já mám naštěstí manžela, kterej je úplně normální zdravej chlap-já se mu líbím i po dvou dětech…ale znám spoustu chlapů-který pořád řešej prsa,pač chtěj pevný a velký a řešej, jak která je tlustá a já nevim co…Ze sta ženských, který absolvujou plastiku-ať už prsa, liposukci, břicho-cokoli, tak ti garantuju-že víc jak 50%to dělá stejně jen kvůli chlapům, takže zrovna o to, kdo komu sráží sebevědomí bych tady moc nepolemizovala :think:

Jinak když už píšu…teda nevím, jestli na velikosti záleží, ale můj manžel byl můj první a jediný, nic jiného jsem nepoznala :mrgreen: a vzhledem k tomu, že má lehce nadprůměrný a velice esteticky vyvedený penis-tak bych ani nic jiného nezkoušela :mrgreen: :oops: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
20.1.12 22:54

Tak já mu ho neměřila :mrgreen: ale když už, tak už ne, kurňa! :lol: Vetší je lepší, ho nemusíš hledat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4834
20.1.12 23:05

no 13-14 cm taky jde,co je na snižování sebevědomí?
:nevim: Asi hledáš špatný typ ženy nebo máš smůlu.
hojda píše:
No já mám teda víc než 5cm (v erekci tak 13–14 cm) ale i to je pro ženské malej penis. O ženy už nemám zájem. To radši budu už celej život sám než aby se se mnou zase nějaká rozešla kvůli velikosti a mít tak zase seběvědomí na nule. A podle mýho jsou ženy neuvěřitelně sobecká stvoření, co svýma výrokama typu „Na velikosti záleží“ nutí chlapi si kupovat různý andropensy, tabletky na zvětšení a další různý drahý nesmysly !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
21.1.12 08:33
froggy22 píše:
no 13-14 cm taky jde,co je na snižování sebevědomí? :nevim: Asi hledáš špatný typ ženy nebo máš smůlu.
hojda píše:
No já mám teda víc než 5cm (v erekci tak 13–14 cm) ale i to je pro ženské malej penis. O ženy už nemám zájem. To radši budu už celej život sám než aby se se mnou zase nějaká rozešla kvůli velikosti a mít tak zase seběvědomí na nule. A podle mýho jsou ženy neuvěřitelně sobecká stvoření, co svýma výrokama typu „Na velikosti záleží“ nutí chlapi si kupovat různý andropensy, tabletky na zvětšení a další různý drahý nesmysly !!!
ženy jsou sobecká stvoření? A co chlapi? Kvůli těm si mordujem těla dietama, některé chodí na plastiky prsou. A je toho víc. To že si uděláme srandu z toho že na velikosti záleží přece neznamená, že by jsme to svým chlapům někdy řekli :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
21.1.12 12:01

froggy22- taky mě uráží, že jsme sobecké. To chlapům vadí malá prsa, velký zadek, široká stehna, krátké neblond vlasy a tisíce dalšího.
Kdybych měla chlapa, který by ho měl na můj vkus menšího, tak mu to určitě říkat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí