Velikost partnerova penisu

• Fotoalbum (99)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3278
20.1.12 14:36

Jinak k OT: na velikosti nezáleží, ženská vagína je elastická a přizpůsobí se každé velikosti. Řekla bych, že je to spíš po psychické stránce. Rozhodně by to neměl být důvod k rozpadu vztahu :palec: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
20.1.12 14:38
Vanesanka píše:
Jinak k OT: na velikosti nezáleží, ženská vagína je elastická a přizpůsobí se každé velikosti. Řekla bych, že je to spíš po psychické stránce. Rozhodně by to neměl být důvod k rozpadu vztahu :palec: ;)

já jí nemám asi elastickou :cert:

• Citovat
  • Upravit
20662

Ženský vy jste fakt hrozný,myslíte jenom na to jedno :P :P :P :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
saracenka píše:
Vanesanka píše:
Jinak k OT: na velikosti nezáleží, ženská vagína je elastická a přizpůsobí se každé velikosti. Řekla bych, že je to spíš po psychické stránce. Rozhodně by to neměl být důvod k rozpadu vztahu :palec: ;)

A už máš děti? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
20.1.12 14:42
Katka86 píše: Ženský vy jste fakt hrozný,myslíte jenom na to jedno :P :P :P :lol: :lol:

no jasně, ty na to nemyslíš 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
20.1.12 14:43
saracenka píše:
Vanesanka píše:
:lol: No, neměla jsem na ymsli, jako že ji máš „umělou“…ale že to je jako sval, který se přizpůsobí jakékoliv velikosti, ale to záleží hodně na tom, jak se ženská uvolní…no každopádně čím větší, tím lepší :pankac: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
20.1.12 15:06
Vanesanka píše:

To je po generace vykládaná lež mužům, že na velikosti nezáleží :lol: Pokud bych milovala nějakého muže, určitě bych se s ním kvůli velikosti nerozešla. Ale naštěstí mě to nepotkalo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
20.1.12 15:10

„Na velikosti nezáleží“ - tohle vymyslel chlap :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.12 15:15

Jeden z mých ex ho měl dost malého. Byla jsem do něj zamilovaná, nechtěla jsem se s ním kvůli tomu rozejít. Snažila jsem sama sebe přesvědčit, že je důležité, že je hodný, spolehlivý atd…jenže v té postýlce to prostě neklapalo, on si toho byl sám vědom, měl z toho mindrák (aniž bych mu něco říkala), takže se tomu spíše vyhýbal…no prostě začarovaný kruh - a já v něm časem ani neviděla „chlapa“, ale spíše kamaráda. Nakonec náš vztah stejně nevydržel, zamilovala jsem se jinde.
Je to smutné, je to nespravedlivé, ale na velikosti většinou záleží (pokud se nejedná o ženu, která na „to“ prostě není a nemusí to mít) K.

• Citovat
  • Upravit
9994
20.1.12 16:54

Ono je malej a malej. Jasně, že 5cm je málo a příjde mi pokrytecký říkat takovému chlapovi, že na velikosti nezáleží. Ale obecně většina chlapů blbne už při lehkém podprůměru a to je to, o čem je diskuse. Jestli je délka 14 nebo 20 je sice vidět, ale na funkci to vliv nemá, což je to hlavní. Tak chlapi neblbněte a jestli vám ženská řekne, že 14cm je málo, tak je blbá a pryč od ní za nějakou normální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
20.1.12 17:30

jako mě teda 14stačí bohatě ,ale mám 2 kámošky a ty pod 20fakt nejdou ..takže je to prostě na té ženské ,ale že by tady někdo musel držet celibát ,kvůli jedné zkušenosti je pitomost ..najdi si jinou ,která bude spokojená …a jestli záleží a nebo nezáleží ,zase jak komu …

• Citovat
  • Upravit
etatinek
20.1.12 21:37
eviliska píše:
hojda píše:
No já mám teda víc než 5cm (v erekci tak 13-14 cm) ale i to je pro ženské malej penis. O ženy už nemám zájem. To radši budu už celej život sám než aby se se mnou zase nějaká rozešla kvůli velikosti a mít tak zase seběvědomí na nule. A podle mýho jsou ženy neuvěřitelně sobecká stvoření, co svýma výrokama typu „Na velikosti záleží“ nutí chlapi si kupovat různý andropensy, tabletky na zvětšení a další různý drahý nesmysly !!!
penis je přece jen sval, a jako každý sval se dá posilovat :pankac: , takže trénuj a bude líp

No to může opravdu napsat jenom ženská, která o tom ví prd… Každéj přece ví, že posilováním penisu ničeho nedosáhne!! Pravda penis není máslo, ten neubéjvá, ale bohužel ani nepřibéjvá… Nebo bych vás chtěl vidět po 50ti letech manželství, jak byste pak souložili s těma vašima „hřebečkama“… :mrgreen: :P

http://upload.wikimedia.org/…se_penis.jpg

• Citovat
  • Upravit
saracenka
20.1.12 21:44

ne že naroste ,ale že bude fungovat :cert:

• Citovat
  • Upravit
14020
20.1.12 22:00

etatínku : nejde ani tak o vzrůst, ale o posilování aby dýl a líp fungoval i po padesátce a to bez viagry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
20.1.12 22:02
eviliska píše:
etatínku : nejde ani tak o vzrůst, ale o posilování aby dýl a líp fungoval i po padesátce a to bez viagry

po 70tce .. :cert:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí