Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.1.12 14:58

… ještě dodám, po přečtení předchozího příspěvku, že souhlasím, že záleží taky na tloušťce.. což u manžela byl taky průšvih… :-(

vlastně je mi ho dost líto a fakt mu přeju, aby příště potkal zase ženskou, které to vadit nebude a HLAVNĚ, aby se s tím sám nějak srovnal a mohl vést plnohodnotný sexuální život…

• Citovat
  • Upravit
káťa
19.1.12 18:59
Anonymní píše:
Ahoj, já raději anonymně, abych nebyla ukamenována.
Já bych řekla, že na velikosti záleží - ale dodala bych, že nejen na ní, ale je to soubor několika aspektů - velikost, tvrdost, celkový vzhled, jak to sním umí a jakou má na to chuť. Mě třeba hrozně rajcuje, když je chlap nadrženej a hrozně moc to chce. Takže i chlap s obrem, kterej by byl v posteli vlažnej, není to pravý ořechový. Mě třeba nejvíc vyhovuje takový lehký nadprůměr, ale jak už jsem psala, záleží nejen na velikosti

naprostý souhlas :palec:

• Citovat
  • Upravit
15977
20.1.12 05:26

Ti, co píšou, že na velikosti nezáleží by si měly vyzkoušet opravdu malého. :lol: Kdysy jsem se celé jaro a léto scházela s „kamarádem“. Byl fajn, rozumněli jsme si. Jednoho dne to na nás „přišlo“. Mysleli jsme si, že spolu budeme. Ale holky, to, co tam měl… Bylo to MAX 5 cm. Vůbec jsem o něm nevěděla. (Nikdy by mě nenapadlo, že je to vůbec možné.) Po této noci jsem mu řekla, že bych na vztah neměla čas, že se budu muset začít víc učit.

Takže za mě, na velikosti záleží. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hojda
20.1.12 13:47

No já mám teda víc než 5cm (v erekci tak 13-14 cm) ale i to je pro ženské malej penis. O ženy už nemám zájem. To radši budu už celej život sám než aby se se mnou zase nějaká rozešla kvůli velikosti a mít tak zase seběvědomí na nule. A podle mýho jsou ženy neuvěřitelně sobecká stvoření, co svýma výrokama typu „Na velikosti záleží“ nutí chlapi si kupovat různý andropensy, tabletky na zvětšení a další různý drahý nesmysly !!!

• Citovat
  • Upravit
saracenka
20.1.12 13:51
hojda píše:
No já mám teda víc než 5cm (v erekci tak 13-14 cm) ale i to je pro ženské malej penis. O ženy už nemám zájem. To radši budu už celej život sám než aby se se mnou zase nějaká rozešla kvůli velikosti a mít tak zase seběvědomí na nule. A podle mýho jsou ženy neuvěřitelně sobecká stvoření, co svýma výrokama typu „Na velikosti záleží“ nutí chlapi si kupovat různý andropensy, tabletky na zvětšení a další různý drahý nesmysly !!!

a proč máš jako komplex, máš normální míry :think:

• Citovat
  • Upravit
20296
20.1.12 13:53

V čem jsem sobecká? Že se chci udělat, když i chlap se udělá? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
20.1.12 13:55
hojda píše:
No já mám teda víc než 5cm (v erekci tak 13-14 cm) ale i to je pro ženské malej penis. O ženy už nemám zájem. To radši budu už celej život sám než aby se se mnou zase nějaká rozešla kvůli velikosti a mít tak zase seběvědomí na nule. A podle mýho jsou ženy neuvěřitelně sobecká stvoření, co svýma výrokama typu „Na velikosti záleží“ nutí chlapi si kupovat různý andropensy, tabletky na zvětšení a další různý drahý nesmysly !!!

NO tak chlapi taky nejsou zvlášt přívětiví.Znám plno,co nešahnou na ženskou,pokud nemá minimálně 4 kozy.Fuuuuj ta je tlustá jak prase,ta má povislé prsa atd atd.Nechápu,že tě to tak rozhodilo.Kvůli jedné ženské budeš žít v celibátě?TO snad ne.Těch tvých 14 cm je průměr,takže o malém pindovi nemůže být řeč.Malý je pro mě ten pod 10 cm.však ono se určitě najde ženská,která bude ráda za to,co máš v trenclích ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
20.1.12 13:55
hojda píše:

to potěší zrovna tak jako výrazy od chlapů „lentilky pod kobercem“, „plochá jak prkno“, „prsa jako uši kokršpaněla“…
myslím, že si nemáme co vyčítat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
20.1.12 13:57

Katka86, já četla čtyři prsa a strašně mě to rozesmálo…blondýna no, vůbec mi nedošlo, že myslíš čtverky prsa :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
20.1.12 13:58

mě průměr absolutně vyhovuje ,ale nepohrdla bych fantazií a nějakým doválením..

• Citovat
  • Upravit
1937
20.1.12 13:58

a to ještě nemluvím o push up a stahovacích kalhotkách …co teprv plastické operace ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
20.1.12 13:59
RyBANA píše:
Katka86, já četla čtyři prsa a strašně mě to rozesmálo…blondýna no, vůbec mi nedošlo, že myslíš čtverky prsa :mrgreen: :lol:
:lol: :lol: No možná i takový by se našel :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
20.1.12 14:01
RyBANA píše:
Katka86, já četla čtyři prsa a strašně mě to rozesmálo…blondýna no, vůbec mi nedošlo, že myslíš čtverky prsa :mrgreen: :lol:

se budeš divit, ale já chodila na laser k doktorovi, který mi řekl, že 3 prsa není až tak nereální jev (čteš dobře - 3 prsa)
U nás ve městě ví o čtyřech takových. Normálně mají třetí bradavku někde pod prsem, nebo mezi, ale prý to není v oblečení vidět, pzt nedorůstají do takové velikosti a vypadají jen jako špek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
20.1.12 14:14
hojda píše:

penis je přece jen sval, a jako každý sval se dá posilovat :pankac: , takže trénuj a bude líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
20.1.12 14:23
donaga píše:
eviliska píše:
hojda píše:
penis je přece jen sval, a jako každý sval se dá posilovat :pankac: , takže trénuj a bude líp
Tak to je poprvé, co slyším, že penis je sval :mrgreen:

jojo je to sval i naše máma to říkala ,že se musí posilovat .. :pankac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria