Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5473
1.1.12 18:29

Vzhledem k tomu, že ženská vagína měří 9-11 cm (rozdíl předníx zadní stěna), legendární bod G (pokud existuje, to je stále předmětem debat) je někde spíš v první půlce a většina žen dosahuje orgasmu spíše drážděním klitorisu bych řekla, že rozdíly +- několik cm od běžného průměru nemůže být problém a mít žádný vliv (tam rozhodují asi jiné schopnosti ;) ). Problémem můžou být maximálně takové ty knoflíky, které jsou k vidění občas na netu, jak si je ti chlapi musí hledat v záhybech kůže apod. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
1.1.12 19:51

Můj manžel byl můj první tak jsem zvyklá na 19 cm. A neumím si představit že by to bylo jinak. Naprosto mi vyhovuje. I po estetické stránce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
1.1.12 22:56

u mě teda na velikosti záleží ,velkýho bych nesnesla :mrgreen: to by mě bolelo a malýho ,no nějakej extrém by mě taky rozplakal :,( :mrgreen: zlatej střed :pankac:

• Citovat
  • Upravit
1.1.12 23:24

nezalezi na velikosti, ale na tvrdosti! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
1.1.12 23:25
schwarzwaldtorte píše:
nezalezi na velikosti, ale na tvrdosti! 8)
:think: :think: :think: :think: :palec: :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
saracenka
1.1.12 23:28

to je teda taky pravda ,no ikdyž tam bude mít kabanos dvakrát kolem krku a nebude k ničemu tak je to naprd ..no ale já taky zažila extrém jako malíček a to fakt bylo k pláči .. :,( :,( :,( :,(kluk pěknej ,nemůže za to a co s tim ..nekomentovat a utéct ..

• Citovat
  • Upravit
4275
5.1.12 12:19

všechny tu řešíte techniku, ale pro mě je tu jiný aspekt - očividně taky nepatřím k největším, protože všichni chlapi, co „neměli mindrák“, mi prostě nevyhovovali, technika netechnika, bylo toho prostě moc :D a můj současný partner tvrdí, že už mu několik ženských řeklo, že není zrovna nejobdařenejší, ale my si oba naprosto vyhovujeme, prostě to „pasuje“… takže kdo hledá, najde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.12 16:21

měla jsem hodně milenců s různou délkou a šířkou … a NEZÁÁÁÁÁLEŽÍ!!!!!
Můj manžel patří k těm „menším“ a naprostá, ale naprostá spokojenost, on to s ním totiž FAKT skvěle umí

Před ním měl jeden milenec celkem velký penis a měla jsem celou dobu pocit, že jsem tam jen do počtu, protože on se pořád díval, jak mu to s tím velkým ptákem hezky jde :P … no už nikdy více takového … vlastně už žádného jiného, že jo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9994
5.1.12 16:29
Anonymní píše:
Můj manžel patří k těm „menším“ a naprostá, ale naprostá spokojenost, on to s ním totiž FAKT skvěle umíPřed ním měl jeden milenec celkem velký penis a měla jsem celou dobu pocit, že jsem tam jen do počtu, protože on se pořád díval, jak mu to s tím velkým ptákem hezky jde :P … no už nikdy více takového … vlastně už žádného jiného, že jo :mrgreen:
:palec: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
5.1.12 22:15
Anonymní píše:
Můj manžel patří k těm „menším“ a naprostá, ale naprostá spokojenost, on to s ním totiž FAKT skvěle umíPřed ním měl jeden milenec celkem velký penis a měla jsem celou dobu pocit, že jsem tam jen do počtu, protože on se pořád díval, jak mu to s tím velkým ptákem hezky jde :P … no už nikdy více takového … vlastně už žádného jiného, že jo :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to je hrozný, některý chlapi jsou fakt trubky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
5.1.12 22:37

úplně jsem si to představila ten líbeznej pohled a krouživé pohyby :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
plotro
18.1.12 15:43

Já myslím, že ženským na tom záleží, ale nám chlapům říkají něco jiného. Já ho mám v erekci kolem 13-14cm a moje kamarádka mi jednou říkala, jak si jí kdysi jedna moje bývalá přítelkyně stěžovala, že ho mám malého :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.1.12 19:46

Ahoj, já raději anonymně, abych nebyla ukamenována.
Já bych řekla, že na velikosti záleží - ale dodala bych, že nejen na ní, ale je to soubor několika aspektů - velikost, tvrdost, celkový vzhled, jak to sním umí a jakou má na to chuť. Mě třeba hrozně rajcuje, když je chlap nadrženej a hrozně moc to chce. Takže i chlap s obrem, kterej by byl v posteli vlažnej, není to pravý ořechový. Mě třeba nejvíc vyhovuje takový lehký nadprůměr, ale jak už jsem psala, záleží nejen na velikosti

• Citovat
  • Upravit
4258
18.1.12 19:51

tak za me asi 3cm bych nechtela. ale jinak zalezi taky hodne na tloustce…a 20cm a vic bych osobne taky moc nechtela,ale kdyby byl asi by to nevadilo.ale asi by to ze zacatku tochu bolelo,nebo by musel byt jemnejsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.12 14:56

Zajímavé téma.. mockrát jsem nad tím přemýšlela a tu je závěr:

můj manžel má minipenis.. fakt jsem nic takového neviděla.. v pohotovosti kolem 5 cm… když jsme se „poznávali“ :-), docela mě to šokovalo.. ale fakt spíš tím, že jsem se s tím nikdy nesetkala. Ale důvod k rozchodu to pro mě nebyl.
Je fakt, že mě párkrát za náš vztah napadlo „proč musím mít zrovna já takovou smůlu“, protože při sexu jsem ho prakticky necítila.. ale neřešila jsem to, protože jsem ho měla ráda.. a na začátku mi to v sexu vynahrazoval jinak..

Ale byl tu jiný problém. I přes to, že jsem, řekla bych, muže v sexu vždycky podržela (neberte prosím doslova :-), řekla jsem mu, že je mi to jedno, jak ho má velkýho atd, měla jsem vždycky pocit, že má ze svého penisu obrovský míndrák.. a tak po svatbě, kdy už „mě měl jistou“, přestal sex u nás v podstatě fungovat. On to nechtěl… trvalo to přes dva roky. nechtěl to ani řešit.. řekl mi, že je prostě asi asexuální.. to, že před svatbou to šlo, bylo asi jen proto, že mě chtěl „dostat“… Nespali jsme spolu už skoro dva a půl roku…a vlastně ani nic jiného…

Přidaly se daší problémy(utajené dluhy atd…) a teď se rozvádíme. Máme se rádi, ale už dva roky žijeme vlastně jako přátelé.. a tak to zkrátka nejde… Cítím se ještě mladá na to, prožít život s kamarádem..
A můžu říct, že ten sex, a podle mě i ten malý penis, na to měly svůj vliv… tedy především z jeho strany…

Já jsem se teĎ hrozně zamilovala… bohužel okolnosti vztahu nepřejí.. (je moc mladý, já mám děti atd), ale musím přiznat, že když jsem se s ním milovala, bylo to nádherný a to, že jsem najednou „měla“ pořádný penis, bylo fakt prima…

ale jak říkám.. pokud to funguje, mužskej je sebevědomej a umí se s tím smířit, tak pro mě je ta velikost podružná..

promiňte anonymitu, ale přeci jen nechci propírat manželův penis pod jménem :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky