Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20662
20.1.12 14:24

A jako každý sval začně po určitém čase ochabovat :lol: :lol: :lol: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
20.1.12 14:26
Katka86 píše:
A jako každý sval začně po určitém čase ochabovat :lol: :lol: :lol: :P

jojo normálně zakrní a chcípne :,(

• Citovat
  • Upravit
14020
20.1.12 14:27
saracenka píše:
Katka86 píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
20.1.12 14:28

A další sexuální diskuse, můj ho má tak velkýho, že nikdy nevidím konec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
20.1.12 14:28
donaga píše:
eviliska píše:
hojda píše:
No já mám teda víc než 5cm (v erekci tak 13-14 cm) ale i to je pro ženské malej penis. O ženy už nemám zájem. To radši budu už celej život sám než aby se se mnou zase nějaká rozešla kvůli velikosti a mít tak zase seběvědomí na nule. A podle mýho jsou ženy neuvěřitelně sobecká stvoření, co svýma výrokama typu „Na velikosti záleží“ nutí chlapi si kupovat různý andropensy, tabletky na zvětšení a další různý drahý nesmysly !!!
penis je přece jen sval, a jako každý sval se dá posilovat :pankac: , takže trénuj a bude líp
Tak to je poprvé, co slyším, že penis je sval :mrgreen:

a co sis myslela že ot je ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
20.1.12 14:29
Lastkecka píše:
A další sexuální diskuse, můj ho má tak velkýho, že nikdy nevidím konec :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
20.1.12 14:29
saracenka píše:
Katka86 píše:

no ale to nepřijde najednou, člověk má čas se na to psychicky připravit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
20.1.12 14:30
Lastkecka píše:
A další sexuální diskuse, můj ho má tak velkýho, že nikdy nevidím konec :mrgreen:

Jen aby ti pak nezahýval se sousedkou,zatím co spolu sedíte doma na gauči a čumíte na tv :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
20.1.12 14:31
Katka86 píše:
Lastkecka píše:
Jen aby ti pak nezahýval se sousedkou,zatím co spolu sedíte doma na gauči a čumíte na tv :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak to by mě jako nasralo nejvíc :cert: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
14020
20.1.12 14:31

až to přijde, ta kuž ti to bude jedno - dřív jak v domově důchodců nepřichází v úvahu - ale bude to chtít častý trénink

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
20.1.12 14:32
Katka86 píše:
Lastkecka píše:
Jen aby ti pak nezahýval se sousedkou,zatím co spolu sedíte doma na gauči a čumíte na tv :lol: :lol:
:lol: :lol: no jelikož vedle nás bydlí švagr a švagrová, tak to snad nehrozí :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
20.1.12 14:32
saracenka píše:
Katka86 píše:
Lastkecka píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak to by mě jako nasralo nejvíc :cert: :mrgreen:

brutus představa - kolektivní sex bez kolektivu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
20.1.12 14:34
eviliska píše:
saracenka píše:
Katka86 píše:
Lastkecka píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak to by mě jako nasralo nejvíc :cert: :mrgreen:
brutus představa - kolektivní sex bez kolektivu

myslíš rodinný kolektivní sex :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
20.1.12 14:34

KUKU? jÉÉÉ, KDE JSEM SE TO ZASE DOMOTALA! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278