Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Katka86 píše:
A jako každý sval začně po určitém čase ochabovat![]()
![]()
![]()
jojo normálně zakrní a chcípne ![]()
saracenka píše:Katka86 píše:jojo normálně zakrní a chcípne
![]()
![]()
A další sexuální diskuse, můj ho má tak velkýho, že nikdy nevidím konec ![]()
donaga píše:eviliska píše:Tak to je poprvé, co slyším, že penis je svalhojda píše:penis je přece jen sval, a jako každý sval se dá posilovat
No já mám teda víc než 5cm (v erekci tak 13-14 cm) ale i to je pro ženské malej penis. O ženy už nemám zájem. To radši budu už celej život sám než aby se se mnou zase nějaká rozešla kvůli velikosti a mít tak zase seběvědomí na nule. A podle mýho jsou ženy neuvěřitelně sobecká stvoření, co svýma výrokama typu „Na velikosti záleží“ nutí chlapi si kupovat různý andropensy, tabletky na zvětšení a další různý drahý nesmysly !!!, takže trénuj a bude líp
a co sis myslela že ot je ??
Lastkecka píše:
A další sexuální diskuse, můj ho má tak velkýho, že nikdy nevidím konec
saracenka píše:Katka86 píše:jojo normálně zakrní a chcípne
![]()
![]()
no ale to nepřijde najednou, člověk má čas se na to psychicky připravit ![]()
Lastkecka píše:
A další sexuální diskuse, můj ho má tak velkýho, že nikdy nevidím konec
Jen aby ti pak nezahýval se sousedkou,zatím co spolu sedíte doma na gauči a čumíte na tv
![]()
Katka86 píše:Lastkecka píše:Jen aby ti pak nezahýval se sousedkou,zatím co spolu sedíte doma na gauči a čumíte na tv
A další sexuální diskuse, můj ho má tak velkýho, že nikdy nevidím konec![]()
až to přijde, ta kuž ti to bude jedno - dřív jak v domově důchodců nepřichází v úvahu - ale bude to chtít častý trénink
Katka86 píše:Lastkecka píše:Jen aby ti pak nezahýval se sousedkou,zatím co spolu sedíte doma na gauči a čumíte na tv
saracenka píše:Katka86 píše:Lastkecka píše:Jen aby ti pak nezahýval se sousedkou,zatím co spolu sedíte doma na gauči a čumíte na tv
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tak to by mě jako nasralo nejvíc
![]()
brutus představa - kolektivní sex bez kolektivu
eviliska píše:saracenka píše:brutus představa - kolektivní sex bez kolektivuKatka86 píše:Lastkecka píše:Jen aby ti pak nezahýval se sousedkou,zatím co spolu sedíte doma na gauči a čumíte na tv
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tak to by mě jako nasralo nejvíc
![]()
myslíš rodinný kolektivní sex ![]()