Velikost partnerova penisu

• Fotoalbum (99)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
saracenka
30.1.12 17:30

ha,konečně nějakej chlap :* :* :* :*

• Citovat
  • Upravit
Chlap x
30.1.12 17:38

To si piš. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
saracenka
30.1.12 17:48

takže to shrnem jakže to teda je? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1937
30.1.12 19:29
saracenka píše:
takže to shrnem jakže to teda je? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Když to vezmeme kolem a kolem, tak je ve finále jedno, jestli s malým kašpárkem divadlo zahraješ, nebo ne. Záleží na tom, na jakou ženskou v životě natrefíš :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chlap x
30.1.12 19:29

No to musíte vědět Vy, ženský. :mrgreen: Já si myslím (vzhledem k anatomii ženského těla), že průměrný penis by měl stačit. Tak do dvaceti cm může platit čím větší, tím lepší, ale nad dvacet cm už by to mohlo být nepříjemné. Pak si myslím, že důležitější je tloušťka než šířka. Ale hlavně záleží spíš na majiteli toho „nářadí“. A aby toho nebylo dost, tak platí (hlavně v sexu), že ze všeho se dá vylízat, a to doslovně. :mrgreen: Tak si to přeberte. :mrgreen:
Prostě mi to připomíná ten citát z filmu : „velká většina naší mládeže už má svůj vlastní názor, zároveň však existuje nejméně 50% těch, co svůj vlastní názor nemají“. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1937
30.1.12 19:51
Chlap x píše:
No to musíte vědět Vy, ženský. :mrgreen: Já si myslím (vzhledem k anatomii ženského těla), že průměrný penis by měl stačit. Tak do dvaceti cm může platit čím větší, tím lepší, ale nad dvacet cm už by to mohlo být nepříjemné. Pak si myslím, že důležitější je tloušťka než šířka. Ale hlavně záleží spíš na majiteli toho „nářadí“. A aby toho nebylo dost, tak platí (hlavně v sexu), že ze všeho se dá vylízat, a to doslovně. :mrgreen: Tak si to přeberte. :mrgreen:
Prostě mi to připomíná ten citát z filmu : „velká většina naší mládeže už má svůj vlastní názor, zároveň však existuje nejméně 50% těch, co svůj vlastní názor nemají“. :mrgreen:

:potlesk: :potlesk: :potlesk: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No jo, chlape, tobě asi nebude 20 :P Za tebe mluví zkušenosti :lol:

Jen malá oprava…místo šířky délka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
30.1.12 19:52

s tim lízandem to jo ..achjééééééééééééééééééééééééé..já chci taky…

• Citovat
  • Upravit
hanicija
30.1.12 21:29

Ono je tak komu co vyhovuje,pro mě 13, 14 je akorat,vic ne to by mě bolelo,a měla jsem taky jednorazovku a tam jsem ho musela vyloženě hledat, myslim tak 5 cm,a to duvod k rozchodu je,a taky mě je ho lito,je sam, taky co snim dělat,že?bylo to hrozny pro mě,takže nemaš maliho, je to o.k

• Citovat
  • Upravit
Chlap x
31.1.12 08:45
K-a-č-i-k píše:

:potlesk: :potlesk: :potlesk: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No jo, chlape, tobě asi nebude 20 :P Za tebe mluví zkušenosti :lol:

Jen malá oprava…místo šířky délka

No máš pravdu, 20 už mi není. :mrgreen:
A díky za potlesk a za opravu - zase jsem včera pil u internetu pivo, proto ten překlep. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3379
31.1.12 15:45
Petr83 píše:
Dobrý den, chtěl bych se zeptat místních žen a slečen, je pro vás důležitá velikost partnerova penisu? Popřípadě od kolika centimetrů je podle vás malý penis a byl by to pro vás i důvod k rozchodu?
Díky za odpovědi

U mne na velikosti záleží, 15-20 cm ideál. Také záleží i na šíři, nějaké hádě bych fakt nemohla.
Mimochodem důvod k rozchodu to u mě bylo ve dvou případech (stejný důvod k rozchodu měly i ty ženy, co byly přede mnou).
Prostě, co s chlapem, který mě neuspokojuje tak, jak potřebuji?A hrát v posteli divadlo, jak je jeho pinďour úžasný, přitom je to pro mě podmírák,že ho ani necítím a o vzrušení nemohla být ani řeč, tak to fakt už nee :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
31.1.12 17:15

zase upřímnost se cení žejo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1937
31.1.12 17:18
saracenka píše:
zase upřímnost se cení žejo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Vždyť jo, kdyby měl každý rád menčejší, co by dělali ti s těma většíma? Žejo? :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
31.1.12 17:20

no jasně ,moje řeč ,jen se musí víc hledat no ..

• Citovat
  • Upravit
saracenka
31.1.12 18:20

moje kámoška ta na potkání chlapovi řekla co od něj čeká a ty podměrečný vyselektovala velmi rychle.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
saracenka
31.1.12 18:22

já zase říkám ,že by nebylo špatný s podáním ruky rovnou oznámit údaje,aby jsme se půl roku nevodili za ruce kolem řeky a potom nebylo čim..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky