Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
saracenka píše:
moje kámoška ta na potkání chlapovi řekla co od něj čeká a ty podměrečný vyselektovala velmi rychle..![]()
![]()
![]()
moje řeč.....
já taky na férovku řeknu, co chci a co očekávám, buď to projde nebo ne…
. Na pánský penis mám i takový fyzický měřák, který při sex.hrátkách je nenápadný a těžko provalitelný
, snad to zkousnete, a dokáži to dobře vysvětlit
. když obejmu penis rukou a spojuje se mi ukázováček s palcem, tak pá pá
pro mě nedostačující průměr, délku penisu si už pak odhadnu klasicky. Takže takto já to zkouším přímo na těle.
saracenka píše:
moje kámoška ta na potkání chlapovi řekla co od něj čeká a ty podměrečný vyselektovala velmi rychle..![]()
![]()
![]()
Myslíš Bubu??
![]()
etatinek píše:saracenka píše:Myslíš Bubu??
![]()
![]()
![]()
ne ,tu neznáš eotče
![]()
Yvonne píše:
Na pánský penis mám i takový fyzický měřák, který při sex.hrátkách je nenápadný a těžko provalitelný, snad to zkousnete, a dokáži to dobře vysvětlit
![]()
pro mě nedostačující průměr, délku penisu si už pak odhadnu klasicky. Takže takto já to zkouším přímo na těle.
Krátký prsty?
Ne, vážně, nějak si nedovedu představit, že po tom co chlapa „přeměříš“, ho vykopneš z postele…
Paoloska píše:Yvonne píše:Krátký prsty?
Na pánský penis mám i takový fyzický měřák, který při sex.hrátkách je nenápadný a těžko provalitelný, snad to zkousnete, a dokáži to dobře vysvětlit
![]()
Ne, vážně, nějak si nedovedu představit, že po tom co chlapa „přeměříš“, ho vykopneš z postele…
já myslím ,že ho hnedka nevykopne..jen ho znova nepozve no
na zásun
Chlap x píše:
Jo „leasing“ asi může proběhnout, ale zásun ne.![]()
![]()
Lastkecka píše:hojda píše:No tak ty to nedělej takyK-a-č-i-k píše:Tohle jsem nikdy žádné ženské neříkal, tak mě laskavě neházejte do jednoho pytle s těmi, kteří se tak vyjadřují !
to potěší zrovna tak jako výrazy od chlapů „lentilky pod kobercem“, „plochá jak prkno“, „prsa jako uši kokršpaněla“…
myslím, že si nemáme co vyčítat
Správně. ![]()
Kolik cm je na vás už moc? U přítele je mi totiž jedna poloha někdy až nepříjemná. Kdyby byl o pár cm kratší, bylo by to lepší. V tomto případě mě to někdy i zabolí, když není opatrný.
já mám opravdu spíš ten slabší průměr a mě to stačí ,asi nejsem moc hluboká taky by mě to bolelo ..ale sakra měla bych ho poslat na kurz leasingu
chlape je nějaká šance ,že se to naučí a nebo je to naděleno od přírody
![]()
saracenka píše:
já mám opravdu spíš ten slabší průměr a mě to stačí ,asi nejsem moc hluboká taky by mě to bolelo ..ale sakra měla bych ho poslat na kurz leasinguchlape je nějaká šance ,že se to naučí a nebo je to naděleno od přírody
![]()
naučí
Jen se musíš pořádně chopit role učitelky ![]()