Velikost partnerova penisu

• Fotoalbum (99)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3379
31.1.12 19:13
saracenka píše:
moje kámoška ta na potkání chlapovi řekla co od něj čeká a ty podměrečný vyselektovala velmi rychle.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

moje řeč..... :potlesk: já taky na férovku řeknu, co chci a co očekávám, buď to projde nebo ne… :mavam:. Na pánský penis mám i takový fyzický měřák, který při sex.hrátkách je nenápadný a těžko provalitelný :mrgreen:, snad to zkousnete, a dokáži to dobře vysvětlit :mrgreen: . když obejmu penis rukou a spojuje se mi ukázováček s palcem, tak pá pá :pankac: :mavam: pro mě nedostačující průměr, délku penisu si už pak odhadnu klasicky. Takže takto já to zkouším přímo na těle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
31.1.12 19:20

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: hele ani jako špičkou :mrgreen: :mrgreen:  :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1937
31.1.12 21:27
saracenka píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: hele ani jako špičkou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
1.2.12 11:18
saracenka píše:
moje kámoška ta na potkání chlapovi řekla co od něj čeká a ty podměrečný vyselektovala velmi rychle.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Myslíš Bubu?? :lol: :D

• Citovat
  • Upravit
saracenka
1.2.12 11:45
etatinek píše:
saracenka píše:
Myslíš Bubu?? :lol: :D

ne ,tu neznáš eotče :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9994
1.2.12 12:15
Yvonne píše:
Na pánský penis mám i takový fyzický měřák, který při sex.hrátkách je nenápadný a těžko provalitelný :mrgreen:, snad to zkousnete, a dokáži to dobře vysvětlit :mrgreen: . když obejmu penis rukou a spojuje se mi ukázováček s palcem, tak pá pá :pankac: :mavam: pro mě nedostačující průměr, délku penisu si už pak odhadnu klasicky. Takže takto já to zkouším přímo na těle.

Krátký prsty? :mrgreen: Ne, vážně, nějak si nedovedu představit, že po tom co chlapa „přeměříš“, ho vykopneš z postele…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
1.2.12 12:16

Hm…teda vlastně dlouhý? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
1.2.12 13:59
Paoloska píše:
Yvonne píše:
Na pánský penis mám i takový fyzický měřák, který při sex.hrátkách je nenápadný a těžko provalitelný :mrgreen:, snad to zkousnete, a dokáži to dobře vysvětlit :mrgreen: . když obejmu penis rukou a spojuje se mi ukázováček s palcem, tak pá pá :pankac: :mavam: pro mě nedostačující průměr, délku penisu si už pak odhadnu klasicky. Takže takto já to zkouším přímo na těle.
Krátký prsty? :mrgreen: Ne, vážně, nějak si nedovedu představit, že po tom co chlapa „přeměříš“, ho vykopneš z postele…

já myslím ,že ho hnedka nevykopne..jen ho znova nepozve no :mrgreen: na zásun

• Citovat
  • Upravit
Chlap x
1.2.12 14:04

Jo „leasing“ asi může proběhnout, ale zásun ne.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2939
1.2.12 14:51
Chlap x píše:
Jo „leasing“ asi může proběhnout, ale zásun ne. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
1.2.12 15:34

no jo chlape ,ale jen pokud má delší jazyk než ocásek :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15977
1.2.12 15:40
Lastkecka píše:
hojda píše:
K-a-č-i-k píše:
to potěší zrovna tak jako výrazy od chlapů „lentilky pod kobercem“, „plochá jak prkno“, „prsa jako uši kokršpaněla“…
myslím, že si nemáme co vyčítat :mrgreen:
Tohle jsem nikdy žádné ženské neříkal, tak mě laskavě neházejte do jednoho pytle s těmi, kteří se tak vyjadřují !
No tak ty to nedělej taky :lol:

:mrgreen: Správně. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
1.2.12 15:45

Kolik cm je na vás už moc? U přítele je mi totiž jedna poloha někdy až nepříjemná. Kdyby byl o pár cm kratší, bylo by to lepší. V tomto případě mě to někdy i zabolí, když není opatrný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
1.2.12 15:48

já mám opravdu spíš ten slabší průměr a mě to stačí ,asi nejsem moc hluboká taky by mě to bolelo ..ale sakra měla bych ho poslat na kurz leasingu :think: chlape je nějaká šance ,že se to naučí a nebo je to naděleno od přírody :nevim: :think:

• Citovat
  • Upravit
1937
1.2.12 15:53
saracenka píše:
já mám opravdu spíš ten slabší průměr a mě to stačí ,asi nejsem moc hluboká taky by mě to bolelo ..ale sakra měla bych ho poslat na kurz leasingu :think: chlape je nějaká šance ,že se to naučí a nebo je to naděleno od přírody :nevim: :think:

naučí :palec: Jen se musíš pořádně chopit role učitelky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí