Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Chlap x
2.2.12 15:57
K-a-č-i-k píše:
Chlap x píše:
Tak když už jste u těch zvířátek, tak to jsem asi před měsícem viděl něco na netu a dost mě to překvapilo. Tak nějak jsem si myslel, že zvířátka jsou tabu. Prostě stydlivej chlap. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tak být to na mě, tak bych do toho zvířátka netahala. Ale zoofilové si nedají pokoj

Já samozřejmě taky ne, ale mě strašně překvapilo, že se to dá na internetu tak lehce najít. Hledal jsem něco úplně jiného, nic o koních ani psech jsem do gůglu nepsal.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1937
2.2.12 16:02
Chlap x píše:
K-a-č-i-k píše:
Chlap x píše:
Tak když už jste u těch zvířátek, tak to jsem asi před měsícem viděl něco na netu a dost mě to překvapilo. Tak nějak jsem si myslel, že zvířátka jsou tabu. Prostě stydlivej chlap. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tak být to na mě, tak bych do toho zvířátka netahala. Ale zoofilové si nedají pokoj
Já samozřejmě taky ne, ale mě strašně překvapilo, že se to dá na internetu tak lehce najít. Hledal jsem něco úplně jiného, nic o koních ani psech jsem do gůglu nepsal. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

no jo, když zadáš ovci, tak s nějakou alternativou musíš počítat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chlap x
2.2.12 16:07
K-a-č-i-k píše:
no jo, když zadáš ovci, tak s nějakou alternativou musíš počítat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jak jsi uhádla, že jsem hledal ovci. 8o 8o 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1937
2.2.12 16:13
Chlap x píše:
K-a-č-i-k píše:
no jo, když zadáš ovci, tak s nějakou alternativou musíš počítat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jak jsi uhádla, že jsem hledal ovci. 8o 8o 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jsem si myslela, že bys mohl mít slabost pro kudrnatý holky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
2.2.12 16:15

Saračenko, začínám tušit, kde je problém. Moc ti to kecá a mazlíka prostě neukecáš…teda, ne že bych se celou dobu nebavila… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chlap x
2.2.12 16:16

Jo, kudrnatý holky to je moje.
A ještě radši mám ty s rovnými vlasy.
Samozřejmě mluvím o dvounohých holkách.

• Citovat
  • Upravit
2827
2.2.12 16:20
saracenka píše:
jaká sračenka zase tady :cert: už jsem odložila bibli a zase tady strašim.. :think: asi jsem nepolepšitelná ,no já mu to řeknu ,že mu to vzkazuješ tedy ..

Hluboce se omlouvám-nějak mi vypadlo A :mrgreen: :mrgreen: …ode dneška jen kopíruju :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
2.2.12 16:29
Paoloska píše:
Saračenko, začínám tušit, kde je problém. Moc ti to kecá a mazlíka prostě neukecáš…teda, ne že bych se celou dobu nebavila… :mrgreen:

ale prd velebnosti já vůbec nemám problém :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:já si chci jen pokecat,kdybych měla problém dojdu si za Uzlem :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
saracenka
2.2.12 17:42

kroko odpouštím ti výpadek :P kdo něco vážného řeší na netu, asi nic nevyřeší dle mého,já to beru v legraci ,ikdyž mě to fakt jako štve no.. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
etatinek
3.2.12 07:25
Chlap x píše:
K-a-č-i-k píše:

No evidentně s tím má bohaté zkušenosti… :lol: :D

• Citovat
  • Upravit
Chlap x
3.2.12 07:37
etatinek píše:
Chlap x píše:
K-a-č-i-k píše:
No evidentně s tím má bohaté zkušenosti… :lol: :D

To je fakt, bo ovečky se hledaj stejně jako beránci.

• Citovat
  • Upravit
1703
3.2.12 08:03

http://www.youtube.com/watch?… po ránu něco k zasmání :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
3.2.12 08:44
romype píše:
http://www.youtube.com/watch?… po ránu něco k zasmání :dance:

Jo jo, dobrá prdelka… :mrgreen: :P

• Citovat
  • Upravit
saracenka
3.2.12 08:45

co tu děláš tak po ránu 8o

• Citovat
  • Upravit
saracenka
3.2.12 08:48

ten musel mít v tý botě díru :roll: ,hele a co káča jak tam piští s tim psem :zed: a ten mini pindíček ..já se těm lidem fakt divim

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky