Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
saracenka píše:
cože bude svatba?u nás asi rozvod ,to je taky důvod se ožrati co?![]()
![]()
![]()
nech bejt, u nás situace stejná ![]()
Hele nedeprimujte, bo žádná svarba nebude, rozvod? no přeci to tak hhorké nebude. ![]()
jé to je super diskuze ![]()
Hehe…
velikost pro mě není důvod k rozchodu, dneska už je spousta pomocníků, jak penis prodloužit, například..
Já osobně teda nemám ráda moc velký penis, vadí mi to, a bolí mě to..
Stačí mi to co mám doma, vyhovuje mi na sto procent.. není to žádnej obr, ale ani žádnej prťavec… prostě tak akorát. ![]()
Bez hada to nejde to máš recht, já jak nemám hada, stává se ze mně nepříčetné monstrum, dělající a říkající hrozné věci, tak to kurňa řeš!!! bez hada to fakt NEJDE!!!
A tady se nabízí otázka, zda lepší malý had, než žádný????? co vy na to?
sicilka píše:
já mám dnes hada tak dlouhýho, že nevidím, kde je konec ![]()
K-a-č-i-k píše:sicilka píše:já mám dnes hada tak dlouhýho, že nevidím, kde je konec
Nevyhrožuj
![]()
sicilka píše:K-a-č-i-k píše:Nevyhrožujsicilka píše:já mám dnes hada tak dlouhýho, že nevidím, kde je konec
A tady se nabízí otázka, zda lepší malý had, než žádný????? co vy na to?![]()
Na jaké jiné myšlenky? já nevím jaké máš teďkom víš? Jinak bych ti ráda pomohla ![]()
sicilka píše:
Na jaké jiné myšlenky? já nevím jaké máš teďkom víš? Jinak bych ti ráda pomohla
jako jazykem?
…spíš bych potřebovala pořádnej váleček
K-a-č-i-k píše:sicilka píše:jako jazykem?
Na jaké jiné myšlenky? já nevím jaké máš teďkom víš? Jinak bych ti ráda pomohla![]()
![]()
Myslela jsem slovem jelítko, sexuální výpomoc jsem nemyslela, sama bych občas nějakou potřebovala ![]()
sicilka píše:K-a-č-i-k píše:Myslela jsem slovem jelítko, sexuální výpomoc jsem nemyslela, sama bych občas nějakou potřebovalasicilka píše:jako jazykem?
Na jaké jiné myšlenky? já nevím jaké máš teďkom víš? Jinak bych ti ráda pomohla![]()
![]()
sicilka píše:
No to jsem ráda, myslela jsem že asi budu za blbce
neboj, já přeci vím, že se budeš vdávat a ne podepisovat registrované partnerství ![]()