Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
sicilka píše:jakuk píše:Tak nás pouč, nebo pobav, nemusíš se ostýchat
Jé tak to jsem si říkala že se taky juknu co se dá plát o velikosti penisu když už je tu diskusních stránek na 27 a ono hele to o penisu není. A to jsem si říkala že se taky trochu poučím a pobavím …
neee, my jsme nepoučitelné přeci
![]()
sicilka píše:
a stejně jak je vidno, všechno se točí stejně kolem toho penisu![]()
kde?
No v podstatě všude, teda u nás doma určitě, když není peni, tak se nevaří
![]()
tak nevím jestli bych mohla v tomto někoho poučit a nebo pobavit ale jak už jsem několikrát slyšela a myslím že je to pravda že i s malím kašpárkem se dá dělat velké divadlo jde jen o šikovnost partnera
jakuk píše:
tak nevím jestli bych mohla v tomto někoho poučit a nebo pobavit ale jak už jsem několikrát slyšela a myslím že je to pravda že i s malím kašpárkem se dá dělat velké divadlo jde jen o šikovnost partnera
jakuk píše:
hlavně aby nebyl šikovný i na jiných frontách ![]()
nechci tu psát co jsem měla a co jsem neměla v posteli, ale více záleží na aktivitě, chtíči parnera a takyy na vstahu podle mého a v dnešní době vibrátorů a dalších vymožeností si to každý kdo chce a je aktivní může udělat jak chce, ale pokud někdo nechce tak i sebelepší kláda je k prdu ![]()
K-a-č-i-k píše:jakuk píše:hlavně aby nebyl šikovný i na jiných frontách
Tak u nás to nehrozí, teda aspoň věřím že ne ![]()
sicilka píše:
nechci tu psát co jsem měla a co jsem neměla v posteli, ale více záleží na aktivitě, chtíči parnera a takyy na vstahu podle mého a v dnešní době vibrátorů a dalších vymožeností si to každý kdo chce a je aktivní může udělat jak chce, ale pokud někdo nechce tak i sebelepší kláda je k prdu
K-a-č-i-k píše:jakuk píše:hlavně aby nebyl šikovný i na jiných frontách
s tím souhlasím to je pak spoustu nepříjemností ![]()
Jdu vařit dámy nedá mi? No uvidíme co zase dneska večer bude za akci. Papa a mějte krásnou nocenku s hadem i bez
![]()
jakuk píše:K-a-č-i-k píše:s tím souhlasím to je pak spoustu nepříjemnostíjakuk píše:hlavně aby nebyl šikovný i na jiných frontách
jj, takhle to měla jedna známa, se nemohla zbavit kvasinek, na které až tak předtím netrpěla…vyléčila se, až když se provalila nevěra a chlapa kopla do pr…
sicilka píše:
Jdu vařit dámy nedá mi? No uvidíme co zase dneska večer bude za akci. Papa a mějte krásnou nocenku s hadem i bez![]()
![]()
papa, ať se zadaří
![]()