Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1937
3.2.12 20:04
sicilka píše:
jakuk píše:
Jé tak to jsem si říkala že se taky juknu co se dá plát o velikosti penisu když už je tu diskusních stránek na 27 a ono hele to o penisu není :-). A to jsem si říkala že se taky trochu poučím a pobavím … :-)
Tak nás pouč, nebo pobav, nemusíš se ostýchat :lol:

neee, my jsme nepoučitelné přeci :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
3.2.12 20:05
sicilka píše:
a stejně jak je vidno, všechno se točí stejně kolem toho penisu :mrgreen: :mrgreen:

8o kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
3.2.12 20:06

No v podstatě všude, teda u nás doma určitě, když není peni, tak se nevaří :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
3.2.12 20:07

penis jsem myslela samozřejmě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
3.2.12 20:08

tak nevím jestli bych mohla v tomto někoho poučit a nebo pobavit ale jak už jsem několikrát slyšela a myslím že je to pravda že i s malím kašpárkem se dá dělat velké divadlo jde jen o šikovnost partnera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
3.2.12 20:10
jakuk píše:
tak nevím jestli bych mohla v tomto někoho poučit a nebo pobavit ale jak už jsem několikrát slyšela a myslím že je to pravda že i s malím kašpárkem se dá dělat velké divadlo jde jen o šikovnost partnera
:potlesk: :potlesk: taky si myslím a pokud se chce, tak jde všechno
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
3.2.12 20:13
jakuk píše:

hlavně aby nebyl šikovný i na jiných frontách :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
3.2.12 20:15

nechci tu psát co jsem měla a co jsem neměla v posteli, ale více záleží na aktivitě, chtíči parnera a takyy na vstahu podle mého a v dnešní době vibrátorů a dalších vymožeností si to každý kdo chce a je aktivní může udělat jak chce, ale pokud někdo nechce tak i sebelepší kláda je k prdu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
3.2.12 20:16
K-a-č-i-k píše:
jakuk píše:

Tak u nás to nehrozí, teda aspoň věřím že ne :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
3.2.12 20:17
sicilka píše:
nechci tu psát co jsem měla a co jsem neměla v posteli, ale více záleží na aktivitě, chtíči parnera a takyy na vstahu podle mého a v dnešní době vibrátorů a dalších vymožeností si to každý kdo chce a je aktivní může udělat jak chce, ale pokud někdo nechce tak i sebelepší kláda je k prdu :mrgreen:
:palec: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
3.2.12 20:17
K-a-č-i-k píše:
jakuk píše:

s tím souhlasím to je pak spoustu nepříjemností :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
3.2.12 20:22

Jdu vařit dámy nedá mi? No uvidíme co zase dneska večer bude za akci. Papa a mějte krásnou nocenku s hadem i bez :dance: :dance: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
3.2.12 20:23
jakuk píše:
K-a-č-i-k píše:
jakuk píše:
s tím souhlasím to je pak spoustu nepříjemností :,(

jj, takhle to měla jedna známa, se nemohla zbavit kvasinek, na které až tak předtím netrpěla…vyléčila se, až když se provalila nevěra a chlapa kopla do pr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
3.2.12 20:24
sicilka píše:
Jdu vařit dámy nedá mi? No uvidíme co zase dneska večer bude za akci. Papa a mějte krásnou nocenku s hadem i bez :dance: :dance: :hug:

papa, ať se zadaří :mavam: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
4.2.12 18:26

no kvasnice to je hnus

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie