Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
saracenka píše:
no kvasnice to je hnus
a co teprve myšlenka, že ti je drahý daruje od té druhé
K-a-č-i-k píše:saracenka píše:a co teprve myšlenka, že ti je drahý daruje od té druhé
no kvasnice to je hnus
No ale ta je taky mohla dostat od jiného, který je přinesl od jiné, která je měla od dalšího a ten například od té první… Nikdy nevíš, kde je nějaké takové kolečko…
![]()
etatinek píše:K-a-č-i-k píše:No ale ta je taky mohla dostat od jiného, který je přinesl od jiné, která je měla od dalšího a ten například od té první… Nikdy nevíš, kde je nějaké takové kolečko…saracenka píše:a co teprve myšlenka, že ti je drahý daruje od té druhé
no kvasnice to je hnus![]()
každopádně dárky nosi Ježíšek!
saracenka píše:
kačí nemáš jiné oko barevné?za takový dárek díky
jaké by bylo libo? Fialové? To má můj syn ze včerejška, si naběhl na hranu stolu, ale to sem dávat nebudu, si ho chci nechat víš, aby mi ho nevzala sociálka
No myslím, že ta ideální velikost… Asi nějaká taková, ne dámy??
![]()
ajaj chudák synek ..já bych nejradši vstoupila do cesty manželovi tak v úrovni brady ![]()
etatinek píše:
No myslím, že ta ideální velikost… Asi nějaká taková, ne dámy??![]()
jojo, takový jabko bych si zrovna dala ![]()
saracenka píše:
ajaj chudák synek ..já bych nejradši vstoupila do cesty manželovi tak v úrovni brady
tak když na něj dosáhneš, není co řešit, ne?
kuwa to je peklo..co s člověkem udělá neuskutečněný sen.,.je fakt na pěst,jdu koukat na pohádku ![]()
etatinek píše:
etatinek píše:
To jsi ty, na té fotce? Chceš jako pochválit? Tak teda chválím ![]()
K-a-č-i-k píše:etatinek píše:jojo, takový jabko bych si zrovna dala
A já myslel, že bys spíše tím hádkem nepohrdla… Že bys ho slupla jak malinu!!
![]()
PS: Bohužel na té fotce nejsem!! A nééé, opravdu jsem to ani nemaloval, kdyby chtěl někdo (saracenka) něco dodat!!
![]()
etatinek píše:K-a-č-i-k píše:etatinek píše:jojo, takový jabko bych si zrovna dala
A já myslel, že bys spíše tím hádkem nepohrdla… Že bys ho slupla jak malinu!!
PS: Bohužel na té fotce nejsem!! A nééé, opravdu jsem to ani nemaloval, kdyby chtěl někdo (saracenka) něco dodat!!![]()
![]()
Hele, abych pravdu řekla, tak takovýho nějakýho mám doma i s takovým tělíčkem, akorát s lépe vypracovaným bříškem. Mně teda dost rajcuje u chlapa i pekáč buchet ![]()
Taky mám takovýho doma,akorád se zahnutým do leva a ne do prava
![]()