Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chlap x píše:
Mně to připomělo Snowboarďáky - „až dostříkám tak přijdu“, „tak si potom aspoň umej ruce“.![]()
![]()
Jo jo, na to jsem si taky vzpomněl, holt je tohle „zaručenéj vtip“…
![]()
Saracenko, co to máš s jakou káčou a piňďourem?? Já nespím… Dneska jedu noční a jdu na ten knedlík hned teď!!
![]()
twe ty chodíš do práce boco eotče ,něco mi uniklo?tam v těch dalších ukázkách z toho odkazu přeci mi tam skočil takovej pidi ocásek..jinak ten vtip neznám ..nic mi to neříká ,já na ně nemám pamatováka ,no už vlastně na nic ,jsem ráda ,že vim ,že jsem saracenka ze saracenkova a to je vše..knedlík budu dělat zítra ,asi udělam kuře na paprice ![]()
Chlap x píše:etatinek píše:To je fakt, bo ovečky se hledaj stejně jako beránci.Chlap x píše:No evidentně s tím má bohaté zkušenosti…K-a-č-i-k píše:Jak jsi uhádla, že jsem hledal ovci.
no jo, když zadáš ovci, tak s nějakou alternativou musíš počítat![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tuuuudle kluci, já mám ráda bejky ![]()
K-a-č-i-k píše:Chlap x píše:Tuuuudle kluci, já mám ráda bejkyetatinek píše:To je fakt, bo ovečky se hledaj stejně jako beránci.Chlap x píše:No evidentně s tím má bohaté zkušenosti…K-a-č-i-k píše:Jak jsi uhádla, že jsem hledal ovci.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak přes béjky k beranům, to už je jen krůček, no…
![]()
Saracenko, mňam, kuře to já můžu na všechny způsoby… Ale jen kuře, né jak ty, která bereš každého ptáka jarabáka…
![]()
prej každého ..v pípě mech a kapradí ,ale počkéj až začnu ..
to potom bude hrombeso ..bud rád ,že nejsi můj soused ..
saracenka píše:
prej každého ..v pípě mech a kapradí ,ale počkéj až začnu ..to potom bude hrombeso ..bud rád ,že nejsi můj soused ..
Pošli adresu a peníze na cestu, a když mi zaplatíš i kafíčko na tom prvním ranďátku, tak se mile rád, i s nějakým tím „ptákem“ dostavím…
![]()
etatinek píše:K-a-č-i-k píše:Chlap x píše:Tuuuudle kluci, já mám ráda bejkyetatinek píše:To je fakt, bo ovečky se hledaj stejně jako beránci.Chlap x píše:No evidentně s tím má bohaté zkušenosti…K-a-č-i-k píše:Jak jsi uhádla, že jsem hledal ovci.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak přes béjky k beranům, to už je jen krůček, no…
![]()
nikam nejdu
![]()
to jsou dneska chlapi..
leda jestli bys dovezl ve sklenici svíčkovou a knedlík ,jinak tě nechci ..
saracenka píše:
to jsou dneska chlapi..![]()
![]()
![]()
leda jestli bys dovezl ve sklenici svíčkovou a knedlík ,jinak tě nechci ..
A musím se přiznat, že se mi ty domácí, kynuté, houskové, co jsem teďka udělal moooc povedly!! To by i tobě slinka ukápla, kdybys k nim enem trošičku přičuchla!!
![]()
Lastkecka píše:hojda píše:No tak ty to nedělej takyK-a-č-i-k píše:Tohle jsem nikdy žádné ženské neříkal, tak mě laskavě neházejte do jednoho pytle s těmi, kteří se tak vyjadřují !
to potěší zrovna tak jako výrazy od chlapů „lentilky pod kobercem“, „plochá jak prkno“, „prsa jako uši kokršpaněla“…
myslím, že si nemáme co vyčítat
Já to nedělám, já píšu jen ze svých zkušenostech. Prostě 13 centimetrový penis 95% ženských považuje za malej a jsou schopný se kvůli tomu rozejít, a to se mně zdá od ženských hodně sobecký
![]()
hojda píše:Lastkecka píše:Já to nedělám, já píšu jen ze svých zkušenostech. Prostě 13 centimetrový penis 95% ženských považuje za malej a jsou schopný se kvůli tomu rozejít, a to se mně zdá od ženských hodně sobeckýhojda píše:No tak ty to nedělej takyK-a-č-i-k píše:Tohle jsem nikdy žádné ženské neříkal, tak mě laskavě neházejte do jednoho pytle s těmi, kteří se tak vyjadřují !
to potěší zrovna tak jako výrazy od chlapů „lentilky pod kobercem“, „plochá jak prkno“, „prsa jako uši kokršpaněla“…
myslím, že si nemáme co vyčítat![]()
Prosím tě, víš co by za to plno ženských s dětma daly?? Jen kdyby ten chlap byl pořádnéj chlap, né jen atrapa chlapa, teďka nemyslím tím tebe… Holt budeš to muset vykompenzovat něčím jiným…
![]()
Jinak z anonymní ankety na netu jsem vyzjistil toto:
Jak velký máte penis při ztopoření?
do 10 cm 4% (183)
10-11 cm 2.3% (104)
11-12 cm 3.5% (161)
12-13 cm 7.3% (337)
13-14 cm 10.9% (500)
14-15 cm 18.3% (840)
15-16 cm 18.9% (868)
16-17 cm 13.9% (637)
17-18 cm 9.3% (427)
18-19 cm 4.7% (215)
19-20 cm 3% (136)
20 cm a více 4.2% (191)
Z čehož mi tak vychází, že nejvíce P je v rozmezí 13-18 cm, že jsou ženský zblbý z péček nebo jsou „vytahaný“ z porodu je už věc jiná, no…
![]()
hojda píše:Lastkecka píše:Já to nedělám, já píšu jen ze svých zkušenostech. Prostě 13 centimetrový penis 95% ženských považuje za malej a jsou schopný se kvůli tomu rozejít, a to se mně zdá od ženských hodně sobeckýhojda píše:No tak ty to nedělej takyK-a-č-i-k píše:Tohle jsem nikdy žádné ženské neříkal, tak mě laskavě neházejte do jednoho pytle s těmi, kteří se tak vyjadřují !
myslím, že si nemáme co vyčítat![]()
Však máš i jinak co nabídnout,ne? -jiný šikovný části tvého těla…
Hold se musíš stát tak šikovným milencem,že si těch 3 chybějících cm ani nevšimne ![]()
Zas taková tragédie to teda není ![]()
Mně to připomělo Snowboarďáky - „až dostříkám tak přijdu“, „tak si potom aspoň umej ruce“.