Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chlap x píše:K-a-č-i-k píše:Průměr, nevím jestli mám dát toto
napiš míry, třeba se nějaká chytne…ale tady jsme většinou zadané a nedobytnénebo toto
twe a já čtu foto .. a ono toto..to je ale zklamání toto
saracenka píše:Chlap x píše:twe a já čtu foto .. a ono toto..to je ale zklamání totoK-a-č-i-k píše:Průměr, nevím jestli mám dát toto
napiš míry, třeba se nějaká chytne…ale tady jsme většinou zadané a nedobytnénebo toto
Saracenko, ty tu středu potřebuješ jak smilování
![]()
K-a-č-i-k píše:sicilka píše:tady už návrh byl, čekat nahatá, sedět v pekáči a čekat
Tak přemýšlím či na večer zvoliz nějaký oděv, či nikoli. Mám doma pouze dětského lékaře, ale mohla by to být bžunda, hrajete si taky někdo doma v pelechu na něco?
to ja jako hra na drůbež teda ..nevim ![]()
jako domácí sada lékaře ..to jako pro ty děti jo?chichi..na injekce mě nikdo neužije ,ani na klystýry teda..
saracenka píše:
no fakt už i blbě vidim z toho ,to je tim slunkem…
Tak zhypnotizuj lofasa a představ si, že máš klobásu.
![]()
Mě žrádlo vždycky trochu uklidní.
saracenka píše:
jako domácí sada lékaře ..to jako pro ty děti jo?chichi..na injekce mě nikdo neužije ,ani na klystýry teda..
nám zbyl oblek, co byl v něm chlap u porodu
Chlap x píše:saracenka píše:Tak zhypnotizuj lofasa a představ si, že máš klobásu.
no fakt už i blbě vidim z toho ,to je tim slunkem…![]()
![]()
Mě žrádlo vždycky trochu uklidní.
ten druhej by asi v klidu nebyl teda
K-a-č-i-k píše:
ten druhej by asi v klidu nebyl teda
Jestli je trochu na sado-maso, tak by se mu to mohlo líbit. ![]()
saracenka píše:K-a-č-i-k píše:to ja jako hra na drůbež teda ..nevimsicilka píše:tady už návrh byl, čekat nahatá, sedět v pekáči a čekat
Tak přemýšlím či na večer zvoliz nějaký oděv, či nikoli. Mám doma pouze dětského lékaře, ale mohla by to být bžunda, hrajete si taky někdo doma v pelechu na něco?
tak ještě hra na kocoura v troubě, ale to se ti asi nebude zamlouvat, bys musela být trouba
mě ten pc hučí ,taky vám hučí?asi brzy klekne a budu mít po ptákách
zhypnotizovat klobásu ,mám to napsané ..