Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
saracenka píše:
no jo ,jenže když to nechce půjčit dobrovolně ,mám si to vzít násilím?to zase nebudu za hodnou ne?
on zlobivé holky nerad?
K-a-č-i-k píše:saracenka píše:on zlobivé holky nerad?
no jo ,jenže když to nechce půjčit dobrovolně ,mám si to vzít násilím?to zase nebudu za hodnou ne?
nevim ,musim se ho zeptat
tuhle jsem mu řekla ,že se v příštim životě narodim jako chlap a ošukam všechny jenom jeho ne ,aby věděl jaký to je ..
![]()
saracenka píše:K-a-č-i-k píše:nevim ,musim se ho zeptatsaracenka píše:on zlobivé holky nerad?
no jo, ale to nejde se na všechno ptát…to se musí provozovat, ne o tom mluvit. Pomalu to tady vyřešíme saracenko, neboj
saracenka píše:
héj ty jsi tady chyběl ..ty nepracuješ boco?![]()
![]()
Bohužel pracuju, ale nějak se mi nechce, tak jsem raděj na netu.
Třeba se tady něčemu přiučím, co bych mohl pod peřinou využít.
![]()
saracenka píše:
tuhle jsem mu řekla ,že se v příštim životě narodim jako chlap a ošukam všechny jenom jeho ne ,aby věděl jaký to je ..![]()
![]()
![]()
A tvářil se jak na to, že ho nevojede chlap? Byl rád ne? ![]()
kači já ti věřim..máš určitě bohaté zkušenosti
a jako chlape hergot tak mi hod nějakou radu ne ..jak oživit orgán
K-a-č-i-k píše:saracenka píše:A tvářil se jak na to, že ho nevojede chlap? Byl rád ne?
tuhle jsem mu řekla ,že se v příštim životě narodim jako chlap a ošukam všechny jenom jeho ne ,aby věděl jaký to je ..![]()
![]()
![]()
no zatvářil se dost blbě ,jenže já mu zapomněla říct ,že on bude ženská víš ..
Chlap x píše:saracenka píše:Bohužel pracuju, ale nějak se mi nechce, tak jsem raděj na netu.
héj ty jsi tady chyběl ..ty nepracuješ boco?![]()
![]()
Třeba se tady něčemu přiučím, co bych mohl pod peřinou využít.![]()
![]()
tak za 1) používat nástroje
Tak já nevím, tak zkus ruční práci, nožní práci, zkus to začít vyřizovat ústně. Třeba ten malej z toho pytle nakonec vstane. Ale víc nemůžu poradit, hrozně se stydím. ![]()
![]()
saracenka píše:K-a-č-i-k píše:no zatvářil se dost blbě ,jenže já mu zapomněla říct ,že on bude ženská víš ..saracenka píše:A tvářil se jak na to, že ho nevojede chlap? Byl rád ne?
![]()
![]()
takže jste nakonec zase nic nevyřešili. Zkus koukat před ním na P, to s ním musí pohnout ne?
K-a-č-i-k píše:
Tak vercajk mám v pořádku a používám ho.
Chlap x píše:K-a-č-i-k píše:Tak vercajk mám v pořádku a používám ho.
Tak to je důležitý, přiznat si, že ho máš
Jak to ale naučit chlapa saracenky ![]()
hele kdybys viděla naší sbírku P tak byses možná aj smíchy připocíkla ..jednou jsme to vzdali po 10min. páč to furt skákalo a sekalo a se a nebo takové hrůzy tam ..
![]()