Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
saracenka píše:
hele kdybys viděla naší sbírku P tak byses možná aj smíchy připocíkla ..jednou jsme to vzdali po 10min. páč to furt skákalo a sekalo a se a nebo takové hrůzy tam ..![]()
![]()
![]()
musím se přiznat, že párkrát mě P taky rozesmálo a to třeba když provozovali rychlý králičí pohyby a nestíhala jsem sledovat obří placatý prsa té slečny jak lítali od ramen k břichu a zpátky
saracenka píše:
mě dokážou odrovnat ty pohledy do kamer a ty zvuky ..![]()
![]()
![]()
no ty pohledy taky, přitom mě vůbec nezajímají…A pak když vidím, jak to evidentně tu slečnu bolí a docela dost blbě hraje, jak jí to baví
saracenka píše:
mě už taky jen tak něco totiž nedojme ..no ..
hele je toho plný net, něco si určitě vybereš ![]()
K-a-č-i-k píše:saracenka píše:no ty pohledy taky, přitom mě vůbec nezajímají…A pak když vidím, jak to evidentně tu slečnu bolí a docela dost blbě hraje, jak jí to baví
![]()
![]()
jojo přesně..jednou jsem dostala mail jak honí koníkovi péro v igelitu a dělala jak jí to baví a vzrušuje a přitom celou svou bytostí čuměla ,aby jí kůň nedupnul na nohu,bo jí nenakopnul za to .. není to taky lehké povolání co?
saracenka píše:K-a-č-i-k píše:jojo přesně..jednou jsem dostala mail jak honí koníkovi péro v igelitu a dělala jak jí to baví a vzrušuje a přitom celou svou bytostí čuměla ,aby jí kůň nedupnul na nohu,bo jí nenakopnul za to .. není to taky lehké povolání co?saracenka píše:no ty pohledy taky, přitom mě vůbec nezajímají…A pak když vidím, jak to evidentně tu slečnu bolí a docela dost blbě hraje, jak jí to baví
![]()
![]()
no, já něco podobného viděla…akorát bez igelitu a ten konec…no pěkně jí natáhlo
Když jsem viděla pak ten gejzír. Nemají to holky jednoduché, to opravdu ne. Zasloužili by si P-metál ![]()
saracenka píše:K-a-č-i-k píše:jojo přesně..jednou jsem dostala mail jak honí koníkovi péro v igelitu a dělala jak jí to baví a vzrušuje a přitom celou svou bytostí čuměla ,aby jí kůň nedupnul na nohu,bo jí nenakopnul za to .. není to taky lehké povolání co?saracenka píše:Zacházíme už ale asi daleko saracenko, měly bychom se krotit
![]()
![]()
no ty pohledy taky, přitom mě vůbec nezajímají…A pak když vidím, jak to evidentně tu slečnu bolí a docela dost blbě hraje, jak jí to baví
no, já něco podobného viděla…akorát bez igelitu a ten konec…no pěkně jí natáhlo
Když jsem viděla pak ten gejzír. Nemají to holky jednoduché, to opravdu ne. Zasloužili by si P-metál ![]()
asi jsem silnější povaha, nenatáhlo ![]()
Tak když už jste u těch zvířátek, tak to jsem asi před měsícem viděl něco na netu a dost mě to překvapilo. Tak nějak jsem si myslel, že zvířátka jsou tabu. Prostě stydlivej chlap.
![]()
saracenka píše:
mě jo teda ..a vidělas prasáka na gauči?
jakože se postavím se zrcátkem k oknu? ![]()
Chlap x píše:
Tak když už jste u těch zvířátek, tak to jsem asi před měsícem viděl něco na netu a dost mě to překvapilo. Tak nějak jsem si myslel, že zvířátka jsou tabu. Prostě stydlivej chlap.![]()
![]()
Tak být to na mě, tak bych do toho zvířátka netahala. Ale zoofilové si nedají pokoj
stydlivej chlap to tu dlouho nebylo