Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
saracenka
2.2.12 15:25

stydlivej chlap to tu dlouho nebylo :pankac:

• Citovat
  • Upravit
1937
2.2.12 15:28
saracenka píše:
hele kdybys viděla naší sbírku P tak byses možná aj smíchy připocíkla ..jednou jsme to vzdali po 10min. páč to furt skákalo a sekalo a se a nebo takové hrůzy tam .. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

musím se přiznat, že párkrát mě P taky rozesmálo a to třeba když provozovali rychlý králičí pohyby a nestíhala jsem sledovat obří placatý prsa té slečny jak lítali od ramen k břichu a zpátky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
2.2.12 15:30

mě dokážou odrovnat ty pohledy do kamer a ty zvuky .. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
saracenka
2.2.12 15:32

mě už taky jen tak něco totiž nedojme ..no ..

• Citovat
  • Upravit
1937
2.2.12 15:33
saracenka píše:
mě dokážou odrovnat ty pohledy do kamer a ty zvuky .. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

no ty pohledy taky, přitom mě vůbec nezajímají…A pak když vidím, jak to evidentně tu slečnu bolí a docela dost blbě hraje, jak jí to baví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
2.2.12 15:34
saracenka píše:
mě už taky jen tak něco totiž nedojme ..no ..

hele je toho plný net, něco si určitě vybereš :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
2.2.12 15:35
K-a-č-i-k píše:
saracenka píše:
mě dokážou odrovnat ty pohledy do kamer a ty zvuky .. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
no ty pohledy taky, přitom mě vůbec nezajímají…A pak když vidím, jak to evidentně tu slečnu bolí a docela dost blbě hraje, jak jí to baví

jojo přesně..jednou jsem dostala mail jak honí koníkovi péro v igelitu a dělala jak jí to baví a vzrušuje a přitom celou svou bytostí čuměla ,aby jí kůň nedupnul na nohu,bo jí nenakopnul za to .. není to taky lehké povolání co?

• Citovat
  • Upravit
1937
2.2.12 15:40
saracenka píše:
K-a-č-i-k píše:
saracenka píše:
no ty pohledy taky, přitom mě vůbec nezajímají…A pak když vidím, jak to evidentně tu slečnu bolí a docela dost blbě hraje, jak jí to baví
jojo přesně..jednou jsem dostala mail jak honí koníkovi péro v igelitu a dělala jak jí to baví a vzrušuje a přitom celou svou bytostí čuměla ,aby jí kůň nedupnul na nohu,bo jí nenakopnul za to .. není to taky lehké povolání co?

no, já něco podobného viděla…akorát bez igelitu a ten konec…no pěkně jí natáhlo :poblion: Když jsem viděla pak ten gejzír. Nemají to holky jednoduché, to opravdu ne. Zasloužili by si P-metál :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
2.2.12 15:41
saracenka píše:
K-a-č-i-k píše:
saracenka píše:
Zacházíme už ale asi daleko saracenko, měly bychom se krotit :oops:
jojo přesně..jednou jsem dostala mail jak honí koníkovi péro v igelitu a dělala jak jí to baví a vzrušuje a přitom celou svou bytostí čuměla ,aby jí kůň nedupnul na nohu,bo jí nenakopnul za to .. není to taky lehké povolání co?

no, já něco podobného viděla…akorát bez igelitu a ten konec…no pěkně jí natáhlo :poblion: Když jsem viděla pak ten gejzír. Nemají to holky jednoduché, to opravdu ne. Zasloužili by si P-metál :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
2.2.12 15:42

hele mě natáhlo taky ,tobě ne?

• Citovat
  • Upravit
1937
2.2.12 15:43
saracenka píše:
hele mě natáhlo taky ,tobě ne?

asi jsem silnější povaha, nenatáhlo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
2.2.12 15:44

mě jo teda ..a vidělas prasáka na gauči?

• Citovat
  • Upravit
Chlap x
2.2.12 15:45

Tak když už jste u těch zvířátek, tak to jsem asi před měsícem viděl něco na netu a dost mě to překvapilo. Tak nějak jsem si myslel, že zvířátka jsou tabu. Prostě stydlivej chlap.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1937
2.2.12 15:48
saracenka píše:
mě jo teda ..a vidělas prasáka na gauči?

jakože se postavím se zrcátkem k oknu? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
2.2.12 15:49
Chlap x píše:
Tak když už jste u těch zvířátek, tak to jsem asi před měsícem viděl něco na netu a dost mě to překvapilo. Tak nějak jsem si myslel, že zvířátka jsou tabu. Prostě stydlivej chlap. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tak být to na mě, tak bych do toho zvířátka netahala. Ale zoofilové si nedají pokoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí