Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
takže za blbce jsem i tak, páč tvá poslední poznámka mi fakt nějak nedochází, asi se půjdu projíd do ledničky, mám přesezené vedení ![]()
K-a-č-i-k píše:
jinak sicil, moc dobrá profilovka, jde z ní respekt![]()
To je synátor
![]()
sicilka píše:
takže za blbce jsem i tak, páč tvá poslední poznámka mi fakt nějak nedochází, asi se půjdu projíd do ledničky, mám přesezené vedení
jo, to je tak, když sedíš u takovýchhle diskuzích ![]()
Příspěvek upraven 03.02.12 v 19:43
sicilka píše:
nojo nemám co dělat tak se nudím tady a sbírám moudra
a už si moudrá? Já teda zatím ne ![]()
Moudrá ne, ale za to chytrá jak rádio
To co tady někdy čtu je fakt k zasmání, taky už mně jednou smázli za názor, takže docela fajn zábava, venku kosa jako v ruské pohádce a u nás mega smog, takže stejně sedíme doma, prcek už má svoje nepotřebuje mně kolem sebe nonstop. A přítel v práci. přece nebudu uklízet nebo vařit
![]()
sicilka píše:
Moudrá ne, ale za to chytrá jak rádio![]()
To co tady někdy čtu je fakt k zasmání, taky už mně jednou smázli za názor, takže docela fajn zábava, venku kosa jako v ruské pohádce a u nás mega smog, takže stejně sedíme doma, prcek už má svoje nepotřebuje mně kolem sebe nonstop. A přítel v práci. přece nebudu uklízet nebo vařit
![]()
![]()
hele, já to mám úplně stejně, akorát prcek už spí. Vařit taky nebudu, protože stávkuju
Akorát asi zbytečně, když nikdo doma není ![]()
K-a-č-i-k píše:sicilka píše:hele, já to mám úplně stejně, akorát prcek už spí. Vařit taky nebudu, protože stávkuju
Moudrá ne, ale za to chytrá jak rádio![]()
![]()
![]()
Akorát asi zbytečně, když nikdo doma není
Jé tak to jsem si říkala že se taky juknu co se dá plát o velikosti penisu když už je tu diskusních stránek na 27 a ono hele to o penisu není
. A to jsem si říkala že se taky trochu poučím a pobavím … ![]()
To j něco na zítra uvařím, ze dneška mám šunkofleky a ještě večer asi udělám koprovou polívku na zítra, chtěli by jsme zítra s malým jít dopoledne na rybníček zabruslit tak ať můžem brzy a nemusím se s..t s vařením. A ještě jsem dneska koupila hlívu a s ní dělám luxusní dršťkovou, jakože místo toho hnusnýho bílýho svinstva jménem dršťky,dávám hlívu.
Snad tam zítra neumrzneme
jakuk píše:
Jé tak to jsem si říkala že se taky juknu co se dá plát o velikosti penisu když už je tu diskusních stránek na 27 a ono hele to o penisu není. A to jsem si říkala že se taky trochu poučím a pobavím …
dej stránku zpátky, a tak dále a uvidíš o čem to je ![]()
jakuk píše:
Jé tak to jsem si říkala že se taky juknu co se dá plát o velikosti penisu když už je tu diskusních stránek na 27 a ono hele to o penisu není. A to jsem si říkala že se taky trochu poučím a pobavím …
Tak nás pouč, nebo pobav, nemusíš se ostýchat ![]()
sicilka píše:
To j něco na zítra uvařím, ze dneška mám šunkofleky a ještě večer asi udělám koprovou polívku na zítra, chtěli by jsme zítra s malým jít dopoledne na rybníček zabruslit tak ať můžem brzy a nemusím se s..t s vařením. A ještě jsem dneska koupila hlívu a s ní dělám luxusní dršťkovou, jakože místo toho hnusnýho bílýho svinstva jménem dršťky,dávám hlívu.
Snad tam zítra neumrzneme
samý fajnovky, koprovku miluju, ty dršťky jsem pochopila napoprvé
ale vařit opravdu nebudu, bo stávkuju ![]()
a stejně jak je vidno, všechno se točí stejně kolem toho penisu
![]()