Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1937
3.2.12 19:36

jinak sicil, moc dobrá profilovka, jde z ní respekt :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
3.2.12 19:37

takže za blbce jsem i tak, páč tvá poslední poznámka mi fakt nějak nedochází, asi se půjdu projíd do ledničky, mám přesezené vedení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
3.2.12 19:37
K-a-č-i-k píše:
jinak sicil, moc dobrá profilovka, jde z ní respekt :palec: :mrgreen:

To je synátor :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
3.2.12 19:42
sicilka píše:
takže za blbce jsem i tak, páč tvá poslední poznámka mi fakt nějak nedochází, asi se půjdu projíd do ledničky, mám přesezené vedení :nevim:

jo, to je tak, když sedíš u takovýchhle diskuzích  :lol:

Příspěvek upraven 03.02.12 v 19:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
3.2.12 19:43

nojo nemám co dělat tak se nudím tady a sbírám moudra :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
3.2.12 19:44
sicilka píše:
nojo nemám co dělat tak se nudím tady a sbírám moudra :P

a už si moudrá? Já teda zatím ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
3.2.12 19:51

Moudrá ne, ale za to chytrá jak rádio :lol: :lol: To co tady někdy čtu je fakt k zasmání, taky už mně jednou smázli za názor, takže docela fajn zábava, venku kosa jako v ruské pohádce a u nás mega smog, takže stejně sedíme doma, prcek už má svoje nepotřebuje mně kolem sebe nonstop. A přítel v práci. přece nebudu uklízet nebo vařit :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
3.2.12 19:54
sicilka píše:
Moudrá ne, ale za to chytrá jak rádio :lol: :lol: To co tady někdy čtu je fakt k zasmání, taky už mně jednou smázli za názor, takže docela fajn zábava, venku kosa jako v ruské pohádce a u nás mega smog, takže stejně sedíme doma, prcek už má svoje nepotřebuje mně kolem sebe nonstop. A přítel v práci. přece nebudu uklízet nebo vařit :lol: :lol: :lol:

hele, já to mám úplně stejně, akorát prcek už spí. Vařit taky nebudu, protože stávkuju :! Akorát asi zbytečně, když nikdo doma není :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
3.2.12 19:57
K-a-č-i-k píše:
sicilka píše:
Moudrá ne, ale za to chytrá jak rádio :lol: :lol: To co tady někdy čtu je fakt k zasmání, taky už mně jednou smázli za názor, takže docela fajn zábava, venku kosa jako v ruské pohádce a u nás mega smog, takže stejně sedíme doma, prcek už má svoje nepotřebuje mně kolem sebe nonstop. A přítel v práci. přece nebudu uklízet nebo vařit :lol: :lol: :lol:
hele, já to mám úplně stejně, akorát prcek už spí. Vařit taky nebudu, protože stávkuju :! Akorát asi zbytečně, když nikdo doma není :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
3.2.12 19:59

Jé tak to jsem si říkala že se taky juknu co se dá plát o velikosti penisu když už je tu diskusních stránek na 27 a ono hele to o penisu není :-). A to jsem si říkala že se taky trochu poučím a pobavím … :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
3.2.12 20:00

To j něco na zítra uvařím, ze dneška mám šunkofleky a ještě večer asi udělám koprovou polívku na zítra, chtěli by jsme zítra s malým jít dopoledne na rybníček zabruslit tak ať můžem brzy a nemusím se s..t s vařením. A ještě jsem dneska koupila hlívu a s ní dělám luxusní dršťkovou, jakože místo toho hnusnýho bílýho svinstva jménem dršťky,dávám hlívu.
Snad tam zítra neumrzneme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
3.2.12 20:02
jakuk píše:
Jé tak to jsem si říkala že se taky juknu co se dá plát o velikosti penisu když už je tu diskusních stránek na 27 a ono hele to o penisu není :-). A to jsem si říkala že se taky trochu poučím a pobavím … :-)

dej stránku zpátky, a tak dále a uvidíš o čem to je ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
3.2.12 20:02
jakuk píše:
Jé tak to jsem si říkala že se taky juknu co se dá plát o velikosti penisu když už je tu diskusních stránek na 27 a ono hele to o penisu není :-). A to jsem si říkala že se taky trochu poučím a pobavím … :-)

Tak nás pouč, nebo pobav, nemusíš se ostýchat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
3.2.12 20:03
sicilka píše:
To j něco na zítra uvařím, ze dneška mám šunkofleky a ještě večer asi udělám koprovou polívku na zítra, chtěli by jsme zítra s malým jít dopoledne na rybníček zabruslit tak ať můžem brzy a nemusím se s..t s vařením. A ještě jsem dneska koupila hlívu a s ní dělám luxusní dršťkovou, jakože místo toho hnusnýho bílýho svinstva jménem dršťky,dávám hlívu.
Snad tam zítra neumrzneme

samý fajnovky, koprovku miluju, ty dršťky jsem pochopila napoprvé :mrgreen: ale vařit opravdu nebudu, bo stávkuju :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
3.2.12 20:03

a stejně jak je vidno, všechno se točí stejně kolem toho penisu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí